Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!
Raspunsuri - Pagina 21
Mimihoo spune:
lumi, cred ca a adus-o taica-su de la nepotica lui
colac peste pupaza, tocmai a varsat ... nici nu prea mancase astazi mititica; mi-e ciuda ca a luat-o din somn. uoff, trecem noi si peste asta ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
au aparut noile episoade din flash forward si gossip girl![]()
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Mimihoo spune:
fetelor, am primit o tema si o dau mai departe: stiti vreun doctor bun in fertilitate masculina? Am auzit ca la Parhon a fost cineva dar a murit din pacate.
poze Sofia
jurnalul Sofiei
luminita2008 spune:
mimihoo, imi pare rau, sanatate multa micutei!
nu te pot ajuta cu cealalta problema...
in alta ordine de idei, Edi iar are febra... ma rog, acum i-a mai scazut, a avut 38.4 dupa ce s-a trezit la 17
. antitermice si sosetute cu otet... acum e vioi. maine mergem la dr, parca s-a intetit si tusea
. nu pricep cum poate recidiva raceala in conditiile in care de vreo 4 zile nu am iesit din casa. am fost duminica la nepotei, dar ei nu erau raciti, poate totusi am luat cumva un virus pe drum, ca si eu si tati suntem cam la fel
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
piolica spune:
Lumi, imi pare rau de micut! Multa sanatate!
Eu sint plina de nervi, Elsa a fost muscata (din nou, ca e a treia oara de cind e la grupa mijlocie) de minuta. Insa de data asta este rau, se vad urmele dintilor. Cind mi-a aratat educatoarea nu am zis nimic, gindindu-ma ca asa sint copiii, chiar am spus ca poate Elsa a incitat celalalt copil si d'aia a fost muscata, educatoarea spunindun-mi ca nu a fost asa, ci a fost un act gratuit. Insa cind un alt parinte a venit si am vazut ca si fetita lui a fost muscata mi s-a cam ridicat parul in cap. Asa ca am vorbit cu educatoarea si mai ca ne-a sugerat sa facem plingere, ca se pare ca ele isi bat gura de pomana cu parintii copilului care musca, ca cica astia spun ca nu e grav, nu vedeti ca nimeni nu se plinge!!!!! Cred ca fac plingere scrisa. Voi ati face asa ceva? E drept ca acum sint cam plina de nervi, poate o sa-mi treaca. ce ma enerveaza cel mai tare e ca eu am gindit ca poate Elsa a fost de vina, iar parintii acestui copil de cite ori li se spune ca iar a muscat spun ceva la modul 'asa sint copiii' si nu fac nimic sa-l dezvete pe copil de chestia asta. Ma gindesc ca nu e usor, dar poate ca exista solutii. Insa atitudinea m-a enervat cel mai tare, din ce a lasat educatoarea sa aflam, ca nici ea nu poate sa ne spuna prea multe.
Mimihoo spune:
Pio, eu cred ca educatoarea ar trebui sa stea cu ochii mai mult pe copilul mushcacios si sa-l atentioneze de fiecare data cand il vede ca vrea sa muste; normal ca si atitudinea parintilor copilului in cauza e deplorabila, dar la cresa se poate redresa ... parerea mea ...
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Pio, eu cred ca educatoarea ar trebui sa stea cu ochii mai mult pe copilul mushcacios si sa-l atentioneze de fiecare data cand il vede ca vrea sa muste; normal ca si atitudinea parintilor copilului in cauza e deplorabila, dar la cresa se poate redresa ... parerea mea ... Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
cica azi au evitat mai mult de 20 de muscaturi:(:( copii salvati din gura celui care musca.
eu am stat cu ele si stiu cum se ocupa de copii. nu ii lasa de capul lor, insa sint momente de neatentie, chiar si tie cu un singur copil ti se poate intimpla, dar lor cu 12?
Tipa era destul de suparata pe atitudinea parintilor si pe neputinta lor, a educatoarelor (sint 2 educatoare in permanenta + mai tot timpul sint stagiare), de a evita astfel de situatii. Ne-a spus ca e foarte agil, se pare ca tatal celeilalte fetite stia de cine era vorba si era mai suparat decit mine. Politicos, dar suparat. Fetita lui a fost muscata de mai multe ori decit Elsa si s-a cam saturat si el. Pina si educatoarele sint muscate...
Muuh spune:
piolica da as face plangere si orice ar fi de acum incolo nu as mai gandi ca Alexei l-a provocat. Asa cum noi ii invatam sa nu dea/muste/scuipe/injure asa si ceilalti parinti trebuie macar sa incerce. Pe de alta parte un copil care musca vrea sa comunice cu cei din jurul lui, vrea cu tot dinadinsul sa fie bagat in seama, sa primeasca atentie in felul asta pentru ca probabil ii este "furata" pe alta parte. Sunt o mama de copil muscacios si am descoperit ca era doar vina noastra cand se intampla asa.