"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 9
r_ocsy spune:
Bia : felicitari pentru rezultatul la eco
; cred ca trebuie sa iti modifici semnatura, nu ? Sigur ai mai mult de 26 de saptamani .
Eu maine dimineata am parte de un TNS si maine seara de eco ! Vom avea o zi plina
.
si 
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biajitaru Buna fetelor, Pentru prima oara in sarcina mi s-au umflat si mie picioarele weekendul asta. ![]() Tensiunea e ok, am fost si m-am vazut si cu Dr. Preda azi de dim si dupa aia fuga la Buc si acu la munca. Bebe e ok, are 2Kg, col inchis, problema e ca s-a intors deja si a si coborat cam mult. A zis ca daca ma mai prinde la munci dupa 1 Mai ma bate . Pot lucra de acas da sa stau la orizontala.Am iesit ieri un pic la soare spre Vladeni si m-am bronzat un pic langa gratar. In rest toate bune. Pup, Bia Bia 26+ ![]() |
bebele tau are deja 2 kg??
sau nu am citit eu bine?
22+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
fetelor..eu maine seara merg la eco morfologica..am un pic de emotii.. nu l-am vazut pe bebe de 6 sapt
blackgirl..voi ce faceti??
22+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
rocsy...bafta maine la TNS...(orice o fi ala
) si la eco...
sa venim cu vesti bune..![]()
22+ cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
Suntem bine. Azi sunt acasa, dupa ce ieri am stat aproape toata ziua la Sibiu. Se pare ca numai merg maine si joi, numai bine ca stau si eu cu al meu copil mai mult. Dragos s-a facut un derbedeu
, deja mi-e mai mare dragul sa iesim in parc cu tricicleta sau numai noi doi, fara carucior!
R_ocsy, multa bfta la TNS! Eu zic ca totul este bine si vei apuca si 39 de saptamani, numai bune pt cezariana! De curiozitate, cat mai merge darul la botez in oras? Trebuie sa mergem si noi luna viitoare si vreau sa stiu daca ne incadram in buget. 
Enik, bafta multa si tie! Va fi frumos, mai ales ca vei sta ceva timp la aceasta ecografie! Cum a ramas cu semnalul luminos de la inimioara? Eu sper sa numai fie nimic azi acolo. La dr. Podasca?
Bia, lasa ca nu-i asa de rau sa stai acasa.
Ai mai mult timp pt pregatirile pt bebe. Insa nu am inteles unde anume "acasa". Aici in Brasov unde v-ati luat voi apartament sau in Bucuresti?
Tigruta, cuminte-cuminte, daaa? 
tigruta spune:
Neatza fetelor!!!!!
Da noi stam cumintei in patut, mai scapam la cate ceva asa ca nu pot chiar sa stau sa nu pun mana pe nimic..si la mancare am un sot tare neepriceput asa ca mai trebuie sa si mancam..
Ieri noapte bebele a avut activitate mare inclusiv ieri toata ziua ca eu nu stiu cand mai doarme
Noi pe 4 mai avem urmatoarea eco...abia astept..
Rocsy ce e ala TNS??
Va pup pe toate si aveti grija de voi..va felicit pt vestile bune de la eco..
Bia si eu cred ca ai uitat sa schimbi semnatura asa-i??
Blacky
La cat e de urat astazi afara o sa stam in pat..
Va doresc o zi placuta.
Elena
31+
Luca
biajitaru spune:
Buna fetele,
O sa vin la BV pe 15-20 mai sau mai repede daca trebuie.
M-a cam speriat Dr cand a zis ca a coborat bebe asa de mult.
Dar asa e cum spuneti voi: abia mai am tim![]()
Bia
PS> Incerc acu sa schimb semnatura: 31+
Bia 26+ 
r_ocsy spune:
Buna !
Blackirl : ce bine ca mai dai si tu de veste din cand in cand, la programul aglomerat de atatea drumuri la Sibiu este de inteles !
Enick si Tigruta : TNS este aparatul care monitorizeaza starea uterului ( daca sunt sau nu contractii ) corelat cu frecventa fetala , adica testul antistress . Daca ai contractii si frecventa cardiaca fetala scade inseamna o oxigenare redusa a bebelui ceea ce implica nasterea rapida .
Incepand de saptamana viitoare il voi face saptamanal ca sa nu se declanseze nasterea pe nepregatite sa zic asa.
Rezultatul la TNS este ok , la 18:30 avem programare la eco .
Blackgirl : acum ca avem 35 de saptamani sunt mult mai linistita
, cand vom implini 37 voi fi chiar foarte relaxata ( cel putin din punc de vedere al bagajului de spital
) pentru ca in caz de ... ne primeste la Eva ( cu bagaj minuscul ca si asa inca nici nu m-am apucat de el )!
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Blackgirl : uitasem sa iti raspund.
La un botez am reintors darul de la nunta ( ei nu si-au facut nunta , doar cununie si o petrecere mica in familie ) si cu asta consider ca mi-am incheiat obligatia ; la cel de al doilea botez, am dat 600 ron ( gemene ) . Acum sincer nici nu stiu daca am dat bine sau nu ca atat ne-am propus si atat am dat fara sa intrebam pe altii.
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
blackgirl0 spune:
R_ocsy, ce bine ca ti-a iesit ok TNS! Insa eu stiam ca se numeste Test Non-Stress, nicidecum anti stress!
Adica bb este monitorizat in starea sa, fara sa fie provocata vreo reactie de-a lui. Noi ne gandeam sa dam 450-500 ron, mai ales ca se tine undeva la o pensiune prin Sanpetru, se poate lua si camera si am inteles de la parinti ca meniul per persoana este undeva la 200 ron. Eu chiar nu inteleg cum de e asa de scump, noi anul trecut la Casa Armatei am platit cam 120 ron.

. Pot lucra de acas da sa stau la orizontala.