Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

bravo,lorex ! super...numai LM?

ruxita ,ma bucur ca ai redescoperit familia...ce mult mi-a placut mesajul tau...... multa fericire si intelegere!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Lorex, daca ai telefonul ei, da-i numere de contact de la Gr Alexandrescu de www.spitaluldecopii.ro/clinici-sectii/clinica-de-chirurgie-pediatrica/" target="_blank">aici. vad ca au specializarile de care e nevoie si poate intreaba la garda despre situatia Mirunei.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ana g, ai PM

Andrelina, vorbesti de tort in casa dietelor...of, of

poze

povestea noastra

mersi mult.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

am gasit mesajul asta la subiectul "sunt in panica"

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetita de 2 luni si jumatate a unei prietene a fost diagnosticata cu pneumonie streptococica la Spitalul de Copii din Iasi. E sub tratament de 16 zile. Initial i s-a administrat Cefort. Dupa 3 zile, dupa radiografie, i s-a schimbat tratamentul cu Invanz iar dupa alte 7 zile i s-a adaugat si Targocid si totusi copilul nu raspunde. Maine va face a treia radiografie si daca nu e ok, medicul a sugerat interventie la nivel pulmonar.
Medicul nu a oferit mai multe detalii. Parintii vor sa mai primeasca o a doua parere si solicita informatii privind un chirurg bun in Bucuresti, Targu Mures....
E o urgenta deoarece maine trebuie sa i-a o decizie....
Rog moderatorii sa mute subiectul acolo unde cred ca vom primi un raspuns urgent.
Va multumesc.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

cred ca e vorba de Miruna de Dastefa.

fete din Bucuresti, haideti sa ne mobilizam putin sa ii recomandam pe cineva. io nu stiu chirurg, dar i-am scris sa vina la bucuresti pentru o a doua opinie, macar.

poze

povestea noastra

, doamne, de ce sa sufere un copilas nevinovat?...ma simt inutila, chiar nu am nici o idee, pot doar sa spun si eu o rugaciune ca totul sa fie bine pana la urma.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

am gasit mesajul asta la subiectul "sunt in panica"

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetita de 2 luni si jumatate a unei prietene a fost diagnosticata cu pneumonie streptococica la Spitalul de Copii din Iasi. E sub tratament de 16 zile. Initial i s-a administrat Cefort. Dupa 3 zile, dupa radiografie, i s-a schimbat tratamentul cu Invanz iar dupa alte 7 zile i s-a adaugat si Targocid si totusi copilul nu raspunde. Maine va face a treia radiografie si daca nu e ok, medicul a sugerat interventie la nivel pulmonar.
Medicul nu a oferit mai multe detalii. Parintii vor sa mai primeasca o a doua parere si solicita informatii privind un chirurg bun in Bucuresti, Targu Mures....
E o urgenta deoarece maine trebuie sa i-a o decizie....
Rog moderatorii sa mute subiectul acolo unde cred ca vom primi un raspuns urgent.
Va multumesc.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

cred ca e vorba de Miruna de Dastefa.

fete din Bucuresti, haideti sa ne mobilizam putin sa ii recomandam pe cineva. io nu stiu chirurg, dar i-am scris sa vina la bucuresti pentru o a doua opinie, macar.

poze

povestea noastra

of Doamne ce-o fi in sufletul saracilor parinti. nu stiu nici un dr chirurg Ma sa gaseasca un dr sa o faca bine .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LOREX, uite aici o discutie despre chirurgi pedaitri din Bucuresi. Conf.Dr. Basca de la Gr ALexandrescu pare cel mai apreciat (am mai gasit si alte pareri pozitive despre el).

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

am o problema care ma framanta. stefan are 2 luni jumate (pe 19 aprilie face 3). de aproape o luna, abia a luat jumatate de kg. pediatra ne-a spus de minim 750 g/luna. a avut 3200 la nastere, a scazut pana la 2850. acum are in jur de 5200. eu sunt o optimista exagerata si nu ma pierd repede cu firea, dar incep deja sa ma ingrijorez. nu imi dau seama unde gresesc....lapte e...sa nu fie suficient de consistent?...sau nu suge el suficient?...nu stiu ce sa zic....au inceput sa-mi incolteasca ganduri legate de LP...adica sa dau 1-2 mese de LP. totusi nu vreau sa ma stresez, am lapte de fabricat . sa astept inca 2 saptamani sa vad ce se intampla?....nu stiu ce sa fac...va aud pe unele dintre voi, cu bbei nascuti tot in ianuarie, care deja trec de 5500. stiu, nu trebuie facute comparatii, ca fiecare are ritmul sau de crestere, dar....totusi....voi ce ziceti?

mama lui STEFAN

alex al meu azi a facut 3 luni si are 5.700 si 60 cm ,nascut cu 3.100... eu sunt multumita...doar LM...lasa-l pe stefan,ca suge el cat are nevoie[zic eu]...nu te grabi cu LP

fetele,dam de baut azi:campari,cinzano sa ajute digestia sau un vin rosu demisec[taninul e bun pt digestie ]... pt cine vrea,avem salata mediteraneeana cu rucola,branzica si masline light...

LML pt maria de tanaion

asa creste Alex

Mergi la inceput

fetele din bucuresti,ce bine ar fi sa o puteti ajuta voi pe dastefa!
draga de miruna,cata suferinta pt un sufletel asa mic...
multa putere parintilor!
pt miruna

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor, legat de problema Dastefei, am promis ca am un raspuns azi, dar il voi avea abia maine, dintr-o sursa sigura, o prietena ce lucreaza la casa de asig de sanatate, are si ea bebei, va da maine telefoane si imi spune in timp util.
DOAMNE AJUTA! nu imi vine sa cred ca tb sa o opereze

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

chirurg bun e la grigore alexandrescu, DL DR BASCA, e recunoscut. basca se citeste cu "a" din paine.

Dar o listuta cu nume, maine

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput