"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 4
child spune:
TIGRUTA la pat? Poate nu am fost atenta, dar de ce stai la pat?
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
Seara buna !
blackgirl : ma gandeam eu ca s-ar putea ca Dragos sa fie bolnavior dar nu ma gandeam ca chiar asa , banuiam o raceala . Multa sanatate si recurerare rapida si tot ce a slabit repejor inapoi 
Cu serviciul mai ma duc exact 2 saptamani
.
Tigruta : cred si eu ca nu ai o dispozitie prea buna ! Contractii mai ai sau ai ramas doar la starea de tensiune a burticii ?
Ceva filme bune in seara asta la tembelizor stiti ?
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
tigruta spune:
Neatza buna..
Nu stiu daca sa le numesc contractii dar mi se intareste burta si cand stau in pat, bine acum stau in fund cu o perna la spate, parca e mai bine un pic ca ieri..
Ieri am fost pana la magazin si mi se intarise burta foarte tare, abia mai puteam sa merg..iar azi noapte am dormit ingrozitor, abia imi mai gasesc o pozitie si amortesc foarte repede pe o parte..ce parte stanga ca eu tot mai mult pe dreapta stau bine
Pana la urma ieri am fost sa ma vada un medic si mi-a zis de col ca e inchis dar e putin cam scurt si moale
, in timp ce marti la dr care imi urmareste sarcina mi-a zis ca e ok
..De fapt cica poate sa se modifice si de la o zi la alta, asa ca avem repaus la pat fara efort fara nimic...dar mai nasol e ca sotul e plecat si sunt singura
Elena
30+
Luca
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blackgirl0
Child, nu suntem prea bine. ) si de miercuri seara nu a mai mancat Dragos nimic. Azi a rontait 2 biscuiti pe la 12 si a mancat jumatate de portie de legume fierte cu cereale speciale pt diaree. Nici un scaun prost de ieri dupa-masa, dar nici nu avea de unde din moment ce nu a mancat nimic. Norocul nostru ca ne-am inteles sa fim cuminti si sa venim numai la tratament, desi momentan stam acasa. trebuie sa il pun pe picioare rapid, luni sunt plecata mai toata ziua. A si slabit ingrozitor. Ma bucur sa aud ca se rezolva hernia ombilicala a lui bb Albert relativ usor! Insa mare grija, ca si la planset i se poate accentua. Duminica trecuta am avut parte de o vizita extraordinara: Elena si fetita ei! Este o scumpa grasalana si papacioasa, spre deosebire de sclifositul meu. Tigruta, imi pare rau de infectie urinara. Urocultura ai facut? Ai primit rezultatele? ![]() R_ocsy, mai ai musafiri? Cum te simti? Mai mergi la munca sau gata: te-ai decis sa stai cuminte? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Imi pare rau ce Dragos nu e bine-dar poate te pot ajuta cu cateva sfaturi-am experienta garla cum s-ar spune in acest domeniu din pacate!
La scaune diareice cu voma se face pauza digestiva in primlele 24 de ore doar regin hidric-ceaiuri neindulcite-(hidrasec pliculet dizolvat in ceai) sau saruri de hidratare de la humana-de indulcit se indulceste cu glucoza.
A doua zi ai voie sticsuri si covrigei sa sarati!
din a treia zi supe si pireuri cu morcovi mucilagiu de orez carnita se poate introduce din a patra zi dar absolut totul pasat!
poti sa ii faci morcov pasat cu morez si carnita de pui fiarta!
sare se adauga cate putin
Iti recomand humana HN este foarte buin si poti sa il faci cu mucilagiu de orez!
Tratamentul medicamentos il stabileste medicul!
La noi a avut rezultat eneterol si din ziua a 4-a ecoflorina despre antibiotic nu ma pronunt!
Humana Hn tine loc si de laptic
lapticul eu l-am reintrodus abia dupa 2 saptamani!
Mai poti sa adaugi in Piureul de Humana si banana pasata, mar`copt cu branzica de vaci!
Multa sanatate si sa vi cu vesti bune!
Cat despre noi - Vladut are Varicela!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
r_ocsy spune:
Neata !
Am o stare de somnolenta in mine ca abia imi tin ochii deschisi ... si m-am uitat si la prognoza si m-am deprimat rau de tot ... unde sunt primaverile de alta data ?! Daca asa o sa fie si la vara pe cuvant ca migrez in tarile calde
.
Elena : eu dupa fiecare control ( cand bine-nteles ca sunt ok si nu ma doare nimic ) la cateva zile ma doare ba in stanga, ba in dreapta, ba am contractii, ba mi se intareste burta si tot asa ! Este ca si facut sa imi sun dr. ba dintr-o cauza, ba din alta ... tare ciudat !
Va doresc o zi de duminica cat mai placuta !
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
Simo27 spune:
Blackgirl,Off-sanatate lui Dragos!tare urate enterocolitele astea
,abia am scapt si noi...eu nu i-am dat laptic 1 saptamana,doar ceai de menta cu sunatoare,biscuiti,apoi treptat supica si orez cu carnita,dar nu mi-a mancat mai deloc.Dupa 2 saptamani pot spune ca si-a revenit cat de cat!
Dupa ce reincepi sa ii dai lapic poti sa ii pui in sticla si un pliculet de Biotics,ca reface flora intestinala!
Tigruta,hai ca nu mai ai mult de stat la pat
.Eu in sarcina cu Sam am stat de la 5 luni
.Rabdare,rabdare
Child,la ce dr chirurg ai fost la Eva??e pediatru sau chirurg?
R_ocsy,eu cred cu tarie ca va venii primavara mult asteptata.Mi-au inflorit florile din gradina,vad ca si ciresul inmugureste.
Noi a treia zi de Pasti am avut botezul lui Siluan,a fost tare cumintel,nici pas nu a zis.Toata lumea mi l-a laudat
,dar nu stiu ei cum e acasa
!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
r_ocsy spune:
Simo27 : vad ca enterocolitele la copii sunt tare nasoale !
Felicitari pentru bebelusul cel cuminte la botez , a simtit el ca va fi vedeta zilei si s-a comportat exemplar
.
Am vazut si eu ca au inflorit copacii, au avut si ei cateva zile cu soare si vreme mai calda si si-au dat drumul !
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
child spune:
Buna seara!
SIMO am fost la dr. Albean, este specializat in chirurgie pediatrica, din ce mi s-a spus ar fi cel mai bun in domeniu. Dar si de dr. Serban am auzit lucruri bune, dar parca el nu e la clinica Eva.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
Nicoleta spune:
Salut.
Blackgirl, sanatate lui Dragos! Primavara aduce si enteroviroze, asta este! Dar vestea buna este ca trec! Un sfat bun primit de mine este ca dupa voma se faca pauza digestiva totala 2 ore (a mers anul trecut cu Stefan)! Daca ii dai sa bea/manance va voma iarasi. Noi am avut toti, mai putin Stefan, Rotavirus anul trecut, Matei era inca alaptat si a trecut ok peste episod, fara voma. Insa eu am ajuns la Urgente ca ma simteam foarte deshidratata... am stat putin (de nopatea pana la pranz), fiindca nu doream sa intrerup alaptatul... Si sotul meu a fost destul de naspa, molesit... Dar a trecut, suntem imunizati...
Mamici cu burtici "contractile", aveti grija de voi!
Citesc aici ca si in Bv primavara este capricioasa... Si pe aici la fel...
Sa aveti o saptamana frumoasa!
------------------
A venit primavara!
enik83 spune:
buna fetelor.. am mai scris po postare acum vreo jumatate de ora dar acuma am vazut ca nu a aparut..![]()
am revenit si noi.. a fost o sapt plina...si-acuma ii asa de liniste in casa..doar eu si catelul ![]()
blackgirl...imi pare tare rau sa aud de Dragos... sper sa se puna cat mai repede pe picioare.. banuiesc ca te-ai descurcat azi dimineata in sb.. am asteptat sa ma suni...
simo...felicitari pt botez..poate ne pui si niste poze..
tigruta.. sa dea DD sa stea bebele cat mai mult la caldurica din burtica ![]()
21+ cu o minune de 
poze

Este o scumpa grasalana si papacioasa, spre deosebire de sclifositul meu.