BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Vivela, cred ca era dr intr-o pasa proasta...
Hmmm...si Mihaita e agitat de ceva vreme si vrea numai la mine in brate, dar eu din pacate , nu mai pot sa il iau decat atunci cand stau jos...
Nicoleta, tensiunea la o graviduta trebuie sa fie pana in 13-14. Eu am 10-11 cu 6-7 mmHg...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
34+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
r_ocsy spune:
Carla : vazut si eu mazarichile tale, sunt foarte dulci , asemenea unor ingerasi ... sa va dea D-zeu putere in continuare, sa pape bine si sa creasca rapid ! 
Am vazut ca multe burtici frumoase : dana81, moni_or, taty_ana, aly !!!
pentru fiecare
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
cris_09 spune:

La multi ani Andrada,sa fii o mamica implinita,sanatoasa si fericita cu bebel sanatos si cuminte!!!

Fetele multumesc de raspunsuri
,deci am un uter pregatit de "lupta".
Apropo de asta,aseara am visat ca am nascut in intersectie asistata de sot
Il infasurase intr-un prosop galben.
,si pe mine ma stergea cu o carpa cu care sterge parbrizul
..of of...vise de gravida
poze
Cristina
35+ cu Sebi
AMR 5 sapt
r_ocsy spune:
Eu am visat ca Sofia era deja mare ( 10 ani ) iar tati ei nu era tati ei ci altul
!
Tot vis de gravida o fi si asta ![]()
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
Vivela spune:
andrada, La multi ani si din partea mea
, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele 

.
cristina, dar de ce crezi ca nu duci sarcina pana la capat?
si eu am feelingul asta, dar n-as zice ca ma pot baza pe el, si la david am zis ca nu ma prinde jumatea lui august si am nascut provocat, in septembrie. acum sper sa apuc inceputul lui iunie, in vacanta am experimentat si niste sangerari (de fapt niste pete maronii, vad ca au disparut si acum totul pare ok), copilul parca apasa mai mult in jos, nu stiu de ce, ca el inca e cu capul in sus, probabil imi da cu calcaiele in vezica, ce minunat e
.
pe david inca il tin in brate, pt ca vrea foarte mult, il ridic, il tin cateva secunde, apoi il las jos (il tin ca Alinuta in poza, calare pe burta, cred ca sta foarte confortabil
).
a, si ieri mi-am luat si eu analizele -sunt cam multe pe langa normal, ori in sus ori in jos, nu cu mult dar suficient cat sa ma puna pe ganduri. mi-au iesit si proteine si nitriti in urina la sumar - cica e semn de infectie urinara
, urocultura abia azi am dus-o, ca n-au vrut sa-mi ia proba inainte de paste, dar nu stiu de ce (probabil n-au avut fonduri fiind sf de luna, habar n-am). m-a cam speriat ce am citit pe net cu proteinele in urina, cica ar putea semnifica si semn de preeclampsie, daca se coreleaza cu tensiune mare si picioare umflate (slava cerului ca teniunea mea e mica - ieri aveam 9 cu 5 si nici picioarele nu le mai am umflate, dar stau si ma analizez la fiecare ora
).
o sa repet analizele peste vreo 3-4 saptamani, sper totusi sa nu (mai) fie nevoie de antibiotic pt infectia urinara - daca o fi fost infectie - cred ca am luat antibiotice doar de vreo 3-4 ori in viata mea (incluzand si copilaria), parca nu m-ar incanta acum sa ma apuc de ele. dar daca-i musai, cu placere ...
am schimbat si eu prefixul, am 30+ sunt tare mandra de chestia asta, dar ma si apuca panica, n-am pregatit absolut nimic pt Damian, doar mi-am cumparat o geanta pt spital si un halat
, in rest nimic-nimic. cred ca sunt inconstienta....
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
30+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Iubirisca spune:
Vivela nu esti inconstienta ca nu ai pregatit nimic pentru venirea lui bebe.
Sincer eu nu am luat nimic, dar absolut nimic pentru bebe; bine nici nu stam momentan prea bine cu veniturile dar ne revenim noi, sanatosi sa fim si le facem pe toate
.
Iubirisca
31+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
M&M spune:
Pe Mihaita l-am nascut la 37 de saptamani si atunci nu aveam deloc contractii..Acum saptamanal am cate un episod de contractii dureroase !...

Mie sincer mi s-a parut mai usoara sarcina trecuta ..Mihaita era pelvian si asa a ramas pana am nascut, bine era si tare micut , 2500 la nastere.

Cristina,mami de
34+ cu
Matei StefanBAZAR DC

M&M spune:
Eu i-am cumparat doua randuri de hainute lui Mateias si un set nou de aparatori de patut, in rest are totul de Mihaita...mai am de clatit doar husa de la scoica si de la landou...As mai avea de cumparat niste fese sterile si ser fiziologic pentru ochisori si nasuc...
Cristina,mami de
34+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
theophillina spune:
Buna, burtici!
NicoletaB, eu am asa tensiune mare ca a ta, de la inceputul sarcinii am avut 14/9, desi inainte eu o aveam prea mica, in jur de 9-10, acum nu stiu ce s-a intamplat. Dr meu mi-a zis sa nu mai mananc sarat, desi eu nu mananc excesiv de sarat, in timpul sarcinii s-a mai reglat ajunsesem la 12/3, insa ultima oara cand am fost tot mare a fost (14/9) si iarasi mi-a zis sa renunt la sare si sa nu iau prea multe kg, pentru ca si asta e un factor care "ajuta" la cresterea tensiunii. Si asa de fiecare data ma cearta in leg cu kg, eu am avut in plus si inainte de sacina, asa ca...
O sa vad data viitoare cand merg cum mai stau cu tensiunea, sper ca mai bine.
Sabina, ma bucur sa aud ca a venit laptele si ca Iustina e in continuare o luptatoare. Asa ma bucura optimismul tau, imi inspiri si mie optimism. Pup toate 3 fetele.
Ioana, speram ca sunteti bine, de abia asteptam vesti de la tine.
Andrada,
, sa ai o nastere usoara, sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, mancacios si necolicios si sa te bucuri de copiii tai! 
Astazi m-am apucat si eu usor-usor de camera bebelui, in camera asta avea tati biroul, am inceput sa scoatem mobilierul, apoi o sa zugravim, sa decoram peretii (am luat un autocolant f dragut Funberry Farm se numeste, are o ferma intraga cu animalute, copacei, f frumos, sper sa dea bine pe pereti, il puteti vedea www.funtosee.com/stickers-for-babies/animals/funberry-farm-room" target="_blank">aici). Apoi zilele astea o sa luam patut si toate cele. O sa va tin la curent.
Apropo de vise de gravida, azi-noapte am visat ca voi naste pe 10 iunie (eu am DPN pe 27), vom vedea.![]()
Pup burticile 
Theodora 28+
Stelios
taty_ana spune:

ANDRADA SA FI SANATOASA SI TOT BINELE DIN LUME ITI DORESC!!!
fetelor noi maine facem 33 sapt
...si seful sectiei profesorul e uimit....cred ca o sa ma puna la rama
...si apropo de feelinguri parca vad ca nasc la termen, adica 37 sapt....sper sa fie bun feelingul
....oricum ii multumesc zilnic lui Dumnezeu, fara ajutorul LUI nu ajungeam aici.
...mi-a zis dr ca azi facem un echo ca-i de garda sa vedem cat a mai crescut bebitza....probabil mai pe seara....sunt curioasa daca ii iese la fel ca duminica cand mi-a facut echo dr de garda....sau macar pe aproape....sa vedem
burticile frumoase
33 fara o zi
cu