Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu recomand pentru copiii mai mari, cartea:
http://www.lamartinierejeunesse.fr/livre/Miruna,%20Cosmin%20et%20Marius%20vivent%20en%20Roumanie/9782732440248
e in franceza.

Am imprumutat-o de la biblioteca, si e f. bine scrisa.
Victor o citeste, si vede ca ceea ce povestesc eu, e scris si in carte. E povestita viata actuala a copiilor romani.

Si la bibliotecile mai mari, am inteles ca la biblioteca Multiculturala din Laval au si carti in romana. Asta pentru oaspetii romani.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ana uite la Globo n-am fost, am uitat, si eu imi mai luam de la ei cand era magazinul ala in centru deschis la Montreal Trust insa l-au desfiintat si nu mai am deloc pe langa mine. Lavalul e departe tare de noi.
Mie imi plac tare hainutele de la Gap si de la Zara, de la Mexx, insa sunt cam scumpele. Tot timpul urmaresc reducerile, ca nu prea imi da mana sa dau pret intreg.
Joi plecam, deci nu cred ca mai am timp sa ajung la Globo, o sa vedem noi cum facem.

Nelia felicitari pentru mica bucatareasa!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Joi plecam, deci nu cred ca mai am timp sa ajung la Globo, o sa vedem noi cum facem.

"Lasa cipilul in papucii care-i plac!". ti l-am citat pe Radu, care uraste pantofii din tot sufletul si isi alege mereu adidasi inchisi la culoare, ca sa mearga cit de cit si sa nu-l mai omor eu cu pantofii atit. :)

Mesdames, am facut kefir. Yyummy, ca ce dor mi-era de gustul ala! (stiu ca se gaseste, dar e hotie curata pretul ala!)

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Mesdames, am facut kefir. Yyummy, ca ce dor mi-era de gustul ala! (stiu ca se gaseste, dar e hotie curata pretul ala!)

Si pe noi ne lasi cu ochii in soare? Nu ne spui si cum?

Doamnelor, va poftesc la noul capitol 178.

Mergi la inceput