Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 22
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica au aparut noile episoade din flash forward si gossip girl Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Unde le-ai gasit? Am vazut ca pe mininova bate vantul...
Apropo de copilul "muscacios", avand in vederea atitudinea parintilor eu probabil as face o plangere. Ce se intampla daca depui plangere?
Poate nu e cazul, insa am vazut in parc ca unii parinti nu intervin cand copilul e agresiv fata de colegii de joaca. Probabil ca sunt mandri ca al lor copil e "descurcaret" si face legea la locul de joaca. Insa nu constientizeaza ca altfel isi va crea probleme cand va intra in colectivitate.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
8+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo fetelor, am primit o tema si o dau mai departe: stiti vreun doctor bun in fertilitate masculina? Am auzit ca la Parhon a fost cineva dar a murit din pacate. Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Dr. Mioara Matei, lucreaza cu Tutunaru, nu mai stiu exact unde, daca vrei, ma interesez.
Uof, imi pare rau ca e bolnavioara Sofie, ce spune doctorul vostru? (si, in curand, si al nostru)? Multa sanatate!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
piolica spune:
Miruna, Joy, Mimihoo, merci frumos pt sfaturi, initial ma gindeam sa nu fie un gest exagerat, din ala la nervi, dar acum mi-au trecut nervii, insa ideea de a face plingere a ramas.
O sa vorbesc cu sotul meu sa facem o plingere 'frumoasa' in franceza si sa o depun luni la cresa direct la directoare.
Joy, le gasesti pe http://www.ezrss.it/. vezi ca flashforward sa-l scrii asa legat, ca altfel nu-l gaseste, pe cind gossip girl sa-l scrii dezlegat:) (eu am facut doewnload intr-o ora la toate episoadele din martie pina acum).
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Nerantula spune:
Piolica, neaparat fa plangere, asemenea comportament nu trebui tolerat sau incurajat, iar parintii trebuie sa isi asume responsabilitatea si ei isi pot influenta cel mai usor copilul.
Lumi, imi pare rau ca sunteti iar bolnaviori
Probabil e combinat si cu eruptia caninilor.
Si la Gruia au revenit mucii
, iar pofta de mancare tot lipsa 
neghinita
angelynna82 spune:

Andrei de Andy_p
, sa cresti mare, sanatos si multe bucurii parintilor 
Mimihoo, Lumi sanatate puilor si voua mamicilor multa rabdare si putere
Ada super tare povestea paturilor 
Pio tinem pumnii vineri sa fie bine
, nasol cu muscatul
, ar fi bine sa vb cu parintii copilului.
ClaudiaH super ca cere singura oala, Crina mea zice caca si se aseaza pe oala imbracata,apoi o pun si cantam sau ne jucam si asa face, altfel nu...totusi trag speranta ca vara asta scapam de pampersul de zi
, te
am cu mare drag si felcitari
Abe frumoase poze
, tare frumoasa Maria

eu ma bucur ca nasteti la noi, nu de alta dar imi place la nebunie sa fac galeri![]()
ma duc sa bag gaza in pijama si la lapte ca e terminata

am descoperit cauza diareei: am facut niste legume (cartofi) pe langa friptura, se pare ca nu am nimerit un soi bun

revin dupa ce culc gaza
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Am fost la dr, a zis ca el e confortabil cu rezultatul de la dry test, nu mi-a recomandat sa mai fac si triplul test, ca cica e mai relevant DT (asta mi-a zis si Filipescu acum 2 ani), i-am zis ca o sa-l fac, totusi, ca sa fiu linistita.
Bebe creste, e cu 6 zile mai mare, insa ne tine in suspans, nu a vrut sa ne arate intre-piciorusele
, statea ghemuit si cu fundicul spre colul meu, asa, intr-o miscare, la un moment dat , dr. a zis ca nu a vazut tzutzuroi, dar a fost mult prea rapid sa poata spune cu siguranta ![]()
neghinita
angelynna82 spune:
nu am culcat-o inca![]()
Nerantula te
am, cu drag, e bine Crina acum, nu a mai facut de ieri diaree, iar azi a facut kk bine. Tinem pumnii sa fie bine cu bebe si sa ii treaca mucii lui Gruia

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Ange, aproape ca imi vine sa te intreb de unde ai luat cartofii, ca sa ii dau si eu lui G, doar-doar o scapa si el de constipatie o zi, doua ... ce bine ca sunteti bine!
neghinita
Nerantula spune:
Claudinna, tocmai am vazut rulada ta cu cafea si mi s-a facut o pofta ...
Sper ca Nikolici nu e in zona, ca imi fac pacate ![]()
neghinita