Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ramona 75, ti-a raspuns la perfectie simi. Gelul meu e transparent (am scris alb) si se numeste Pro-synergix 16%.

Ione, ziceai ca aveau si filmul Filantropica? E comedia aia cu cersetorii? Nu l-am gasit in decembrie in Bucuresti/...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Ica, citeam din urma zilele astea, cautand discutiile despre vacante in sud, si ma gandeam, unde e Ica? ce ii mai face soricutul?

Victor are un contract care e pe terminate, mai are 2 saptamani, si stam cu sufletul la gura, poate il iau definitiv

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Pentru doamnele din Montreal si Laval, simbata 17 aprilie (de azi intr-o saptamina) voi avea parastas pentru tata, la biserica din Saint-Laurent (St-CROIX) la 09 dimineata e de obicei;
m-as bucura daca ati veni si voi, care puteti, sa nu fiu acolo singura (dureaza putin rugaciunea si dupa mincam un cozonac+ un vin impreuna)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Hristos a Inviat!

Ana, incerc sa vin, e la aceiasi sala ca de obicei?

Marule, eu n-am citit din urma ce-a facut sotul tau?

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Marule, ce m-as bucura Doamne ajuta! Soricelul e bine, multumesc! La sfarsitul lunii august, 1 zi - 2 dupa aniversarea ei incepe scoala - maternelle

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Da, Dana, e acela cu Mircea Diaconu:
http://www.cinemagia.ro/filme/filantropica-264/

Au material variat, si de calitate, am vazut ca au si carti pt copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ione merci de raspuns. Am intrat pe site sa caut si tot la 5800 ajung. Copiii sunt peste 2 ani, trebuie sa modific semnatura.
Lorelai, m-am uitat pe site la teotravel si cam tot pe acolo sunt preturile, nu stiu daca iau cu agent daca e vreo diferenta. Sun maine.
Va pup.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Pentru doamnele din Montreal si Laval, simbata 17 aprilie (de azi intr-o saptamina) voi avea parastas pentru tata, la biserica din Saint-Laurent (St-CROIX) la 09 dimineata e de obicei;
m-as bucura daca ati veni si voi, care puteti, sa nu fiu acolo singura (dureaza putin rugaciunea si dupa mincam un cozonac+ un vin impreuna)

Hristos a Inviat!

Ana, incerc sa vin, e la aceiasi sala ca de obicei?

Marule, eu n-am citit din urma ce-a facut sotul tau?

Adevarat a inviat Ica !

Gand la gand cu bucurie, intrasem sa-ti scriu un pm si ma gandeam daca mai intri pe aici, sau sa-ti scriu mail. Acu' scriu aici, scuze de off topic.
Ai facut Subiecte speciale I la HEC ? E de luat in vara ? (pe langa fiscalitate II da stiu, iar ma dau viteaza dar vreau sa le dau viteza la cursurile astea).

Ana, eu nu pot sa ajung sambata, desi mi-ar fi facut placere sa-ti fiu aproape.

La teatru nu ajung ca sunt in sesiune, dar la libraria aia trebuie neaparat, mai ales daca zice Ione ca e doamna draguta.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mikion am fost si la Sears, maine ma duc la Winners, nu as investi mai mult de 20 de dolari ca sigur nu-i mai poarta, dar parca nici in adidasi nu merge la papion. Greu cu baietii, mai greu decat la fete! Eu una caut in disperare niste hainute care sa-mi placa la baieti. La fete as lua din prima orice ca toate-s frumoase.

Ione suna bine libraria. Si la Grande Bibliotheque au o colectie impresionanta de carti romanesti, eu una nu ma asteptam sa gasesc si Paul Auster in romaneste.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La libraria asta cu carti romanest, au preturi foarte mari.
Noi am fost cand erau parintii mei aici si am platit o caruta de bani pe 4-5 carti.

Asa ca mai bine le luam din Ro, sau ni le trimit, cred ca si asa iesim mai ieftin !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

stiu ca sunt mari Cge, dadui 23$ pe DVD cu film.
dar lasa, ca si daca cumperi un film strain tot atata dai, sa incurajam si noi entrepreneurii romani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Doloress la Globo ai incercat? au cel putin in Laval linga Carrefour un centru mare foarte variat pentru incaltamintea de copii (si nu numai-eu imi gasesc mereu sandale faine made in...Romania la ei);
e adevarat ca nu-s variate in comparatie cu cele de fete, dar mie-mi plac hainele de baieti de toata ziua de aici, ii poti imbraca haios/modern, de le Gap/Hilfiger, etc; in plus daca dai peste reduceri sunt mult, mult mai ieftine decit in Romania;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu adaug doar ca eu ii gasesc mai ales la Old Navy lucruri dragute. Si la Aubainarie. Aici la Quebec am descoperit si Croteau, pe care nu-l stiam la Montreal. Si Clement.
Dar cand ma uit la raionul de fetite, mai ales la The children place...... e incomparabil.....N-am habar daca in Romania ar fi mai dragute. Dar parca la fetite , in general, la orice magazin, ai o oferta mult mult mai interesanta.
Am uitat mai este si Orchideea , e la metrou Mcgill.
Eu am gasit uneori si tricouri simpatice la maxi....

Ica si ai gasit in sfarsit un loc unde sa-ti placa, la scoala? Eu am intrat in panica. Am deschis revistele cu scoli private pe care le aveam in casa si apoi am cautat si pentru scolile internationale. Pai la scolile private examenele sunt in septembrie-octombrie!!!!! Eu credeam ca sunt in februarie.... Pai eu ce fac, daca nu ne mutam vara asta? Ca n-o sa trambalez copilul de la Quebec la Montreal sa dea examen..... Ca noi mai mult de un an nu mai stam aici. La fel si cu scoala internationala, cea din Anjou... ca pe aia o stiu. Examenul e in februarie....

Si am ajuns la concluzia ca cei de aici sunt tare bogati sau macar clasa medie predomina. E acelasi numar de scoli primare private cate sunt si in Montreal. Daca nu mai multe chiar.Pentru o populatie de 1/4 mai mica..... In conditiile in care scolile de stat in mai multe cartiere sunt foarte bune.....
Stiam eu ca sunt bogati, dupa ce mi-am batut capul sa gasesc un apartament cu chirie, mai bunicel....Sunt niste preturi....

Noi am avut azi o mini intalnire DC, cu cele doua reprezentante din Quebec...... Asa s-au distrat copiii. Si am mai vorbit si noi mamicile.... Terapie curata.

Mergi la inceput