Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sunt si eu pe aici, mai arucn cate un ochi, va citesc si mi-e drag ca au mai scris MonycaC si ClaudiaH, ca de ceva vreme nu mai aveam vesti!
Monyca, nastere usoara!!
Claudia, pupam frumoasa si vorbareata Lucia! clar este un castig sa aiba un frate sau o sora si deja aici avem muulte mamici curajoase si deja gravidute!
nikolici, ai o papusa de fata! costumata asha, m-a dat gata!
piolica, m-am uitat de cateva ori la pozele voastre. suuper!! si cat a crescut Elsa!! imi place mult cum o imbraci! sa dea DD sa iasa fratiorul sau surioara, cat mai repede!
Lumi, imi pare tare rau ca va chinuie iar raceala! fir-ar sa fie de vreme! sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

am trimis o invitatie cu poze noi pe mail-ul comun.

Piolica ale mele-s pozele cu m

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Andy!!!! sa cresti mare si sa fii sanatos!!!

Paula, au cartea la Teora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

am trimis o invitatie cu poze noi pe mail-ul comun.

Piolica ale mele-s pozele cu m

mami de Maria si 8+

bine ca mi-ai spus ca mi-am tocit creierii gindindu-ma cine e 'm' de andreea! E o dulce fetita ta! Si este mare, mareeeee!!! Sa pui poze si cu tine sa te vedem! Mai ales acum graviduta!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

off topic: stie cineva un azil pentru batrani bolnavi de alzheimer? un azil mai ok, adica...

edit: in jurul bucurestiului

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!! Andy.p, sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! Sarbatorire frumoasa!!!!! Numai bine!

Monyca sa ai nastere usoara si bebel sanatos
Nerantula mie rezulatul tau de la dry mi se pare super, sunt convinsa ca nu ai de ce sa iti faci griji
Nikolici ce tarancutza frumoasa ai! Sa iti traiasca!
Piolica ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta. Am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase. iti doresc multa bafta in operatiunea bebedoi!
Lumi insanatosire grabnica!

Am luat primele lucrusoare pentru Gargaritza Roz, sunt asa mici si...ROZ Inca nu ma pot obisnui cu schimbatul de nuantza, dar imi trece:-)

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 18s4z
Mihnea se face mare Gargaritza Roz

Mergi la inceput

va multumesc mult, mult de tot pentru incurajari si mesajele frumoase pentru vineri. Sper sa fie bine de data asta!

Si mult succes si celorlalte fete care-si doresc sa fie gravidute din nou! Iar celor gravidute, sarcina usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Am luat primele lucrusoare pentru Gargaritza Roz, sunt asa mici si...ROZ Inca nu ma pot obisnui cu schimbatul de nuantza, dar imi trece:-)

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 18s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

hihihi!!!! sa le poarte cu placere gargarita roz!
si mie mi se par super mici hainutele de bebe, Elsa are un bebe papusa pe care-l imbrac cu hainutele ei de la nastere:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 18s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

hihihi!!!! sa le poarte cu placere gargarita roz!
si mie mi se par super mici hainutele de bebe, Elsa are un bebe papusa pe care-l imbrac cu hainutele ei de la nastere:)

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 18s4z
Mihnea se face mare Gargaritza Roz

Mergi la inceput

abe, am vazut pozele noi. Ce draguta e Maria cu ousoarele de paste in minute! Si ce rochita frumoasa are!
Sa pui poze si cu tine. :)Eu nu cred ca te-am vazut vreodata in poze

l.e. sa stii ca mi se pare ca Maria seamana putin cu Elsa, sint doua poze in care se aseamana destul de mult luate din profil (poza 7 de la tine cu poza 21 de la mine) :):):)

Mergi la inceput