Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI ANDREI DE LAURA!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI VIATA SA ITI FIE PLINA DE IMPLINIRI, FERICIRE SI IUBIRE!!!

Laura sa iti traiasca puiul si sa fiti fericiti!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani Andy!

Nerantula, merci frumos. (da, am o familie fff frumoasa, daca ar veni si bb2 cred ca ar fi si mai frumoasa. Inseminarea nr.2 o sa fie vineri. Sint destul de optimista, dar destul de cu picioarele pe pamint, cel putin pina acum. Tratemntul este destul de idiot, dar asta e, nu am incotro, dar tot ma oftic ca nu 'se vede' nicio problema din analize si uite ca nu se poate pe cale naturala)

Xor,

Ada, wow, m-ai lasat masca cu povestile despre cele 5 paturi. Ce nebunie poate sa fie la voi noaptea!
Tu cum mai esti?

Lumi, multa sanatate. Si eu tusesc din nou, Elsa nu a fost nici ea prea bine azi noapte, insa dau vina pe canini, ca dupa ce i-am administrat tratamentul pt dinti i-a trecut. Insa a trebuit sa-i dau de citeva ori azi noapte ca sa o lase durerile.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Nu am nici o tragere de inima spre odiseea de burtici ... tot cu voi o sa nasc

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Acelasi sentiment impartasesc, ma simt stinghera la odisee!Dc aici nu sar o pagina la citit, acolo am sarit si capitole.E ciudat!

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

idem si eu cred ca am scris pana acum vreo 5-6mesaje acolo dar nu reusesc sa ma integrez sau sa fac vreo conexiune cu cineva pe acolo,asa ca voi naste si eu tot cu mamicile de bobocei

asa...

HRISTOS A INVIAT!

ma bucur ca ati petrecut cu bine de paste,am vazut pozele piolicai care m-au dus cu gandul departe tare la vacanta de anul asta pe care nu o ratez chit ca o sa am burtoisi am vazut micuta tarancuta si mi-a placut fff mult si costumul si posesoarea

david a fost ok de paste,a papat binisor,si din cele "interzise" adik drob,friptua de miel si alte minuni dar l-am lasat sa pape in voia lui de azi e iar pe regimul lui

a fost la bunici la tara si a vazut cali cali purcei vacuta muuu si mielutzia fost super incantat ca i-a prins tac-su un miel si l-am mangaiat pe blanita

monyca te pup si-ti urez nastere usoara!!!mi se pare ca trecut asa de repede cele 37de saptamani

nerantula dry test e tot aia cu dublu test?ca si eu astept rezultatele la dublu test si stau cu sufletul la gura...deh am trecut de 30de ani

de David si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nikolici, Nerantula acelasi lucru il simt si eu..nu ma atrage deloc sa scriu la odiseea de burtici, nu stiu de ce..oricum nu sunt eu mare amatoare la scris dar nici la citit nu sunt la zi...

Anamona am incercat sa pun cateva pozici aseara dar nu ma lasa sa intru nu stiu de ce..mai incerc si azi,poate poate

Nikolici deocamdata e soacra mea cu mine care va pleca dupa ce nasc :( apoi..cu Dumnezeu inainte, vom vedea..sotul zice bona sau cresa...eu...nici una nici cealalta nu prea ma atrage..as vrea s-o tin si pe ea langa mine non stop..dar dc nu voi face fata, cred ca o sa trag spre cresa...sper sa ma descurc, zic io..

Piolica bafta multa vineri ! sa fie cu noroc !!!

Luminita sanatate hunisorilor !

37+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

asa....am updatat si semnatura

LA MULTI ANI ANDY DE LAURA!!!

azi e si ziua unui cumnat de al meu pt care am realizat tortul cu 3 feluri de cioco(prima data ca n-am mai apucat pana acum) si a iesit super super

piolica Doamne ajuta pt vineri!iti tin pumnii si ma rog sa vina bebele mult dorit

de David si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

hello

Ne-am intors si noi de la bunici. Maria a fost o rasfatata, s-a simtit tare bine, a gasit si adunat ouale rosii ascunse prin curte, apoi ni le-a impartit, a mancat sarmale in foi de vita de a spart, n-am vazut-o niciodata mancand asa cu pofta! in schimb nu-i plac dulciurile ceea ce intr-un fel ma bucura tinand cont ca eu mananc dulciuri de sparg!

Monyca iti doresc nastere usoara si bebe sanatos!!

Nerantula eu am trecut printr-o faza asemanatoare cu Maria dupa ce, in vreo doua nopti am luat-o cu mine in pat, iar a treia noapte cand s-o culc in patutul ei mi-a facut niste crize incredibile, n-am putut rezista si am luat-o din nou in patul nostru. dar apoi, urmatoarele doua nopti am facut nopti albe si am reusit, cu plansete, tipete si consolarile aferente, sa o tin in patul ei. apoi nu am mai avut probleme. acum, situati-i un pic diferita, dar poate merge si la voi, poate dupa cateva nopti de chinuiala se reobisnuieste.

andy_galro si maria se trezeste o data pe noapte pentru lapte. si la fel ca tine, desi nu cred ca-i ok, nu am ce sa-i fac.

Mimihoo frumoase pozele, e dulce foc Sofia cu bereta

Nikolici am vazut si frumoasa tarancuta cretulina!

lumi emotionant ce a facut Robi!! hunii!

piolica sunt superbe pozele! si Elsa!!! si uite asa mai ajung si eu prin tari straine!

ClaudiaH ma bucur sa aud de voi! mor de ras: mancam=cacam!

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

si eu tot aici o sa nasc, clar!!

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

La multi ani Andrei!!

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, tin pumnii stransi pentru vineri!

monyca, abe, multumim mult!

monyca, abia astept sa vad pozele, sa ne spui cand ai reusit!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nushulica

Multumesc frumos, asemenea iti doresc si eu tie !!!

Intradevar au trecut repede saptamanile dar in acelasi timp si f greu, f obositor cu serviciul si Eva care ma extermina noaptea si acum :( abia ma misc si ma doare burtica din ce in ce mai tare, sunt ca un balonas...
sper sa se linisteasca cand se va naste baiatul, altfel nu stiu cum o sa fac fata :(
aaaa am uitat sa va spun ca inca adoarme numai leganata pe picioare, altfel nici o sansa...

37+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput