Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!
Raspunsuri - Pagina 18
mikiion spune:
Doloress, nu-ti mai fa mustrari de costiinta. Eu tot numai cu «cartofi cu outz» am crescut!!!!! Si nu pentru ca era criza alimentara a lui Ceausescu
Si McDonald a fost si pentru noi ultima solutie, in perioada de convalescenta mai ales , dupa ce nu mancase nimic 2-3 zile. Eu ajunsesem sa il trimit la grdinita sa manance si el ceva.....Exact la varsta baietelului tau se intampla asta. Dupa ce facuse multe otite ....E adevarat ca noi avand un copil mare nu parea chiar asa evident ca la tine. Eu l-am imbracat mereu pe Marc cu haine cu doua numere mai mari.
M-am uitat pe site la Globo , nu e nimic pentru un copil asa mic. Ai incercat Sears? Winners? Oricum daca e doar pentru o ocazie, nu merita sa investesti exagerat de mult. Ca el creste repede la picior.
Eu sunt perfect de accord cu conspiratia 

Ione81 spune:
Nelia,
Cred ca doar Cassandra si-a luat bilet pana la urma.
Eu ies acuma sa imi iau. I-am sunat la librarie si mi-au spus ca mai au vreo 50 bilete.
Uite detaliile spectacoluilui, si ale librariei de unde poti cumpara bilet (se pare ca se poate cumpara si online, cost 2$ delivery)
SPECTACOLUL ESTE IN 23 APRILIE LA ORA 20, LA PAVILLON DE L ENTRŹPOT, IAR COSTUL UNUI BILET ESTE 30 $ ADMISIE GENERALA SI 25 $ REDUCERE PT COPII PANA IN 12 ANI, STUDENTI PANA IN 25 ANI SI PENSIONARI, PESTE 65 ANI.
Libria Pagini Romānesti
4914, Decarie, App. 2
Montreal
Quebec
H3X2H7
Canada
Telephone: 514 543 1412
http://www.cartiromanesti.ca
Orarul libriei este:
Luni - īnchis
Marti - Miercuri: 12.00 - 19.30
Joi - Vineri: 11.00 - 19.30
Sāmbata: 10.00 - 17.00
Duminica;: 10.00 - 16.00
Ione81 spune:
Am fost la librarie!
E o mica oaza de binecuvantare!
Au carti variate, de la belle de jour, la lolita, la ma numesc rosu, la herta mueller, si colectia romaneasca e variata (nu m-am uitat cu atnetie ca eram in intarziere); dar m-am uitat si la filme... mi-am cumparat occident, ca nu l-am vazut! am vazut au si filantropica, 4 luni, 3 sapt..., si doamna de la librarie e impresionant de amabila!
mi-a spus ca biletele la buzunarul cu paine nu sunt cu loc, cum ajungem ne asezam!
abia astept!
Ione81 spune:
tot eu
scriu doar sa va intreb daca ati vazut afisul pt batranul ce e dat disparut, ion dragomir, la 80 ani, am vazut anunt la autobuz, a luat autobuzul de pe sherbrooke sa mearga la biserica pe lachine, si a disparut sarmanul...
ce sa mai spun ca am mai citit un articol despre o americanca ce a adoptat un copil din rusia, si s-a decis ca nu-l mai vrea, l-a trimis la aeroport cu bilet sa merga inapoi in rusia ca ea nu mai vrea sa fie mama lui - cica orfelinatul ar fi indus-o in eroare si nu i-au spus despre problemele de comportament ce le avea baiatul... orisicum, suna groaznic, intotdeauna am crezut ca oameniii care adopta sunt niste ingeri...
nelia spune:
Multumesc, Ione! Sper sa reusesc si eu sa ajung la teatru, desi e cam multa distractie si toata pe bani.
Pe 24 am o revista pe gheata, pe 21 altceva si pina atunci tot cec-uri am dat, sper sa aiba de unde sa le traga.
Da, am citit despre batrin, era afisul intr-o statie de autobuz si stiu si despre baietelul rus... ca l-a dat inapoi e una, dar chiar asa, sa-l pui ca pe un colet nedorit cu specificatia 'return'...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
Fetelor
, ramine atunci pe simbata, care sunteti dispoibile! 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelia spune:
Ana,
!
Noi mincam in seara asta prima mincare facuta de Agata, cu foarte putin ajutor, mai mult din gura: ciorba de cartofi si spanac cu oua!
Mi-a zis ca ea vrea sa gateasca in fiecare zi, miine mincam ciorba (ca doar nu va fac in fiecare zi!) si orez la aburi cu peste sau pui, dupa preferinta, la cuptor.
Gata, am scapat de facut mincare, acum o mai invat si pe Tudora sa faca curatenie si pe Lisandru cumparaturile... si noi, babacii, ne punem un film si ne vedem de-ale noastre.![]()
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ica 1975 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana Stroe Pentru doamnele din Montreal si Laval, simbata 17 aprilie (de azi intr-o saptamina) voi avea parastas pentru tata, la biserica din Saint-Laurent (St-CROIX) la 09 dimineata e de obicei; m-as bucura daca ati veni si voi, care puteti, sa nu fiu acolo singura (dureaza putin rugaciunea si dupa mincam un cozonac+ un vin impreuna)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Hristos a Inviat!
Ana, incerc sa vin, e la aceiasi sala ca de obicei?
Marule, eu n-am citit din urma
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
columbiana spune:
Ica, acolo este, dar am sa mai confirm odata cu preotul miine si revin!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
maru spune:
Ica, citeam din urma zilele astea, cautand discutiile despre vacante in sud, si ma gandeam, unde e Ica? ce ii mai face soricutul?
Victor are un contract care e pe terminate, mai are 2 saptamani, si stam cu sufletul la gura, poate il iau definitiv![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ica 1975
Hristos a Inviat! Ana, incerc sa vin, e la aceiasi sala ca de obicei? Marule, eu n-am citit din urma Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic. Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! |