Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Podeanu spune:
Anka, ce am ris la mesajul tau... asa ne miram si noi la inceput, acum ni se par normale.
Curves.. se numeste centrul ala numai ptr dame.Cred ca ala de le-a dat numele avea ceva de roman in el
ramona75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Podeanu
na, eu nu cumpar de la magazin ci de la dentist, Mi-a facut o gutiera exact cum descrie anka si apoi iau crema alba cu care umplu gutiera si pe care dau cred $8. O tin doar 60 minute.(cind am inceput acum citiva ani dormeam toata noaptea cu ea in gura-gutiera-sa nu credeti altceva) Born to shop, forced to work. |
tnx pentru raspuns. inca nu stiu care e mersul pe aici pe la dentist - o sa-mi intreb prietenii. oricum nu sunt asigurata - eu inca nu lucrez - asa ca sigur ma va costa mai mult.
merci - ma mai interesez.
Laura B spune:
Daiopri, sper sa se faca repede bine cel mic. Si poate reusim si noi sa ne mai vedem.
Almo, noi cumparam cafeaua de la Costco- marca lor, la cutie.
Si pe noi ne mai distreaza Diana cu cate o perla cand vorbeste in romana. Pe gaste mi le facu scurt “ratzoaie” (daca nu a gasit fata cuvantul potrivit la timp, l-a aproximat cu o ratza mai mare ).
Lorelai, hai sa ma bag si eu sa-ti raspund la intrebarea cu filmele. Cateva idei: Care Bears, Dora The Explorer, Timothy Goes To School, Barbie (sunt cateva povesti clasice, m-au placut si mie, asta daca nu ai ceva contra papusii Barbie), si filme romanesti pentru copii, daca poti sa faci rost de ele, de ex. “Veronica”. Sa-ti spun oare si la ce se uita acum, la 7 ani?
Arturicii, am vazut si eu pe Sabina. E frumoasa, frumoasa…
Mama ingrata ce sunt! Eu scriu pe internet si fata mea cea mica a adormit cantandu-si singurica , calare be brosoi, cu capul pe jucariile din tava …. acum scriu cu o mana, ca am luat-o in brate, si e musai sa o laud: daca e satula si schimbata, e un bebel modeeel- sta singurica in diversele jucarii si mestereste la ceva, isi canta sa adoarma (cat a stat la noi, mama ii canta mereu ca sa o culce; eu am incercat sa-I ingan ceva de cateva ori, dar a inceput fata sa-mi planga cu sughituri, asa ca am renuntat si am ramas doar la “metoda” brestfeeding ), iar cand vrea sa fie iubita si sa “ne radem”, ma “cearta” ca sa imi atraga atentia sa o iau in brate. Sper sa nu o fi deocheat acum...
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
columbiana spune:
Dragaica, felicitari! te urmaresc si eu de multa vreme si ma bucur pentru tine, pentru familia ta! ce amuzanta faza cu baietii, sa nu dai hainutele pina nasti, ca nu se stie; am si eu prieteni pe care dr. i-a asigurat 100% de baietel (il si numisera George, si a iesit...Georgeta )
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
cge spune:
Dragaica, sa nu dai hainutele roz, si la noi Victor a fost Maria pana in luna a-8-a.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Podeanu
Ramona, eu nu cumpar de la magazin ci de la dentist, Mi-a facut o gutiera exact cum descrie anka si apoi iau crema alba cu care umplu gutiera si pe care dau cred $8. O tin doar 60 minute.(cind am inceput acum citiva ani dormeam toata noaptea cu ea in gura-gutiera-sa nu credeti altceva) Born to shop, forced to work. |
Suna foarte interesant, eu am mai multe lucrari de portelan oare as putea incerca si eu, stie cineva daca solutia de albire ataca portelanul??????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
Dragaica spune:
Fetelor, zau nu cred ca s-a inselat doctorul le-a facut poze , a scris si in raport la amandoi "male", nu mai pica, nu se mai usuca asa ramane.......ca sa va zic sincer eu baieti imi doream
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
Ione81 spune:
Vineri!!!! yuuuhuuu!
Am gatat penicilina si am cumparat ieri o sticla de vin!
Doamne ajuta, ca nu am gustat nimic de Pastele asta! :)
Asa ca propun un toast:
Bine ai venit pe lume Sabina! Am vazut poza - o frumuseete de fata!
Tu Ioana ,ce degete delicate si lungi are!
DenisaM, Katrinel,
Felicitari pt job! Bafta la adaptat cat mai repede si spor sa aveti!
Donia,
Felicitari si sarcina usoara in continuare!
Ana,
Si noi am fost la inviere tot pe Upper Lachine! Nu te-am vaz!
Ramona75,
Cum e la Calgary? Mi-e dor de oras! Asa ceva nu am mai pomenit cum ma atasez de locuri!
Eu stiu un dentist extraordinar la Calgary, ce-i drept ca prietenii mei se mirau toti la ce preturi piperate are, dar e OK cand esti acoperit de asigurarea la job, eu nu am platit niciodata nimic!
Uraaaa! Mergem la SATC2! Cine mai vine?
SATC 2 - 28 mai, 2010
http://www.sexandthecitymovie.com/
Participante: Doloress, Pitilache, Zavalita,
Provocare: put on your favourite shoes - c-or fi sexi, cu toc, fara toc, negrii, rosii, albi, cu bulinute, fundite, pietricele, sau fara!
Dupa SATC 2, cocktail
Participante: Simonna, Nelia, Podeanu (club 281?)
Dana,
Iti raspund acuma, ca in saptamana patimilor cand am descoperit ce-i cu 281, am zis sa mai astept :D
Eu sunt pentru, atata timp cat nu trebuie sa la punem banuti! (ca-i tin pe facial si creme acuma)
Am bagat si eu caseta mea de la banchet la TV cu intrare caseta si s-a prins, abia am reusit sa o scot, asa ca trebuie sa o transfer si eu pe DVD. Nu stiu cum e aici, si casetele sunt diferite, ca stiu ca DVD-urile sunt.
V-am zis ca mi-am luat bilet pt RO?
Plec la sf lui august, ma opresc o zi in Germania la Munich sa-mi vad finuta si apoi home sweet home - la Timi!
Deja imi vine sa ma miorlai cand ma gandesc ca o sa-l iau in brate pe fratiorul meu iubit! Si pe ai mei!
Nelia,
A propos,
Aveam 5 ani cand a aparut frate-miu, mi-era asa drag de el... desi il mai imbranceam cand ma enerva, tre sa recunosc!
Dar daca se atingea cineva de el in cartier mama focului ii lua!
Apoi, cam intre 9 - 12 ani il uram de moarte! Se tot agata de mine, ai mei ma santajau - nu mergi daca nu il iei si pe frate-tu, `"bine, nu merg"
Plus ca nu faceau niciodata "dreptate", zici ca ne pedepseau aleatoriu, azi tu, maine sor ta :)
Abia cand am iesit din adolescenta timpurie, dupa 13 ani incolo, am mai inceput sa-mi dau seama ca numai pe el il am, si de atunci si acuma, il iubesc cum nu se poate mai mult! Si sufletul mi l-as da pt el, si el la fel!
Asa ca eu nu as zice ca nu se iubesc, doar nu s-a trezit iubirea in ei.
Desi la fete e special, te cred! (recunosc ca niciodata nu mi-am dorit o sora, mereu vroiam un fratior)
Eu cred ca atat timp cat parintii apreciaza un 10/10 al unui copil la fel de mult ca un 7/10 al celuilalt, si ii sustin pe amandoi in mod egal, si iubesc la fel, mai mult nu poti face!
Hai ca duc in ale mele!
Un weekend formidabil sa aveti!
PS - se poate cumpara tuica de undeva la Montreal?
Ione81 spune:
vin prietenii nostri filipinezi de la Calgary in vizita si le-am dat palinca de pruna si le-a placut la nebunie, as vrea sa-i cinstesc din nou :)
ramona75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ione81 na75, Cum e la Calgary? Mi-e dor de oras! Asa ceva nu am mai pomenit cum ma atasez de locuri! Eu stiu un dentist extraordinar la Calgary, ce-i drept ca prietenii mei se mirau toti la ce preturi piperate are, dar e OK cand esti acoperit de asigurarea la job, eu nu am platit niciodata nimic! |
he he - cum sa fie? frig. ieri am iesit cu copiii pe afara erau 14 grade. Eram deja la geci de primavara. Dupa pranz insa ... iote ce am fotografiat de pe fereastra:
Azi au fost doar 3 grade - dar tot am iesit sa inaltam un zmeu macar, sa dam cu nasu de aerul rece si sa ne bata nitel vantul.
Orasul ma fascineaza - e enorm si abia daca reusesc sa ma orientez prin imprejurimi, eu stau mai mult pe acasa cu copiii - al meu e sef in orientare deja. Masina inca nu avem ... dar si dupa ce ne-o luam ... sa vezi ce rapid invat eu orasul ... abia astept.
Plizzz - da-mi te rog detalii despre acel dentist - e bine de stiut si de trecut in agenda. Merci.
Podeanu si Dragaica - mi-am intrebat pe aici prietenii si-mi ziceau de ceva 2 tuburi unul transparent si unul alb - care turnate in gutiera vin combinate - dar se tin nu mai mult decat jumatate de ora sau maxim o ora pe dinti. Se cumpara de la dentist si costa 250$. Nu sunt acoperite de asigurare.
Podeanu - despre asa ceva vorbeai si tu? dar tu ziceai de crema alba care costa doar 8$. sa fie altceva?
Mi-au mai spus ceva despre o chestie de albit dintii de la WalMart - ca un fel de leocoplast si se pune cu un fel de seringa - cica te tin cca 6 luni si nu face treaba atat de bine ca tuburile de la dentist - dar sunt net mai ieftine - undeva pe la 40$.