BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

ANDRADA SA FI SANATOASA SI TOT BINELE DIN LUME ITI DORESC!!!

fetelor noi maine facem 33 sapt...si seful sectiei profesorul e uimit....cred ca o sa ma puna la rama ...si apropo de feelinguri parca vad ca nasc la termen, adica 37 sapt....sper sa fie bun feelingul....oricum ii multumesc zilnic lui Dumnezeu, fara ajutorul LUI nu ajungeam aici.

...mi-a zis dr ca azi facem un echo ca-i de garda sa vedem cat a mai crescut bebitza....probabil mai pe seara....sunt curioasa daca ii iese la fel ca duminica cand mi-a facut echo dr de garda....sau macar pe aproape....sa vedem

burticile frumoase

33 fara o zi cu

Taty_ana, BRAVO!!! si tie si bebitei, dupa ce nasti o sa va puna la rama profesorul si pe tine si pe bebita ta luptatoare. Cu credinta, ajutorul Celui de sus, incredere in tine si rabdare se rezolva toate. BRAVO SI FELICITARI!!! Sa ne spui cat s-a mai ingrasat bebita (ca eu sunt sigura ca a mai luat in greutate). Multi pupici.

Theodora 28+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare burtici,

La noi nimic nou, discomfortul tot mai mare,bibiloi activ astetam saptamna viitoare cand iar avem eco sa vedem caum stam cu dilatatzia la rinichi si celelalte masuratori, intalnirea cu moasa, ne-am scris planul de nastere si ne apropiem si noi cu pasi maruntzi dar siguri azi avem 31de sapt.doamne ajuta sa se termine cu bine si sa vina bibiloi cand crede el ca e pregatit, mami tati si surioara abia il asteapta la o serie de pupici deliciosi...

AndradaLa Multi Ani!muuulta sanatate si bucurii alaturi de cei dragi

Alinutza,Laurita,Discordia frumoase burtici cred ca avem o odisee foarte frumoasa si asa vor fi si bblusii sanatosi si frumosi

Sabina wauu super cu lapticul ma bucur mult pt tine si asa e nu face nici o pompa ce face bebelul

Veronica asteptam numai vesti bune si putere multa sa treci si peste aspectele neplacute

Vivela nu toate simptomele duc la acelasi rezultat ai grija controleaza cat mai des si mergi la doctor eu sper sa scapi de medicamente si alte tramtamente nu mai e asa de mult,,,iar despre gelozie a mea care e destul de mare ma tot intreaba daca asa vorbeam si cu ea in burtica, care e copilul meu preferat si tot tacamul de intrebari dar in acelasi timp e si nerabdatoare sa-si vada fratziorul si sa se dea mare cu el...avem cu ce
Artu sper sa revii cat mai curand cu vesti bune despre voi
Theo spor la treaba si ai grija cu efortul arata foarte frumusel desenul

O zi buna burtici

31+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Tatyana- ma bucur pt vestile bune! Tot asa pana la cel putin 37 saptamani!

Theo- si eu am inca de dinaninte de sarcina multe kg in plus. Pana acum am monitorizat-o sia fost constanta 14/7-8, dar m-a speriat aceasta dr. ginecolog de azi cu tensiunea ca poate e cazul de medicamenatie de aceea recomandand un cardiolog. De vreo 2 zile sunt si foarte rosie la fata de parca as fi ou rosu. Si ca ea ar fi preferat sa fac glicemia maine in spital si nu in policlinica, ca daca mi se face rau sa fiu asistata! Dar pana maine nu pot face rost de adeverinta de salariat, asa ca maine in jur de 12 ar trebui sa va dau un semn de viata sa va spun cu a fost la test. Si am asa o scarba de glucozaaaa

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Tatyana, felicitari pentru cele 33 de saptamani. Ai sa vezi ca vei duce sarcina la termen si chiar vei fi pusa la rama pentru tot curajul si rabdarea de care ai dat dovada.
Sabina, ce bine ca ti-a venit lapticul, ar fi super daca le vei putea alapta pe ambele fetite. Felicitari si tie, sincer te admir cat esti de calma, de linistita. Spunene-ne si despre Ale cum a reactionat cand si-a vazut surioarele
Vivela, sa stii ca nu esti singura care nu si-a facut bagajul de spital. Tu ai implinit 30 de sapt, eu maine fac 34 de sapt, dar am zis ca de sapt viitoare ma apuc si eu sa-l fac, caci nu se stie.
Am observat ca mai multe fete au asa un feeling ca vor naste mai repede, ma inscriu si eu printre ele. Dar sper sa nu fie cazul la nici una dintre noi.
Azi am fost la cumparaturi cu fetita mea care va implini vineri 2 anisori si i-am cumparat o rochita si o pereche de pantofiori. De dragul lor, nici nu a vrut sa se mai descalte si s-a culcat incaltata cu ei.

mamica de fetita si 33s+ cu

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sorana sa ne zici si noua cum se numeste pensiunea sa o cautam pe net daca zici ca e asa frumos acolo si s-o avem in vedere pe viitor.

Sabina felicitari pt productia de lapte
asa cum mai zicea cineva se vede din modul in care ne povestesti ca esti fericita, linistita si impacata sufleteste
Doamne-ajuta sa fim toate asa !

Alinutzaa - f.f. frumoase pozele si familia ta

Laurita wow ce bine de tine - felicitari pt 38 sapt !
Tu esti urmatoarea cred ca marime a sarcinii

Nana sorry pt contractiile de aseara.
Multa bafta la eco azi !

Si eu am avut o noapte nasoala cu contractii ca si durerile de ciclu, si din pacate nici azi nu mi-au disparut de tot.

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANDRADA sa fii sanatoasa si iubita!!!!
Tatyana bravoo, hai ca mai ai putin si sa dea Dumnezeu ca feelingul tau sa se adevereasca!!!
Realaura tu esti o finutza pe langa burtoiul meuParca nu te-a schimbat asa mult sarcina.Si trebuie sa-ti fac cinste cu o cana de lapte pentru ca ai spus ca fiica mea seamana cu mine, esti a 3a persoana care zice asta, restul o vede leit taica-su
Mamanati
Eu am inceput sa ma umflu si sa nu pot dormi din cauza arsurilor,offf.Vreau sa ma apuc de bagaj incet incet sa-i iau si bebelinei cateva hainutze noi si o lenjerie de patutz, in rest are de toate de la Clara.Si mie sarcina asta mi se pare mai grea pentru ca nu am timp sa lenevesc.
Tot vorbiti de nasteri premature si am visat ca ma pregateam sa nasc la 28 s si eram foarte speriata.Acum ma gandesc ca poate nu ma voi duce chiar in 41s ca la Clara dar nici asa devreme
Va pupacesc, o zi minunata sa aveti!!!

28+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Dragele mele, HRISTOS A INVIAT!
Ma asteptam la ceva surprize cu minivacanta asta de Pasti, dar chiar asa...
Sa ne traiasca mamicile Sabina si Artu, felicitari pentru floricelele de liliac Ekaterina, Iustina si Sabina! M-am bucurat sa iti citesc mesajele optimiste si pline de vesti bune, Sabina, asteptam si de la Artu vesti pe masura! Sa va fie fetele sanatoase, norocoase, vesele si descurcarete, bune si drepte, sa fie vesnic inconjurate de prieteni si sa va aduca numai bucurii!
pentru toate cele 5!

Andrada - LA MULTI ANI! Sa fii o mamica fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

Tatyana - inca putin si vei uimi pe toata lumea, iti tin pumnii!

Alinutza - felicitari pentru poze, sunt superbe!

Sorana - ma bucur ca v-ati simtit bine la Sibiu, bine v-ati intors!

Nana - sper ca esti mai bine cu degetul

Raportam si noi ecografie azi - Maya e in grafic, dupa masuratori ar fi exact aceeasi varsta ca cea dupa UM, asa ca e totul OK.
Pupam si celelalte mamici si burtici!

Anca 30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Felicitari Vivela pt schimbarea prefixului

Theo spor la treaba cu camera bebelului
f. frumos autocolantul
sa ne pui poze cu camera cand e gata

Tatyana felicitari pt cele 2 fete cuminti care au ajuns pana aici
si feeling-ul tau sa se implineasca

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Avand in vedere ca multe fete au scris azi ca presimt ca vor naste mai repede, oare acest feeling nu apare la toate femeile insarcinate datorita faptului ca se apropie de termen ?
Cele care sunteti la a doua sarcina - nu ati simtit la fel si la prima ?

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ruxi - sa stii ca la Luca nu am avut sentimentul asta, desi la ecografii, de fiecare data era cu cel putin cateva zile inainte. Acum, la Maya, in schimb, ma incearca un sentiment puternic ca va veni la sfarsitul lui mai, noi avand DPN-ul in jur de 7-8 iunie. Om trai si om vedea, chiar sunt curioasa .

Anca 31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput