"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 8
tigruta spune:
Salutare fetelor..
Am intrat sa va spunem ca suntem bine si am lipsit motivat pt ca stam mai mult in pat..acolo ne simtim cel mai bine..
Va urez weekend placut ..
pupici
Elena
31+
Luca
Nicoleta spune:
Neata si de la noi!
Sa aveti un week.end fain! Eu gatesc de zor... Dupa-amiaza sper sa iesim si noi cu bitzele...
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
r_ocsy spune:
Neata !
Este o zi splendida si am un somn in mine de as
toata ziua ! Ma gandeam sa ies la o plimbare dar sunt prea obosita dupa ziua de ieri si pana la urma cred ca voi renunta. M-am simtit bine ieri la cele 2 botezuri si pana la urma am ajuns acasa la ora 22
; mi-am consumat si energia pentru astazi nu degeaba sunt rupta acum !
Cele 2 mamici au nascut amandoua la Eva si m-am interesat si eu, sa profit de cele 2 surse proaspete
. Conditiile sunt super, asistentele dragute, nu bagi nimanui nimic in buzunar, mancarea foarte buna ... nu au avut decat cuvinte de lauda .
Tigruta : burticile din mai povesteau de bagajul de spital , am intrebat cam ce ar trebui sa ducem cu noi : un halat, papuci de casa si papuci de dus , cosmetice pentru noi, garmastan se pare ca este intr-adevar util si haine pentru bebe la iesirea din clinica. Se pare ca in rest au de toate. Acum bine-nteles daca vrei sa duci ceva nu iti ia nimeni capul ... gen prosoape ( ti le schimba zilnic pe a lor ) sau camasi de noapte etc.
In mare m-am linistit, ca si asa nu aveam nimic in bagajul de spital , e destul de usor de facut . Singura mea grija e sa ajung cu bine la 37 de saptamani ( sub 37 nu primesc nasteri la clinica ).
Va doresc o zi cat mai placuta in continuare si plimbari lungi sub soarele de afara.
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
tigruta spune:
Buna dimineata burtici..e o zi superba astazi, numai buna pt gratare si plimbari..dar din pacate nu ma pot plimba prea mult ca mi se intareste burta foarte tare, voi patiti asa ceva care sunteti mai avansate in sarcina..rocsy??..dar am sa ma multumesc sa stau undeva sa ma incalzeasca soarele..
Rocsy stiu ca sub 37 sapt nu te primeste la clinica, si ai dreptate in privinta conditiilor si a bagajului ca iti dau cam tot de acolo..asa ca nu trebuie sa ne batem prea mult capul cu bagajul de spital..
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta..

Elena
31+
Luca
r_ocsy spune:
Tigruta : dupa ziua de ieri cu prea mult stat pe scaun si mie astazi mi se intareste burtica; de aceea am si ales ca astazi sa ma odihnesc decat sa ma plimb ; e foarte tare burtica daca ma ridic din pat si am o usoara senzatie de tensiune .
Eu zic ca nu e nimic iesit din comun, doar ca avem nevoie de multa odihna
.
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
tigruta spune:
Da si eu daca stau in pat e bine, e relaxata burtica, dar cand merg asa mai mult sau stau in picoare se intareste..probabil deja e normal pt perioada asta, nu stiu zic si eu..Si eu am o nunta peste 2 sapt la care chiar vreau sa merg, ca asa am 3 in luna mai, dar nu vreau sa merg decat la cea din Bv, ca celelalte sunt mai departe si nu mai mai avant la drumuri..
Iti doresc odihna placuta, macar ai chefuit ieri..
Elena
31+
Luca
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tigruta Da si eu daca stau in pat e bine, e relaxata burtica, dar cand merg asa mai mult sau stau in picoare se intareste..probabil deja e normal pt perioada asta, nu stiu zic si eu..Si eu am o nunta peste 2 sapt la care chiar vreau sa merg, ca asa am 3 in luna mai, dar nu vreau sa merg decat la cea din Bv, ca celelalte sunt mai departe si nu mai mai avant la drumuri.. Iti doresc odihna placuta, macar ai chefuit ieri.. Elena 31+ Luca |
Cand mai mergi la control ?
R_ocsy
34 +
Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
r_ocsy spune:
Buna ziua !
Ce mai faceti ? Ce va fac bebei ? Sper ca sunteti bine .
Eu mai mult prin patut ca nu sunt tocmai in cea mai buna forma.
si o zi cat mai frumoasa .
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
biajitaru spune:
Buna fetelor,
Pentru prima oara in sarcina mi s-au umflat si mie picioarele weekendul asta.
Tensiunea e ok, am fost si m-am vazut si cu Dr. Preda azi de dim si dupa aia fuga la Buc si acu la munca.
Bebe e ok, are 2Kg, col inchis, problema e ca s-a intors deja si a si coborat cam mult. A zis ca daca ma mai prinde la munci dupa 1 Mai ma bate
. Pot lucra de acas da sa stau la orizontala.![]()
Am iesit ieri un pic la soare spre Vladeni si m-am bronzat un pic langa gratar.
In rest toate bune.
Pup,
Bia
Bia 26+