"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 R_ocsy, ce bine ca ti-a iesit ok TNS! Insa eu stiam ca se numeste Test Non-Stress, nicidecum anti stress! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Asa se numeste doar ca l-am botezat eu ( fara sa vreau ).
Primul botez a fost la Sergiana, Salonul verde din Centru civic , habar nu am cat a fost meniul; al doilea la o pensiune din Ghimbav unde am inteles ca meniul a fost 120 lei ... depinde pretul de locatie , presupun !
R_ocsy
34 +
Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
r_ocsy spune:
Ne-am intors de la eco !
Bebelina mare 2560g , placenta incepe sa dea semne de maturare, colul inchis dar mai scurt 2,6 ( e ok ca oricum incepe sa scada in ultima luna ) ... nastere programata in saptamana 39 ... asta in cazul in care nu se hotareste sa vina mai repede . Asadar totul ok pentru moment !
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
blackgirl0 spune:
R_ocsy, chiar ca mare bebelina!
Pai la cum creste, mai mult ca sigur ca va depasi 3500 la nastere, poate undeva spre 4 kg!
Sper ca esti mai linistita acum! Depinde si de tine sa stai cuminte, ca bb sa ajunga cu bine la termen!
r_ocsy spune:
Sunt mult mai linistita acum ! Mai avem putin pana la final
.
Va doresc noapte buna !
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
blackgirl0 spune:
Trezirea!!!!!!!!!!!! 
Ce faceti fetelor? Inca dormiti??
Hai ca se pare ca este o zi frumoasa, cu soare. Abia astept sa ies la plimbare pe langa copacii infloriti (la mine in zona miroase demential). Insa, din pacate, am alte drumuri azi: din alea urate, pe la diverse institutii! 
r_ocsy spune:
Neata ! Am inteles ca astazi si maine va fi frumos !
Eu din pacate stau prost cu energia si nu prea am chef de nimic , am pus doar niste haine la spalat ... multa treaba am facut ce sa mai zic ! Astept sa se incalzeasca putin afara, macar sa stau la aer in curte .
Blackgirl : iti sugerez ca in plimbarile urate pe la diverse institutii sa treci mai mult pe sub copacii infloriti ca astfel mireasma de acasa sa te insoteasca peste tot
. Spor la treburi !
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin !
blackgirl0 spune:
Ha-ha-ha! Mda, cica m-am intors acum dupa o tura, ca sa aflu ca trebuie sa o iau de la capat: "Cum? Nu v-a spus nimeni nimic ca de la Institutia nr. 1 trebuia sa faceti actele si nu la noi (institutia nr. 2)??? Abia apoi veniti la noi!" 

Am aflat ca am de mers in 7 locuri si pentru fiecare am de pregatit cate un dosar cu acte. O iau razna!!!! Dragos este subfebril, l-am mai carat si pe el dupa mine ca nu aveam cu cine sa-l las, a sarit peste somnul de pranz, la 3 am de alergat in alta parte insa atunci fuge mama de la munca. Cum era reclama? Clasic romanesc! 
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Ha-ha-ha! Mda, cica m-am intors acum dupa o tura, ca sa aflu ca trebuie sa o iau de la capat: "Cum? Nu v-a spus nimeni nimic ca de la Institutia nr. 1 trebuia sa faceti actele si nu la noi (institutia nr. 2)??? Abia apoi veniti la noi!" ![]() ![]() Am aflat ca am de mers in 7 locuri si pentru fiecare am de pregatit cate un dosar cu acte. O iau razna!!!! Dragos este subfebril, l-am mai carat si pe el dupa mine ca nu aveam cu cine sa-l las, a sarit peste somnul de pranz, la 3 am de alergat in alta parte insa atunci fuge mama de la munca. Cum era reclama? Clasic romanesc! ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Ca de obicei birocratia romaneasca functioneaza la maxim ! Mi-e groza si sila de toate institutiile astea si din pacate vrei, nu vrei tot te lovesti de ele la un moment dat !
R_ocsy
35 +
Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
enik83 spune:
rocsy..ma bucur ca sunteti bine..
noi aseara tarziu am fost la ecograf la dr. Podasca..bebele ii bine..are 557 de grame.. nu mai are nici un puncticel la inimioara..ii ok..
pun si poze cu el in albumul comun..sa-l vedeti..
22+ cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui enik83 rocsy..ma bucur ca sunteti bine.. noi aseara tarziu am fost la ecograf la dr. Podasca..bebele ii bine..are 557 de grame.. nu mai are nici un puncticel la inimioara..ii ok.. pun si poze cu el in albumul comun..sa-l vedeti.. ![]() 22+ cu o minune de ![]() poze |
Felicitari pentru rezultatul de la eco ! Ce bine ca s-a rezolvat punctuletul de la inimioara
R_ocsy
35 +
Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!