"Mamici si burtici din brasov" (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Hello,

Weekendul asta iar venim la Bv de data asta sa ma vad cu Dr. Preda si poate reusesc sa studiez un pic si magazinele nu de alta da in Buc preturile sunt pe masura
Anul asta avem si noi 7 nunti dar la doua ii expediez pe ai mei ca sunt in May si poate nasc pe acolo
In rest totul ok si pe la noi. Deocamdata am luat 9kg in sarcina dar la mine problema erau cele dinainte.. Am schimbat si noi prefixul la 30 de sapt o sa modific si semnatura.
Rocsy: nici la Leonardo nu ai gasit ceva usor si ieftin?

Pup,

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata ! Ba am calduri, ba mi-e frig ... de 2 zile m-am dereglat , se vede ca iar isi fac hormonii de cap .

Bia : sunt ceva pantofi/ balerini la Leonardo dar majoritatea sunt prea babesti sau prea incarcati ... nimic simplu, sau daca vezi ceva mai simplu si verifici talpa nu mai stii pe unde sa fugi. Balerinii nu ii suport si in concluzie am o singura varianta ... mai babesti dar cu talpa ok , deci mai comozi .
Pe tine ce magazine te intereseaza ?

R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Rocsy,eu mi-am luat in timpul sarcinii niste pantofiori f comozi de la Benvenutti,din Macromall!Si ii mai port si acum

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata

Rocsy: vreau sa ma uit de sateluta pentru patut si de asternut si inca de cateva lucrusoare. In plus daca vine caldura imi trebuie o fusta sau o rochita ca altfel o sa ma coc in Buc.
Mai am de luat pt bebe si incerc sa mai amortizez costurile cat de cat daca le iau pe rand.

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Neata ! Va ofer o cana de laptic bun bun .

Simo : de cand nu am mai fost in Macromall ... mai exista oare Benvenutti ? Eu nu tin minte sa il fi vazut ultima data !
Bia : eu iti doresc drum bun in primul rand , iar in al doilea rand spor la cumparaturi ... sper sa ai succes ca eu mereu le-am invidiat pe fetele din Bucuresti care ne spuneau de diverse promotii si reduceri care in Brasov nu existau .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Liniste ! Unde sunteti fetelor ? Blackgirl cred ca este la Sibiu, are motivare la absenta , dar restul sa stiti ca aveti de la mine un nemotivat .

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu pe aici
Da,mai e Benvenutti.Ultima oara cand am fost in Macromall,era!Si am fost acum 1 saptamana,deci poti sa mergi!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Prezent si eu, mai pe intuneric... Suntem ok, eu putin cam infometata , dar cu un scop... nobil!

Noapte buuunaaa!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna gagici...sunt aici si eu...dar am vazut ca nu am cu cine povesti.. va poop..sper ca sunteti ok si voi si bebeii

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Buna fetelor 1
Mi-am gasit pantofi , astazi , acum , aproape inainte de spartul targului ; ieri am stat toata ziua in pat ca nu m-am simtit foarte bine .
Astazi sunt mai fresh, doar ca nu mai scap de oboseala ; ma pregatesc pentru cele 2 botezuri , 2 ore la unul, 2 la celalalt , sper sa rezist ! Sunt sigura ca odata ajunsa acasa iau directia pat .
Va pup si va doresc weekend placut !

R_ocsy 34 + Ana Sofia

Mergi la inceput