cazatura grava

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu am deschis alt subiect pt ca aici nu scriu parintii copilului care sunt direct implicati, ci un unchi. Exista si greseli pe fond de oboseala, dar exista si neglijenta. Eu la cea de-a doua ma refer. E un semnal de alarma si atat.

Ana, si eu inca dorm cu fetita mea si pt asta am mutat patul la perete. Nu a cazut niciodata din pat.

Natasa, bine, am sa scot culoarea rosie din text.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmintoni spune:

A fost intradevar o secunda. Chiar O SECUNDA! Si a fost PRIMA DATA cand copilul s-a intors singur cu viteza maxima.Si mamica lui era la zece pasi distanta iar langa bebe a fost o bunica. Bunica care, s-a intors sa traga un scaun sa-l puna langa pat sa nu cada copilul. Nu apuca bine sa se roteasca si....asta a fost. Da, mamica se invinovateste.Nu-si iarta faptul ca nu a fost langa el.Traieste drama zi de zi, clipa de clipa. Bunica e distrusa si ea. Si la ce ne foloseste acum? Trebuie sa trecem mai departe cu mintea limpede ca sa putem sa-l ajutam sa se refaca. Ce a fost, a fost, o lectie invatata cu un pret mult prea mare, din pacate.
Si-i multumim lui Dumnezeu ca nu l-a lasat si l-a salvat!
Si multumim celor care sunt alaturi de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

cosmitoni

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Cosmin, poate voua nu va mai foloseste la nimic sa va invinovatiti. Dar poate fi de folos altora care se vor gandi de 2 ori inainte de a lasa un bebe singur intr-un loc din care poate sa cada. Este o lectie pt voi scump platita si un semnal de alarma pt ceilalti. Va urez din suflet sa nu ramana decat o amintire urata.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

imi pare tare rau pentru ca bebelusul a patit asa ceva.Este cumplit atat pentru parinti cat mai ales pentru micut care trebuie sa indure atata durere , fara sa aiba vreo vina.
Dar , scuza-ti-ma daca sunt cam indiscreta.Dar totusi nu suna prea plauzibil ca de la o cazatura din pat sa-si sparga capul in asa hal.Al meu mai ales dupa ce a inceput sa mearga a venit si cu capul de muchia usii, a vrut sa fuga si s-a impiedicat , usa era deschisa si pe directia lui de mers, asa ca a acazut cu fruntea de muchia usii, s-a invinetit de numa, dar nu s-a spart.
Ce vreau sa spun, nu cumva atunci cand a cazut pe spate era ceva tare, un corp dur pe parchet , de care s-a lovit in cadere ? Pentru ca asa de la o simpla rostogolire mi se pare efectul prea dur.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar totusi cat de inalt sa fie patul si in plus a cazut pe covor nu pe ciment.Eu cred ca atunci cand a cazut a venit cu capul de muchia noptierei sau de alt corp dur si de aici problema grava.A patit si baiatul meu mai mare, dupa ce si-a cumparat biliard, din acela micut de jucarie , a vrut neaparat sa doarma cu el langa pat.El este mare, dar desigur nu cade din pat, intamplarea nefericita a facut insa ca tocmai in acea noapte sa cada si se vina cu gura de biliardul ala de lemn, astfel alegandu-se cu un hematom la dintii din fata.De aceea zic , lovitura a fost mult mai grava decat o descrii, o simpla alunecare pe covor, ca rezultatul sa fie acesta.
Poate nu tii tu exact ce s-a intamplat, dar oricum sper sa nu se mai intampla, mare grija mai ales cand incepe sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rarutu spune:

MULTA SANATATE! NU CREDEAM CA POATE PATI ASA CEVA UN BEBE CAND CADE, SI PE COVOR. ORICE COPIL CADE DIM PAT, DAR SA PATEASCA ASA CEVA NU. NOI NE-EM SPART CAPUL, AVEM SEMN DE LA UN FIR PRINS, DAR....
MULTA,MULTA SANATATE SI SA VA FACETI MARI

Mergi la inceput

Pana la 1 an craniul unui bebe este extrem de fragil, de asta este interzis sa scuturi un bebe sau sa-l trantesti in patut sau stiu eu ce ... orice miscare brusca a capului poate avea urmari grave ( ma refer la scuturare sau lovire).

Dupa ce se inchide fontanela si craniul devine mai dur cazaturile nu mai sunt atat de periculoase.

Roxy, nu neaparat s-a lovit de ceva : are doar 6 luni. La 6 luni craniul e f fragil, iar creierul are loc sa se miste in craniu, la o lovitura puternica e usor de ghicit ce se poate intampla. :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mie mi-a cazut Sophia din pat cu mine langa ea (eu la margine). A sunat mobilul si m-am ridicat in fund, si ea in spatele mele a facut o tumba si a zburat din pat. Tot vina mea pot spune ca a fost, mai ales ca a mai picat in lunile urmatoare de vreo 6-7 ori din cele mai "safe pozitii", inclusiv din pat noaptea in conditiile in care doarme intre noi doi.

Din fericire n-au fost urmari, dar uite ca se intampla ca unii sa fie mai putin norocosi.

Multa sanatate puiului mic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmintoni spune:

In momentul in care s-a intamplat erau in camera 3 adulti si un copil(bunica-langa pat, mamica si surioara lui si un bunic la cativa pasi distanta. A cazut PE COVOR LANGA PAT,INTRE PAT SI PICIORUL BUNICII, dar nu a atins-o, ca sa se loveasca de ea. Prin intoarcere si rostogolire dintr-o singura miscare. Daca ar fi fost ceva tare pe covor sau o noptiera pe langa ar fi vazut macar unul dintre adulti. Patul nu are nimic pe langa el.
Daca ar fi fost cu o singura persoana te poti gandi ca ascunde , de rusine cum s-a petrecut evenimentul. Dar asa!?
Si, nu ma cunoasteti, nu va cunosc asa ca nu ar avea rost sa va ascund adevarul, oricare ar fi el.
Din pacate,noi am aflat ca o simpla cazatura pe un covor pufos poate conduce la o tragedie. Pretul platit a fost mult prea mare.
O SECUNDA COSTA CAT O VIATA. Noi acum am invatat si nu vom uita niciodata lectia asta. Si-i multumim lui Dumnezeu ca viata acestui copilas a valorat mult pentru El si nu l-a lasat.
Daca o mamica invata ceva din povestea noastra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Doamne ajuta bebelusului sa se recupereze fara urmari.

Eu am avut o adevarata obsesie legata de cazutul din pat, cat Razvan a fost bebe. Urmarile pot fi extrem de grave, ganditi-va numai sa-si fractureze cervicala. Adevarat ca baiatul meu a fost un copil cu "greutate", si obisnuiam sa glumesc, spunand: unde ar cadea el, s-ar face crater.
Sub nicio forma nu l-am lasat neasigurat vreodata.
Efectul?
Nu a cazut vreodata din pat.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput