BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

BUNA fetelor,

ce m-am emotionat cand am vazut ca s-au nascut 5 printese!!!!Felicitari Sabina,Arturicii si Carla,sa fie sanatoase fetele ,frumoase si cuminti!!!!!!

Bubu30 tu ai avut contractii pe durata sarcinii,sau ai acum?iei vreun tratament?Ai ceva restrictii de la medic ,fiind sarcina gemelara?Pt ca eu stau cam la pat de 5 luni jumate,am fost internata cu contractii si acum iau Gynipral,plus Magneziu si prenatale.Am vazut ca parca ai fost la inviere.Banuiesc ca sarcina ta e mai usoara totusi daca te poti plimba.Eu daca stau mai mult de 10 minute in picioare,ma doare burtica,obosesc,ma ia cu o senzatie de greutate in partea de jos,e horror.Si la mine da deja fetita cu piciorusele in vezica de numa-numa.Ira baietelul face balet elegant.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Multumim pentru felicitari, toate burticile si felicitari si de la noi pentru cele care au schimbat prefixul!
Sorana - da, despre pensiunea aia vorbeam si eu. Am fost o data in trecere, dar ne-a placut foarte mult, poate facem candva o intalnire a mamicilor si a floricelelor de liliac 2010 acolo !

Anca 31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

revin ca am mai citit si eu din urma

Nana, nasol cu contractiile de azi noapte, te asteptam cu vesti bune de la medic! Sper ca ti-a mai trecut arsura!

Ruxi, sa-ti fie de bine vopsitul! Vad ca tot raportezi contractii si ca ti-e greu sa mergi mult pe jos... de ce nu stai tu cumintica in pat, ca sa nu ne faci vreo surpriza?

Eu am fost ieri la coafor si m-am rasfatat cu o culoare noua, de fapt de mult voiam sa ma intorc la saten deschis cu suvite un pic mai deschise, asa l-am avut ani de zile, dar dupa nunta am vrut sa ma vopsesc culoarea mea naturala, saten normal, m-am facut acasa si a iesit negru-abanos!!! Si de doi ani tot il deschid treptat, iar ieri a fost schimbarea mai radicala, a iesit in sfarsit ce trebuie Doar ca am stat in total vreo 3 ore la coafor doar pentru asta, s-a muncit coafeza ceva, iar acum sunt cam ingrijorata ca am inhalat cam mult amoniac, daca a durat atata! Noroc ca e un coafor mai mare, cu incaperi destul de mari, fara usi, comunica toate, si sper ca nu i-am facut rau bebitei mele iubite!

Nati, n-ai intrat deloc azi si ma ingrijorezi, ia te rog sa ne dai raportul macar o data pe zi, sa stim ca esti bine!

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Crissy- multam de sfat. o sa incerc . de cate ori am intrat in farmacie sa cer oscilo... mi se impleticea limba in gura si ceream modafen pana la urma, dar atunci nu eram gravi

Onana- sa va fie de bine nasitul, dar nu va coincide alergatura de nunta cu cea de botez?
Ca obligatii:
- lumanari
- taxa biserica
- voal mireasa
- darul de nunta si altceva nu-mi vine in minte

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

O , Mira ne pare tare rau ca esti tot racita.
Cel mai greu mi s-a parut in sarcina cand am fost racita sa am nasul infundat.
Si cum nu puteam sa pun picaturi de nas ci doar apa de mare a fost horror pt ca nu se desfunda si nu dormeam deloc noaptea de sufocare.
Insanatosire cat mai rapida !

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

legat de infundatul nasului eu de cand am intrat in spital am nasul infundat continuu, la modul ca nu pot respira si dr mi-a spus sa-mi iau olynth....asa ca pana acum am dat gata vreo 4 buc....n-am ce fface, am incercat si cu apa de mare dar n-are nici un efect

33 fara o zi cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

La multi ani Andrada!

Vivela sper sa fie totul ok si sa scapi de medicamente in plus si alte complicatii acum, pe ultima suta de metri.
Mira sanatate multa multa

Multumesc fetelor pentru aprecieri. Cand o sa am si restul de poze o sa vi le arat cu siguranta.
Eu am preferat sa fac pozele acum, aveam 32 de saptamani si 5 zile, si nu mai spre sfarsitul sarcinii din doua motive: 1. o burta foarte mare mie personal nu mi se mai pare deloc draguta in ciuda motivului nobil si absolut minunat pentru care burta a capatat dimensiunile apreciabile si 2. mi-a fost teama ca nu cumva mai spre sfarsit sa nu imi apara vergeturi si nu vroiam poze frumoase cu burtica dungata.
Pozele le-am facut la studioul pe al carui site/blog au fost postate pozele pe care le-ati vazut (raisphotography.com). Studioul in sine este acasa la fotografa, undeva in Corbeanca (Paradisul Verde). Este o persoana foarte draguta, deschisa si dornica sa iasa totul bine (asa cum este si sotul ei de altfel) si noi ne-am simtit tare bine in cele doua ore petrecute la ea. Dupa ce se naste fetita, cat de repede o sa pot ma pot deplasa, o sa mergem si cu bebelina la pozat. Ca si cost, pe noi ne va costa sedinta foto 50Euro.

Sorana si noi o sa fim nasi, in august, tot pentru prima data. Eu mi-am facut asa o idee despre ce ar insemna nasitul asta, sper sa nu fie o idee gresita. Daca vrei vorbim pe mess, mail, etc. despre subiect.

Ce vorbiti voi pe aici despre presimtiri ca nasteti mai devreme, bagaje etc. Vai de capul meu!!!! Din punctul asta de vedere eu zac intr-o nesimtire crasa. Nu am nici un fel de presimtire ca voi naste mai devreme, nu am cumparat pentru fetita decat un costumas (e drept ca eu mai am cate ceva ramase de la Tudor - putine rau insa si mai sunt multe de cumparat), pentru mine pentru spital absolut nimic nimic nimic. Nici macar nume pentru fetita nu avem inca (ii spunem Sisi, pentru ca asa ii spune Tudor, in limbajul lui sisi=fetita). Iar cu nasii de botez am rezolvat acum doua zile (vor fi tot cei care l-au botezat si pe Tudor). Nu stiu cand m-oi mobiliza si eu. Oricum va trebui cat de curand ca deja am intrat in saptamana 34.

Ma duc sa zac in pat ca acusica se trezeste Tudor. Revin mai pe seara sau maine ca mai vroiam sa zic cate ceva.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:

Avand in vedere ca multe fete au scris azi ca presimt ca vor naste mai repede, oare acest feeling nu apare la toate femeile insarcinate datorita faptului ca se apropie de termen ?
Cele care sunteti la a doua sarcina - nu ati simtit la fel si la prima ?

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Ruxi, eu la prima sarcina stateam linistita ca mai am pana nasc 2 sapt juma ( stabilisem deja data cezarienei cu dr mea)..In ziua in care mi s-a rupt apa urma sa ii spal hainutele bebeului si sa i le calc. Noroc ca restul pregatisem cu o saptamana inainte..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 34+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Denisa pot sa zic ca a fost sarcina mea mai usoara ca a ta pt. ca am stat acasa in medical doar de pe la 20 sapt.
Dar contractiile au inceput la mine de la 18 sapt si de atunci le aveam non-stop, dar cele nedureroase, Braxton Hicks.
Dureri de burta ca la menstruatie am inceput sa am cred ca la 29 sapt, si dupa vreo sapt de dureri am avut si o usoara sangerare, pt care am stat in spital 2 zile.
Azi-noapte am inceput sa am durere de burta constanta si abia m-a lasat dupa vreo ora.
De atunci stau ca pe pioneze in pat cu medicamente si ma rog sa treaca.

No-spa tb am luat toata sarcina, cutii intregi, acum imi face sotul si injectii, si cand ma doare si nu e acasa sa imi faca iau tablete.
Gynipral mi-a dat dr sa iau cate 1/2 tb la 6 ore, dar de azi mi-am marit singura doza, iau la interval de 4 ore cate 1/2 tb.
Nu am fost la inviere, am fost doar sa zic o rugaciune , 10 minute am stat in biserica si apoi repede la masina si acasa.

De stat in picioare nu rezist, sotul imi da de mancare, spala vasele, se apleaca sa ridice dupa mine tot ce scap pe jos, burta mi-e grea de pe la 4 luni , simt si eu ca o pierd parca.
F. greu imi trag sosetele, pantalonii, nu ma lasa burta si deja ma dau f. greu jos din pat.
O sa vezi cand mai creste burta ce greu o sa fie.
Eu ma gandesc acum ca numai 1,5 kg sa aiba fiecare si deja sunt 3 kg in burta, pe cand alte fete au atata la 40 sapt.

In concluzie - numai in pat mi-e bine. In picioare nu, pe scaun nu, pt ca nu le place lor si atata se imping pana se intareste burta si ma doare spre col.

Nu avem ce face decat sa ne rugam sa ducem cat mai mult si numai repausul la pat ne poate ajuta.Asa ca pt puiutii nostri suportam orice.
Eu cel putin deja simt ca ma apropii si ma bucur asa de tare de fiecare zi in plus care trece incat fiecare sapt adaugata la samnatura e o victorie.

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Hristos a Inviat!

Andrada multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Sabina, Ioana Artu felicitari pentru bebeline. Sa va traiasca si sa fiti sanatoase Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.

Eu a trebuit sa-mi iau medical trei zile nu de alta dar nu ma mai lasa raceala asta. Am urechile infundate si tusesc pana simt ca vomit. Mai ales noaptea asa ca suntem cam chiauni de somn.
Maine dimineata am programare la eco de 29 de sapt sper sa fie bine ca am emotii.
Pup,

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Citat:

Avand in vedere ca multe fete au scris azi ca presimt ca vor naste mai repede, oare acest feeling nu apare la toate femeile insarcinate datorita faptului ca se apropie de termen ?
Cele care sunteti la a doua sarcina - nu ati simtit la fel si la prima ?

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Ruxi, eu la prima sarcina stateam linistita ca mai am pana nasc 2 sapt juma ( stabilisem deja data cezarienei cu dr mea)..In ziua in care mi s-a rupt apa urma sa ii spal hainutele bebeului si sa i le calc. Noroc ca restul pregatisem cu o saptamana inainte..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 34+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Cristina, daca nu te superi ca te intreb : s-a rupt apa din senin, sau ai facut ceva efort mai mare in ziua aia?

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput