Sezatoarea canadiana (177) Bine ai venit Sabina!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nelia, din link-urile ce ti le-am pus, nu am citit nici una, nu prea arunc eu bani pe carti pt. mine, prefer bibliotecile si net-ul, pt. copii da.

Eu am acasa in FR. una in ro., cumparata la o taraba, se numeste "limbajul corpului". Am gasit-o tare interesanta.

Ia ce gasesti si la biblioteca si studiaza cu atentie cand ai timp, apoi mergi si in librarii si vezi ce e prin ele, iar de comandat comanzi pe net daca gasesti preturi mai bune ca in librarii. Eu cam asa fac.
E bine sa ai una completa, cica Dale Carnegie a scris chestii interesante despre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multam de sfaturi, fetelor, aoleu, vorbiti si de copii de 7 ani care fac la fel! Eu ma gandeam ca o fi vreo faza care dureaza vreo luna, doua... tot zic, ca acusi creste si ma inteleg cu el si sigur il conving sa manance, dar am impresia ca va deveni din ce in ce mai greu.
Nelia nu e numai de la intarcat, asa e de 2 luni, de cand s-a imbolnavit de pneumonie, l-am lasat o luna, nu m-am stressat, insa de-acum e prea de tot, slabeste pe zi ce trece, nu se tine bine pe picioare, cade mai mereu... Nici un pantalon nu sta pe el, numai daca e cu elastic strans bine, altfel nu. Poarta hainute si de 18 luni, si de 12 luni, cand el are 2 ani. Recunosc ca nu sunt prea buna la mascat nervii, ma supar, plang in fata lui, el se simte vinovat, se duce sa pape, incerca, si se vede cum ii vine greata si incepe si el sa planga. Cateodata ma gandesc ca numai eu sunt de vina, ca am insistat prea mult.

Cge exact la fel si-al meu, mananca muffins si snitele toata ziua. In muffins ii pun fructe multe, e singura modalitate in care mananca si el o fructa. Macaroanele nu-i plac, pe nici o leguma nu mai pune gura, numai paine cu unt, carne, peste, muffins si iaurt. Dar nu toate odata, de exemplu ieri n-a vrut deloc carne, numai muffins.
La gradinita nu stiu cum mananca, de exemplu acolo mananca in fiecare dimineata lapte cu cereale. Acasa nici nu pune gura.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Doamne Dolores cat te inteleg...cu plansul,... cu nervii...cu slabitul si cu purtatul hainelor mai mici de varsta lui. Al meu ca "bradul" purta la 5 ani tricouri de 3 ani, pe care frate'su la 2 le poarta acum.
Acum la 7 poarta de 5, dar e ok. Acum are o perioada in care mananca si pot zice ca s-a ingrasat putin. De la 3 la 5ani jumate a avut 16kg.

Chiar daca e greu sa accepti, lasa-l o perioada sa manance ce si cum vrea...macar mananca la cresa, are o masa cat de cat echilibrata! Eu asa ma mai imbarbatam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

until we meet again...v-am pus niste poze sa nu ne uitati !!

pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Ok fetele,ma bag si eu desteapta pe aici-Ankalaura,cum ziceam in general scrisnitul dispare cu virsta.Daca nu dispare se fac gutiere ulterior cind e copilul mare.In perioada schimbarii dintilor nu se fac pentru ca trebuie schimbata gutiera pe masura ce se schimba dintii.
Si,nu pot sa tac,ma maninca sub limba....scrisnitul dintilor nu dispare cind pui gutiera;ideea e ca nu iti distrugi dintii ci scrisnesti plasticul asa ca nici o sansa sa dispara dupa 6 luni.
Pentru albirea dintilor se face bleaching tray care e alta mincare de peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitzica

Ok fetele,ma bag si eu desteapta pe aici-Ankalaura,cum ziceam in general scrisnitul dispare cu virsta.Daca nu dispare se fac gutiere ulterior cind e copilul mare.In perioada schimbarii dintilor nu se fac pentru ca trebuie schimbata gutiera pe masura ce se schimba dintii.
Si,nu pot sa tac,ma maninca sub limba....scrisnitul dintilor nu dispare cind pui gutiera;ideea e ca nu iti distrugi dintii ci scrisnesti plasticul asa ca nici o sansa sa dispara dupa 6 luni.
Pentru albirea dintilor se face bleaching tray care e alta mincare de peste.

mamitzica
draga, nu trebuie sa te manince sub limba...lumineaza-ne si pe noi daca te pricepi mai bine. (inteleg ca esti in domeniu)

Bleaching tray s-o numi in engleza, dentista mea e quebecoasa si asa le-a numit " gutiere". Tu cum le-ai zice denumirea in franceza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Maru, nu stiu ce-ai mai facut cu biletele pentru sud, uite un site misto:

http://www.tripcentral.ca/

in legatura cu copiii care nu maninca, de la trei ani pina la opt, Tudor a fost ca o aschiutza, ii numaram coastele (el are oricum probleme cu diversitatea meniului, cu alimente pe care le maninca unele numai reci, altele fierbinti, altele preparate numai intr-un anumit mod), apoi parca i s-a schimbat metabolismul, dintr-o data a inceput sa puna pe el cite putin, s-a si lungit bine, acum e chiar pufos un pic, a facut umeri, funduletz, burta , ditamai flacaul si nu si-a schimbat mult stilul de mincare;

Pucku, ma intrebasesi despre scoala lui Tudor citeva pagini in urma, pe scurt este un dezastru, un an pierdut pentru toti copiii din clasa respectiva;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, ideea e sa facem o vacanta cu nasii in Caraibe. Ei vin din Ro, si inca incercam sa ne organizam, pana la urma cred ca cel mai bine pentru ei va fi sa is ia biletele din Germania si sa ne intalnim acolo. Ei sa decida unde, si noi sa incercam sa luam in acelasi resort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Oana cred ca-s gutiere si gutiere Asa are si Seba pentru hockey luate de la Canadian Tire sau Sports Experts. M-am uitat si eu pe net si am vazut ca cele cum vrea Anka sunt intre $300-600 in US ptr adulti.

Sint gutiere speciale pentru bruxism, scria pe cutie...Sigur ca exista de diferite calitati si preturi, eu am zis doar ca poate sa se depaneze pentru scurt timp...

Am studiat problema indelung, avind copilul cu aceasta problema. Deocamdata dintii nu ii sint afectati (merge la 6 luni la control), dar zgomotul ne innebuneste si pe noi...Poate pina mai creste ea se va descoperi si un remediu contra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor...

Multumim tuturor pentru urari

Permiteti sa v-o prezint pe....SABINA

S-a nascut sambata 3 aprilie 2010 (35 sapt si 5 zile), prin cezariana de urgenta la Sacre Coeur, a avut 50 cm si 2.690g

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile

Mergi la inceput