Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, corrina, multumim mult!

corrina, ce frumoooos.... vreau si eu haine mici si roz....
(nush de ce nu ma potolesc o data cu gandurile astea, eu zic ca vreau si tot eu zic ca nu acum, pfiu...)

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pls sa ma treceti si pe mine pe listuta cu dpn 5.10.2010 sanq

de David si 14+

Mergi la inceput

corrinaeu mi-am dorit tot baietel din tot sufletul deci nu voi schimba nuantadar numai de dragul shoppingului si a hainutelor de fetite care sunt muuuult mai faine as fi exersat si eu o asemenea experientasunt nebuna,nu?

de David si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

piolica si mie mi s-a parut ca seamana un pic fetele, dar dupa ce tocmai zisesem ca-i superba Elsa era prea lipsita de modestie remarca asta

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, sa stii ca si eu la fel (treaba cu potolitul)

Corrina, ce frumos!!!!

Xor, te cred ca te-a topit! stie el ce-i da siguranta. R merge f tantos cand e cu amandoi de mana

Mergi la inceput

edit: e pe national geographic de vreo juma'de ora un reportaj despre produsele ikea....VREAU SI EU IKEA IN IASI!!! imi plac asa mult produsele lor de fiecare data cand vad cataloage ma oftic

am vrut sa zic off topic,nu edit

de David si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

piolica si mie mi s-a parut ca seamana un pic fetele, dar dupa ce tocmai zisesem ca-i superba Elsa era prea lipsita de modestie remarca asta

mami de Maria si 8+

hihihi, deci nu mi s-a parut mie.... sa stii ca e frumoasa foc fetita ta, si nu zic asta ca seamana cu a mea :)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nushu-le nu te oftica, de la an la an sunt din ce in mai scumpi ... abia daca mai merita. Sa te oftici in schimb, ca nu ai fast-food-ul ikea .. ala merita

nerantula, Sofia o tine intr-o diaree ... am fost astazi la medic, ne-a completat fisa pt gradinita, i-a luat exudatele, m-a invatat cum sa-i dau ercefuril - antibiotic digestiv. Nu vrea sa mannace, abia daca bea apa ... mergem in continuare asa ca nu mai vrem spital, branula .. etc. Ma bucur ca de data aceasta ia medicamentele!
Eu am stiut ca va fi fetita la eco' de 12 saptamani. Nu stiu daca are a face D-ul, dar am facut-o la 4D. multzam de lamurirea cu dry test-ul. Sigur o sa-l fac si eu ... cand mi-o veni timpul ...

Despre lapte, Sofia a trecut la lapte de vaca BIO UHT sau de la tarani. Este la Dorna un lapte ecologic 3,5% si mai este o tanti in piata care aduce lapte proaspat. De cand s-a imbolnavit am trecut pe Nan fara lactoza dar nu mai vrea s apuna gura pe el ... sau pe biberon ...

babytza, este vesta lu' ta'su! ii place sa probeze haine/ incaltaminte si sa se uite in oglinda ... fata lu' mama! :)

abe multumim! Sarcina usoara!

sanatate multa hunilor, mamei de huni, lui Gruia si celorlati puiuti bolnavi pe care i-am uitat

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Claudinna si Lumi nu va mai potolitzi si treceti la fapte trebuie o surioara pentru baietzi, sa fie diferenta mica de varsta si sa creasca impreuna, nu va pierdeti nici antrenamentul cu pampersii, io zic ca e timpul
Nushulica, imi pare bine ca a iesit tot albastrel, daca asa ti-ai dorit. Io am zis ca ce-o fi, sanatos sa fie, da` parca as fi vrut sa vad si cum e cu fetitza
Chiar, Ramona ce-o face?
Dar Babytza??? Hei!!!!

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 18s4z
Mihnea se face mare Gargaritza Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, multumim, intoarcem urarile de sanatate Sofiei! stiti de la ce ati patit-o?

corrina, curaj gaina ca te tai, huh? crede-ma ca daca as mai avea unde sa arunc macar un ac in cutia asta de chibrituri in care locuim, maine as trece la fapte... cred ca asta e singurul lucru care ma impiedica. aa bine, si un sot mai curajos cu care sa concep bebeul, mda.
babytza e ocupata dom'le, face unghiutze frumoase-frumoase foc!

clau, da' pe tine ce te-mpiedica sa treci la fapte? asta daca nu deranjeaza intrebarea...

dya, da' cu tine ce-i? f scurt azi, n-ai chef de vorba?

gata , va las, astept nasii intr-o vizita scurta, poate se trezesc si hunisorii pana atunci.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput