Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ana g, nu ai PM activat

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ana g, nu ai PM activat

poze

povestea noastra

acum ar trebui sa mearga.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

LA MULTI ANI PT ANA, CRIS.D!!!

aoleeeu voi vb de kilograme... si eu fac un tort diplomat!!!
nici nu ma sui pe cantar zilele astea... aveam 65...acu' scopul meu e 58... dar om vedea. sapt asta imi fac de cap, de sapt viitoare, inapoi la dieta!!

hehe
acum bag un mic cu o bere, mici facuti de tata in curteeee... a umplut cartierul de fum..

Pe seara fac curcanul ala cu sos de piper rosu sa vedem cum iese!

PUP

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

ana g, ai PM

Andrelina, vorbesti de tort in casa dietelor...of, of

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

LA MULTI ANI PT ANA, CRIS.D!!!

aoleeeu voi vb de kilograme... si eu fac un tort diplomat!!!
nici nu ma sui pe cantar zilele astea... aveam 65...acu' scopul meu e 58... dar om vedea. sapt asta imi fac de cap, de sapt viitoare, inapoi la dieta!!

hehe
acum bag un mic cu o bere, mici facuti de tata in curteeee... a umplut cartierul de fum..

Pe seara fac curcanul ala cu sos de piper rosu sa vedem cum iese!

PUP

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

oare se poate face si cu puiserios....sa ne reamintesti reteta, daca vrei, pentru cele care nu au notat, ca au uitat ca mai au doar un neuron si nu trebuie sa se bazeze pe el. eu ma duc sa , ca e o vreme care trage la asa ceva.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

LOREX, interesant mesajul de pe mailul comun...dureros, dar adevarat.
Pentru ce trebuie chirurg la Dastefa? A gasit? La Grigore Alexandrescu stiu ca sunt cei mai buni dr. din Bucuresti, dintre spitalele/clinicile de copii, dar parerile sunt impartite, ca peste tot. Daca mai e nevoie, da-mi un telefon/sms sa sun si eu in stag si dreapta pe unde mai stiu, dar sa intreb mai concret: chirurg pt Miruna, ce indicatie de operatie are?

oooof, multa sanatate, sa treaca o data!

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - am inteles ideea cu scoala intrenationala. sa vedem ce probleme vom avea si noi in sensul asta, deocamdata suntem la capitolul gradinita pentru toamna ptr Andreea. vom merge pe varianta de stat si sper sa fie OK, vom vedea ...
nu ma gandeam ca au aparut si scoli private/sucursale ale scolilor internationale, dar daca nu a fost in aria mea de interes clar ca nu am nici cea mai mica idee...
oricum mi-a placut ca esti modesta rau . glumesc desigur, sunt sigura ca esti o profa foarte destupata cum foarte putin intalnesti.

una peste alta se pare ca e adevarata vorba aia cu copii mici probleme mici, copii mari probleme mari.stai sa ne vezi

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

am citit si eu mesajul de la lorex de pe mailul comun cu tara de cacao... si eu sunt din randul celor care vroiau/ar vrea sa plece candva din tara. din pacate pe masura ce inaintezi in varsta devine din ce in ce mai greu sa o iei "de la capat" altundeva. daca stau si ma gandesc bine, poate acum ar fi cel mai bun moment pentru ca sunt copii mici. pe noi ne-a legat si ne leaga in contiunuare familia, parintii nostrii.
imi vine sa rad ca nu mi-am legat trompele cu gandul ca poate voi mai face un bebe candva dar cu siguranta nu in Romania. cine stie ce ne va rezerva viitorul ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

HRISTOS A INVIAT!
bine v-am regasit,dragele mele?cum ati petrecut?
am apucat sa citesc numai ultima pagina,acum am venit...asa rau este miruna? saracutza de ea,doamne-ajuta sa ajunga la cel mai bun doctor,sa o insanatoseasca! ne pt ea!
cris d.,cum s-a distrat ana ieri? [ca,de obicei,daca primeste cadoul in avans,radu mai cere ceva si "chiar de ziua lui" ]
ce tort diplomat? ce cura de slabire? ... aoleu ce mi-a facut mama...... cat a trebuit sa ma abtin......da' nu ma urc inca vreo 3 zile pe cantar sa nu am shoc...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

am gasit mesajul asta la subiectul "sunt in panica"

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetita de 2 luni si jumatate a unei prietene a fost diagnosticata cu pneumonie streptococica la Spitalul de Copii din Iasi. E sub tratament de 16 zile. Initial i s-a administrat Cefort. Dupa 3 zile, dupa radiografie, i s-a schimbat tratamentul cu Invanz iar dupa alte 7 zile i s-a adaugat si Targocid si totusi copilul nu raspunde. Maine va face a treia radiografie si daca nu e ok, medicul a sugerat interventie la nivel pulmonar.
Medicul nu a oferit mai multe detalii. Parintii vor sa mai primeasca o a doua parere si solicita informatii privind un chirurg bun in Bucuresti, Targu Mures....
E o urgenta deoarece maine trebuie sa i-a o decizie....
Rog moderatorii sa mute subiectul acolo unde cred ca vom primi un raspuns urgent.
Va multumesc.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

cred ca e vorba de Miruna de Dastefa.

fete din Bucuresti, haideti sa ne mobilizam putin sa ii recomandam pe cineva. io nu stiu chirurg, dar i-am scris sa vina la bucuresti pentru o a doua opinie, macar.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput