Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lorelai, m-ai distrat cu cioara si cu gisca... cam la fel s-a intimplat cu Tudora, care voia sa vada desenul Snow princess si nemaistiind titlul in engleza si mi-l spune in romaneste: printesa gisca!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Dragaica, ti-ai schimbat semnatura... ai doi baieti! Woau! A zice Octav, doi dintr-un foc! Pai, nu-i nimic, urmatoarea tura vor fi doua fete... si v-ati scos. Sa fie sanatosi si sa-i duci la termen, fara probleme!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Da, am fost miercuri la ecografia morfologica, se pare ca tehniciana s-a inselat, a luat cucu drept cordon ombilical
Nu va mai exista urmatoarea tura, nu sunt dispusa sa mai fac o fertilizare, prea agresiv tratamentul.
Daca printr-o minune dumnezeiasca gigeii sotului isi revin la viata si o sa se intample natural o sa fie binevenit/binevenita daca nu ......astia suntem cu astia defilam

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
Da, am fost miercuri la ecografia morfologica, se pare ca tehniciana s-a inselat, a luat cucu drept cordon ombilical
Nu va mai exista urmatoarea tura, nu sunt dispusa sa mai fac o fertilizare, prea agresiv tratamentul.
sa stii ca al meu a sperat pina in ultima clipa ca Maya e baiat, tehniciana a zis intii ca nu se vede bine si apoi la morfologica a zis ca parca e fata, dar el a sperat. la nastere intii a scos-o Dr. pe Livi si sotul era ff emotionat dar nu a zis nimic, nu a intrebat ce e. cind a scos-o si pe Maya, a intrebat daca e baiat, desi la eco s-a vazut clar ca nu e. si eu am facut cam 20 de eco toata sarcina, le-am vazut pasaricile de nenumarate ori. el saracu' a avut un simbure de speranta, desi numai o data s-a indoit tehniciana.

cit despre urmatoarea tura, nu stii de unde sare iepurele. e o fata pe forum, anis care era colega cu mine la aspirante prin 2003-2004. ea a incercat natural si nimic, a facut 13 inseminari si nimic, a facut fiv si a avut o fetita. cind fetita avea citeva luni a ramas insarcinata natural si a mai avut o fetita, cine credea ca ramine gravida dupa ani de incercari in care nu a reusit. si nu s-a terminat, cind cea mica avea cam un an a ramas din nou, tot natural, acum are 3 fete, una mai frumoasa ca alta. asa ca poate veti avea si o fetita daca vrea DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
sa stii ca al meu a sperat pina in ultima clipa ca Maya e baiat, tehniciana a zis intii ca nu se vede bine si apoi la morfologica a zis ca parca e fata, dar el a sperat. la nastere intii a scos-o Dr. pe Livi si sotul era ff emotionat dar nu a zis nimic, nu a intrebat ce e. cind a scos-o si pe Maya, a intrebat daca e baiat, desi la eco s-a vazut clar ca nu e. si eu am facut cam 20 de eco toata sarcina, le-am vazut pasaricile de nenumarate ori. el saracu' a avut un simbure de speranta, desi numai o data s-a indoit tehniciana.

cit despre urmatoarea tura, nu stii de unde sare iepurele. e o fata pe forum, anis care era colega cu mine la aspirante prin 2003-2004. ea a incercat natural si nimic, a facut 13 inseminari si nimic, a facut fiv si a avut o fetita. cind fetita avea citeva luni a ramas insarcinata natural si a mai avut o fetita, cine credea ca ramine gravida dupa ani de incercari in care nu a reusit. si nu s-a terminat, cind cea mica avea cam un an a ramas din nou, tot natural, acum are 3 fete, una mai frumoasa ca alta. asa ca poate veti avea si o fetita daca vrea DD.

Saracu sot, al meu nu mai spera, s-au vazut bijuteriile in toata splendoarea lor nu mai exista dubiu.

Am auzit si eu de cazuri din astea, cine stie de unde sare iepurele, poate o sa aiba pana la ura fetita dorita. Nu mai zic ca am ramas cu lucrusoare roz, acum caut o fetita sa le dau

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Lorelai, m-ai distrat cu cioara si cu gisca... cam la fel s-a intimplat cu Tudora, care voia sa vada desenul Snow princess si nemaistiind titlul in engleza si mi-l spune in romaneste: printesa gisca!
sint mortali astia mici. ale mele nu stiu numele filmelor, le numesc dupa numele printesei din film: Ariel 1, Ariel 2, Odette, Belle, Aurora etc.

ca veni vorba, mamicile de fetite mai mari, as vrea sa le pun si eu alte filme decit Disney cu printese, ceva mai potrivit pt 5 ani, nu neaparat animate. am gasit Alice in wonderland, nu cel recent din 2010, cel din 2000 si chiar le-a placut desi nu e animat. ce imi recomandati? Kristin, Donia, nelia, oanagabriela, ange, Pucku voi aveti fetite mai mari ca ale mele, la ce se uita? DanaP, pe tine nu te intreb ca a ta e deja mare, a sarit de PG13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Felicitari Dragaica!

Doi baieti...ai sa fii rasfatata casei! Stiu ce vorbesc

Pt. nume, doar ca titlu informativ, eu am un Sébastien Mathieu si un David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ashea, ne-am intors din marea excursie, dar avem sin. M-a pus cu numele de casatorie si ambele prenume. Foarte bine. Azi mai am de studiat ce teanc de documente mai trebuie sa adaug pentru alocatiile copiilor.

Maru - am luat de la Sears mobilele, si azi am vazut ceva dragut si pentru copii, intr-un mic magazin pe Van Horne, dar nu ne-am decis, mai cugetam. A fost interesant la Sears ca am ales niste modele de pe net, care in magazin erau de doua ori mai scumpe, si am comandat in magazin, mi le-a pus la pretul de pe net, si mi-a dat si 50% discount la o saltea oxford, cica the best a zis nenea ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, scuze, am vrut sa scriu Swan Princess si mi-a iesit altceva. De aceea i-a zis gisca, ca acum ce ti-e lebada, ce ti-e gisca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si noi i-am luat lui Andrei mobila din camera de la Sears.

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Ashea, ne-am intors din marea excursie, dar avem sin. M-a pus cu numele de casatorie si ambele prenume. Foarte bine. Azi mai am de studiat ce teanc de documente mai trebuie sa adaug pentru alocatiile copiilor.

Maru - am luat de la Sears mobilele, si azi am vazut ceva dragut si pentru copii, intr-un mic magazin pe Van Horne, dar nu ne-am decis, mai cugetam. A fost interesant la Sears ca am ales niste modele de pe net, care in magazin erau de doua ori mai scumpe, si am comandat in magazin, mi le-a pus la pretul de pe net, si mi-a dat si 50% discount la o saltea oxford, cica the best a zis nenea ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona75

Podeanu daca nu-ti cer prea mult - imi pui si mie te rog frumos un link cu cele necesare de cumparat pentru albirea dintilor?

eu inca sunt ametita cand merg la cumparaturi - un link - o poza m-ar ajuta foarte mult.
merci mult de ajutor. ca nou venit apreciez orice sfat primit.

Ramona, eu nu cumpar de la magazin ci de la dentist, Mi-a facut o gutiera exact cum descrie anka si apoi iau crema alba cu care umplu gutiera si pe care dau cred $8. O tin doar 60 minute.(cind am inceput acum citiva ani dormeam toata noaptea cu ea in gura-gutiera-sa nu credeti altceva)

Mergi la inceput