Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!
Raspunsuri - Pagina 11
mikiion spune:
Felicitari arturicii.Ai o minune de fetita. M-am topit toata cand am vazut-o.
Ti-am gasit si povestea nasterii. Saracuta de tine prin ce ai trecut... De curiozitate, la ce spital ai nascut?
Eu azi am stat acasa cu Marc, mi-am luat liber ca nu aveam masina acasa...... Si am impresia ca numai intr-o vacanta o tin
mikiion spune:
Ca n-am ce face, Marc se uita hiptonizat la oraselul lenes in romaneste...... Ma gandeam daca pot sa urmaresc forumul cu twitter?
Si la ce folosesc prietenii de pe forumul asta, ca tocmai am fost invitata si am zis da.....dar habar n-am la ce foloseste....
Delphin Merci....
monicutza_bb spune:
Arturici felicitari pentru asa bebelina superba.
Nu stiam ca avem acelasi ginecolog si ca am nascut la acelasi spital Dr. Michel Welt a urmarit ambele sarcini si acum continua sa imi gie ginecolog. Am fost foarte multumita de el, cu toate ca nu am nascut cu el in nici una din dati (tot cu medicii de garda, dar mai ales cu asistentele am avut treaba). Pe Alex l-am nascut la 36 de saptamani, tot prematur mare, dar macar nu am avut probleme. Am ajuns la spital cu apa rupta si am primit imediat, fara sa cer, un eco sa vada daca bebeului ii este bine. In rest, chiar daca nu arata grozav spitalul, m-am simtit mult mai bine la Sacre Coeur decat alte prietene care au nascut la Royal Vic sau alalaltul din centru (anglofon, nu mai stiu numele).
zavalita spune:
Felicitari Arturici !!!! wow ce bebelusa frumoasa! Sa fie sanatoasa si cu noroc in viata!
pitilache spune:
Arturicii inca o data felicitari pentru o bebelusa asa de frumoasa!
Oana cred ca s-a inteles gresit mesajul meu... departe de mine gandul ca nu esti bine documentata.
mikiion spune:
Stiu ca multe sunteti fan Winners. Am o intrebare, am ceva de returnat cumparat de sot azi la Montreal. Pot sa fac la Winnersul din Quebec ville? Sau trebuie returnat doar acolo unde ai cumparat?
Vin si eu miercurea viitoare la Montreal, dar nu stiu daca o sa am timp sa ajung exact la Winnersul de unde a cumparat sotul azi..
Stiu ca la Sears puteam returna in orice magazin, la fel e si la Winners? Am cautat pe site-ul lor si n-am gasit nimic.
Podeanu spune:
Mikiion, poti returna oriunde... eu tocmai am returnat luni ceva ce luasem tot de la ei dar in alt oras. Au scanat codul de jos de pe bon si totul a fost ok.
Arturicii, ti-am vazut si eu bblusa superba si ti-am citit si povestea. prin ce ai trecut si tu... bine insa ca s-a terminat cu bine si sunteti sanatoase amindoua.Inca odata sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Ti-am admirat si baietii frumosi. (Stanciu a fost si doctorul copiilor mei- ce mica e lumea)
columbiana spune:
Sabina, ce frumosi sunteti! sa-ti creasca mare, mincacioasa si sanatoasa junioara!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Diana2007 spune:
M-ati distrat cu gutierele, eu ma gandeam, uite domne le zice ca streasinile de la casa (in franceza), dar ce treaba or face ele acolo la dinti ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain