BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"
Raspunsuri - Pagina 18
bubu30 spune:
Am inteles Ancutzica.
Dar oare de ce simtim asa - din cauza ca apar diverse neplaceri si stari de discomfort cum ar fi contractii, dureri inghinale, greutate in miscare, dureri de burta,de spate,...etc ?
Fetele care presimtiti ca o sa nasteti mai repede (dar nu o sa fie asa
) cam astea ar fi motivele ?
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Ioana5255 spune:
Buna fetele,
laptele tot vine, azi am avut iar fetele la san. Cam incep sa ma satur de spital, vreau la mine acasa. Mai ales ca nici Ale nu mai are rabdare si se miorlaie dupa mami si tati. Si noua ne e tare greu fara ea. Ea cand vine in vizita e f mamoasa, le pupa si mangaie pe surorile ei, ieri una din ele plangea si ea o mangia si ii spunea gata gata nu mai plange. Se externeaza deja multe paciente numai eu raman aici. Sper sa fie sanse pe duminica sa iesim. Uf, imi pare ca zilele trec tare greu, dar pana la urma Iustina sa fie sanatoasa.
Va multumesc fetelor pentru toate mesajele si cuvintele speciale.
Tatiana ai sa vezi ca ai sa nasti dupa 37 de saptamani. Bebita ta e o luptatoare ca si mami a ei 
Sabina
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
discordia spune:
Bubu, la sarcina trecuta nu aveam presimtiri de genul asta, desi aveam contractii mult mai des decat la sarcina asta. Probabil ma gandesc ca acum am facut foarte mult efort, o ridic pe aia mica care are cred in jur de 13-14 kg, azi cand am fost afara nu mai putea sa mearga asa ca am luat-o in brate si mai aveam si sacose dupa mine
. Sincer, eu nu prea m-am bucurat asa de sarcina asta caci nu am avut timp. Iar seara cand ma linistesc si eu adorm imediat.
Dar sper sa fie doar ganduri de gravida asta cu nascarea inainte de termen.
mamica de fetita si
33s+ cu 
AMR 7 saptamani
anamariam79 spune:

Andradap, LA MULTI ANI! Sa fii iubita, si fericita, si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

Sabina, uraaaaa, bine ca avenit si lapticul. Iustinica ta e o mare luptatoare. Ma intreb cum vor fi cand vor mai creste, cine o sa fie "sefa" dintre cele 2 gemene.
Tatyana, felicitari pentru numarul de saptamani. Acusi acusi poate iesi nitzel si la plimbare.
Fetelor, voi vorbiti de feeling de nascut mai devreme. Eu nu stiu daca e feeling sau e frica, avand in vedere ca au inceput nasterile la odisee si nici una nu a fost la data programata. Oricum ar fi, eu incerc sa finalizez cumparaturile (adika ce mai trebuie pentru spital si imediat acasa) si ma apuc si de geanta. Tati deja a zis sa-i fac lista cu ce sa faca, unde sa sune, sau sa se duca, lista cu remuneratii, etc. Eu una simt ca ajung spre capatul rezistentei fizice: pe scaun nu pot sta ca sta bebe cu fundul in ficat si picioarele in vezica/col, culcata e si mai rau, ca atarna burta in toate partile, in picioare rezist 10 minute, daca ma aplec imi da shuturi bebe in vezica. In cap nu am incercat inca
. Sper sa mai rezist inca 2 sapt. sa facem si noi 36 sa stau mai linistita cu plamanii lui bebe.
Ana
34+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR -5 saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
mommy_to_be spune:
Hello Burtici!!!
Hop si eu dupa cateva zile de absenta, motivata insa, caci mi-am petrecut timpul alaturi de familie si sot. Astazi a plecat consortul, iar de data asta nu stiu exact cand mai vine si parca a fost mai grea despartirea
, da' trece timpul caci voi gasi eu cu ce sa mi-l ocup.
Sunt in continuare cobza de racita, cu gatu'n pioneze si nasul infundat tot timpul... Iau multa vitamina C, ridiche neagra cu miere, ceaiuri si bombonnele pentru gat. Sper sa scap odata si de raceala asta pacatoasa.
Andrada

Sa ai parte de o zi frumoasa, sa-ti de-a Dumnezeu sanatate, tie si puiutilor tai si o nastere cat mai usoara. Si sa ne scrii mai des caci ne e dor de tine
Carla, m-am totpic cand ti-am vazut mazarichile!!! Sunt atat de dulcele!!! Si cum ziceau si fetele, nu ai zici ca sunt copilasi prematuri. Tinem pumnii sa se inzdraveneasca cat mai repede si sa puteti merge si voi acasa
Sabina, tare m-am bucurat sa citesc vesti bune despre voi trei. Iustina ta e o luptatoare, o fetita puternica si curajoasa. Ma bucur tare ca ti-a venit laptele. Eu una sunt sigura ca duminica va veti externa. Pune si tu niste poze cu fetele, sa la devem si noi cat sunt de frumoase si sanatoase
Artu, astpt si eu vesti de la tine, la fel ca celelalte fete!!! Sper din suflet ca sunteti bine si totul decurge de acum normal. Te rugam mult, daca ne citesti, spune-i macar sotului sa ne dea cateva detalii despre starea voastra sa stam si noi linistite.
Nana, ce sot dulce si grijuliu ai!!! Tot respectul!!! Si al meu sta cu gura pe mine sa nu ma agit, sa ma odihnesc, dar parca nu e asa de saritor sa le faca el pe toate.
Anca, felicitari pentru bebe Maya in grafic!
Alina, mi-au placut la nebunie fotografiile! Au iesit suuuuper. Sunteti o familie tare frumoasa, iar fotograful a stiut sa surpinda asta. Cand mai ai si restul de pozici, sa ni le arati pe toate
La ce studio ati facut pozele si cat costa o sedinta?
Veronica, ma bucur sa aud de bine si de la tine! Stii cumva cat te vor tine in spital? Eu iti doresc multa putere, sanatate, si asteptam mai multe vesti de la tine!
Va pupic burtici!
O zi faina va doresc!
Mira
fericita 33+cu
Maya Alesandra
AMR 7 saptamani 

minunea mea
bubu30 spune:
Ana ai dreptate tu.
Cred ca e teama de a nu naste mai repede, ca feeling pot sa aiba doar fetele aflate la a doua sarcina, care au termen de comparatie la simptome.
Eu una ma astept oricand dar totusi sper sa ajung la 34 sapt cum imi tot zice dr ca trebuie sa facem minim.
Si eu am aceleasi simptome de epuizare pe care le descrii si tu.Nici cat stau la masa sa mananc nu mai mi-e bine ca incep a se impinge si mi se fac in burta 2 mingi tari.
De intepaturile in vezica si col nu mai zic.
Duminica , am mers seara la biserica si nu puteam inainta pe strada ca simteam, pe langa o durere cumplita, si senzatia ca scap pe mine la fiecare pas.
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
O , Mira ne pare tare rau ca esti tot racita.
Cel mai greu mi s-a parut in sarcina cand am fost racita sa am nasul infundat.
Si cum nu puteam sa pun picaturi de nas ci doar apa de mare a fost horror pt ca nu se desfunda si nu dormeam deloc noaptea de sufocare.
Insanatosire cat mai rapida ! 
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Onana spune:
Salutare mamicilor,
Am avut o noapte semi-alba, Matei s-a trezit la 5 si nu a mai putut sa adoarma, eu ma culcasem dupa 12, acum sunt zombi
Sa vedem ce-am retinut din ce am citit:
Sabina, sa stii ca eu chiar aveam mustrari de constiinta ca am zis ca vin pe 5 inapoi sa fiu gata pregatita la galerie si am amanat cu o zi plecarea din Sibiu si ma gandeam ca tu ma astepti
si eu nu sunt pe pozitii cand vin fetele. De unde sa stiu ca Ekaterina are personalitate si daca ea vrea sa faca Pastele afara, nimic n-o poate opri
Ma bucur ca a venit si lapticul, Iustina e clar o luptatoare, sper sa plecati rapid acasa
. Pana la urma inteleg ca ti-a facut cezariana de urgenta daca ai pierdut lichidul, nu?
Artu, si eu ma gandesc mereu la tine si la bebe Sabina si sper sa ne dai vesti bune cat de curand

Andrada 

, sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos de care sa va bucurati cu totii!
Anca, felicitari pt bebelusha sanatoasa, si bine te-ai intors si tu de la Sibiu.
Apropo, ca intreba si Ruxi, am stat la Gura Raului la pensiunea "Conacul dintre rauri", parca tot de asta stiai si tu Anca, nu?
Alinutzaa, felicitari pt pozele si mai ales pt familia frumoasa, si eu as vrea sa stiu unde le-ai facut si cat au costat. Si neaparat sa ni le arati si pe restul!
Laurita, vazut si pozicile tale, esti o mamica ff frumoasa, n-ai de ce sa-ti faci griji cu kg
Carla, superbe mazarichile 
, multumim pt poze, asteptam si alte poze..de-acasa!
Tatyana, felicitari pt saptamanile duse cu bine pana acum, ne bucuram cand ne anunti ca a mai trecut o saptamana, tu s bebelina sunteti o echipa foarte buna, o sa treceti cu bine linia de sosire, asta e clar!
Mai fetelor, eu n-am avut la prima sarcina niciun feeling ca nasc mai repede, si nici acum n-as spune ca am, dar citind de fetele noastre parca incep si eu sa ma intreb: oare cat mai am? Mai ales ca in inconstienta mea nu prea am pregatit nimic
Dar de azi m-am mobilizat
Si eu l-am intrebat pe dr meu cate contractii e normal sa am ca sa nu-mi fac griji ca vine bebe mai repede si mi-a zis ca difera de la caz la caz, unele femei au ff multe contractii toata sarcina si totusi nasc la termen, altele au mai putine si cu toate astea nasc mai repede, difera..Contractiile nedureroase oricum nu sunt periculoase..
In alta ordine de idei, am primit de la o prietena buna vestea ca se va casatori si ar vrea sa-i fim nasi. Nu stiu prea bine ce implica asta, nici ca activitati, nici financiar, dar n-as vrea s-o refuz, desi nunta o sa fie la 2 luni dupa ce o sa vina Tudor, deci cred ca voi fi zombi
. Fetele care au nasit, ceva informatii, daca nu sunt prea off topic
?
Inchei aici, dar stau prin zona
Sa aveti o zi frumoasa
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
35+ Tudor
Crissy_C spune:
Buna frumoasele!
Am revenit si eu azi la serviciu si hop pe forum
.
Ma bucur tare mult sa vad ca Sabina deja alapteaza, si mai ales ca Iustina e asa hotarata sa ia in greutate ca se satura doar la san. Sigur vrea si ea acasa de duminica
Sabina, poate reusesti si tu sa ne pui niste pozici ![]()
Artuuuuu, speram cu toatele ca sunteti bine, si tu si Sabinutza, ma asteptam sa gasesc deja un semn de la tine... Te
mult, sa ne scrii cat de curand.
Carla, ai niste mazarichi superbe, sa se faca mari si sa puteti merge si voi cat de curand acasa! 
Andrada, La Multi Ani!!!
Tatyana, aproape 33, bravooo! Sa vii cu vesti bune de la eco!
Veronica, sa ne mai dai vesti, sper ca esti bine! Din ce povestesti tu acolo, grad de maturitate a placentei 1/2 si lichid putin sub normal nu ar trebui sa te mai tina in spital, nu? Mie nu mi se pare nimic grav in asta...
Ancutzica, felicitari pentru eco si bebe sanatos!
Nico, sper sa fie ok cu tensiunea, daca asa e normala pt tine, nu cred sa fie o pb... Si sa treci usor peste testul cu glucoza 
Mira, sper sa-ti treaca repede raceala, oscilococcinum ai incercat? la mine face minuni.
Alina, superbe poze, ca si mamica! Si pe mine ma bate gandul sa-mi fac, dar astept sa fiu un pic mai aproape de termen ![]()
Vivela, felicitari pentru 30+!
Apropo de asta, am schimbat si noi prefixul saptamana asta
, am trecut pe AMR ![]()
Legat de presimtiri si ganduri ca nastem mai devreme, cred ca fiecare gravidutza le are, e normal sa ne ingrijoram din toate nimicurile!
Cristina, fericita
30+ cu
Patricia
AMR 9+