Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!
Raspunsuri - Pagina 14
nelia spune:
Lorelai, m-ai distrat cu cioara si cu gisca... cam la fel s-a intimplat cu Tudora, care voia sa vada desenul Snow princess si nemaistiind titlul in engleza si mi-l spune in romaneste: printesa gisca!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Dragaica, ti-ai schimbat semnatura... ai doi baieti! Woau! A zice Octav, doi dintr-un foc! Pai, nu-i nimic, urmatoarea tura vor fi doua fete... si v-ati scos. Sa fie sanatosi si sa-i duci la termen, fara probleme! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Da, am fost miercuri la ecografia morfologica, se pare ca tehniciana s-a inselat, a luat cucu drept cordon ombilical
Nu va mai exista urmatoarea tura, nu sunt dispusa sa mai fac o fertilizare, prea agresiv tratamentul.
Daca printr-o minune dumnezeiasca gigeii sotului isi revin la viata si o sa se intample natural o sa fie binevenit/binevenita daca nu ......astia suntem cu astia defilam
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
Lorelai spune:
citat din mesajul lui Dragaica Da, am fost miercuri la ecografia morfologica, se pare ca tehniciana s-a inselat, a luat cucu drept cordon ombilical Nu va mai exista urmatoarea tura, nu sunt dispusa sa mai fac o fertilizare, prea agresiv tratamentul. |
cit despre urmatoarea tura, nu stii de unde sare iepurele. e o fata pe forum, anis care era colega cu mine la aspirante prin 2003-2004. ea a incercat natural si nimic, a facut 13 inseminari si nimic, a facut fiv si a avut o fetita. cind fetita avea citeva luni a ramas insarcinata natural si a mai avut o fetita, cine credea ca ramine gravida dupa ani de incercari in care nu a reusit. si nu s-a terminat, cind cea mica avea cam un an a ramas din nou, tot natural, acum are 3 fete, una mai frumoasa ca alta. asa ca poate veti avea si o fetita daca vrea DD.
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorelai
cit despre urmatoarea tura, nu stii de unde sare iepurele. e o fata pe forum, anis care era colega cu mine la aspirante prin 2003-2004. ea a incercat natural si nimic, a facut 13 inseminari si nimic, a facut fiv si a avut o fetita. cind fetita avea citeva luni a ramas insarcinata natural si a mai avut o fetita, cine credea ca ramine gravida dupa ani de incercari in care nu a reusit. si nu s-a terminat, cind cea mica avea cam un an a ramas din nou, tot natural, acum are 3 fete, una mai frumoasa ca alta. asa ca poate veti avea si o fetita daca vrea DD. |
Saracu sot, al meu nu mai spera, s-au vazut bijuteriile in toata splendoarea lor nu mai exista dubiu.
Am auzit si eu de cazuri din astea, cine stie de unde sare iepurele, poate o sa aiba pana la ura fetita dorita. Nu mai zic ca am ramas cu lucrusoare roz, acum caut o fetita sa le dau
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
Lorelai spune:
citat din mesajul lui nelia Lorelai, m-ai distrat cu cioara si cu gisca... cam la fel s-a intimplat cu Tudora, care voia sa vada desenul Snow princess si nemaistiind titlul in engleza si mi-l spune in romaneste: printesa gisca! |
ca veni vorba, mamicile de fetite mai mari, as vrea sa le pun si eu alte filme decit Disney cu printese, ceva mai potrivit pt 5 ani, nu neaparat animate. am gasit Alice in wonderland, nu cel recent din 2010, cel din 2000 si chiar le-a placut desi nu e animat. ce imi recomandati? Kristin, Donia, nelia, oanagabriela, ange, Pucku voi aveti fetite mai mari ca ale mele, la ce se uita? DanaP, pe tine nu te intreb ca a ta e deja mare, a sarit de PG13.
delphin spune:
Felicitari Dragaica!
Doi baieti...ai sa fii rasfatata casei! Stiu ce vorbesc
Pt. nume, doar ca titlu informativ, eu am un Sébastien Mathieu si un David Andrei
ankalaura spune:
Ashea, ne-am intors din marea excursie, dar avem sin. M-a pus cu numele de casatorie si ambele prenume. Foarte bine. Azi mai am de studiat ce teanc de documente mai trebuie sa adaug pentru alocatiile copiilor.
Maru - am luat de la Sears mobilele, si azi am vazut ceva dragut si pentru copii, intr-un mic magazin pe Van Horne, dar nu ne-am decis, mai cugetam. A fost interesant la Sears ca am ales niste modele de pe net, care in magazin erau de doua ori mai scumpe, si am comandat in magazin, mi le-a pus la pretul de pe net, si mi-a dat si 50% discount la o saltea oxford, cica the best a zis nenea ala.
nelia spune:
Ah, scuze, am vrut sa scriu Swan Princess si mi-a iesit altceva. De aceea i-a zis gisca, ca acum ce ti-e lebada, ce ti-e gisca...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
si noi i-am luat lui Andrei mobila din camera de la Sears.
citat din mesajul lui ankalaura Ashea, ne-am intors din marea excursie, dar avem sin. M-a pus cu numele de casatorie si ambele prenume. Foarte bine. Azi mai am de studiat ce teanc de documente mai trebuie sa adaug pentru alocatiile copiilor. Maru - am luat de la Sears mobilele, si azi am vazut ceva dragut si pentru copii, intr-un mic magazin pe Van Horne, dar nu ne-am decis, mai cugetam. A fost interesant la Sears ca am ales niste modele de pe net, care in magazin erau de doua ori mai scumpe, si am comandat in magazin, mi le-a pus la pretul de pe net, si mi-a dat si 50% discount la o saltea oxford, cica the best a zis nenea ala. |
Podeanu spune:
citat din mesajul lui ramona75 Podeanu daca nu-ti cer prea mult - imi pui si mie te rog frumos un link cu cele necesare de cumparat pentru albirea dintilor? eu inca sunt ametita cand merg la cumparaturi - un link - o poza m-ar ajuta foarte mult. merci mult de ajutor. ca nou venit apreciez orice sfat primit. |
Ramona, eu nu cumpar de la magazin ci de la dentist, Mi-a facut o gutiera exact cum descrie anka si apoi iau crema alba cu care umplu gutiera si pe care dau cred $8. O tin doar 60 minute.(cind am inceput acum citiva ani dormeam toata noaptea cu ea in gura-gutiera-sa nu credeti altceva)