"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Eu am avut o infectie urinara uratica in sarcina si in luna a 8-a am facut tratament intravenos 8 zile cu... nu-mi mai amintesc... A trecut!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
r_ocsy spune:
Tigruta : eu am luat dupa antibiograma Augmentin . Astazi mi-am facut ultimul set de analize, sper sa fie ok .
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
child spune:
Ne-am intors de la clinica Eva, de la chirurg.
Se pare ca totul e bine, Albert are intr-adevar hernie ombilicala dar care se va rezolva de la sine, cand se vor forma muschii abdominali. Deci am scapat de plasture, care oricum, nu prea sta unde-l pui, ca bebe se tot foieste.
Ne-a aratat si cum sa facem masaj la talpite, ca sa nu avem probleme cu platfusul si cu alte dureri de picioare, cand va incepe sa mearga.
Per total am fost multumita de consultatie, am invatat ceva pentru sanatatea printisorului meu.
BLACKGIRL pe unde esti? Dragos?
O seara frumoasa sa aveti!
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
Child : ma bucur ca sunteti bine ![]()
Si eu ma intrebam de blackgirl !
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
r_ocsy spune:
Neata !
Ce repede mi-a trecut saptamana asta daca am avut weekendul prelungit
.
Voi ce mai faceti ?
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
r_ocsy spune:
Dar e chiar liniste aici ... ati iesit la plimbare pe vremea asta frumoasa de afara ( mai putin Tigruta ca de ea stiu ca se plictiseste in patut
)?
Ma duc sa vad ce imi pregatesc de papa ca mi-e foame ; pofta buna tuturor !
R_ocsy
33 +
Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
tigruta spune:
Da rocsy incerc sa imi gasesc o pozitie confortabila si un film bun..
azi nu am o dispozitie tocmai buna..
Elena
30+
Luca
blackgirl0 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child BLACKGIRL pe unde esti? Dragos? |
Child, nu suntem prea bine.
) si de miercuri seara nu a mai mancat Dragos nimic.
Azi a rontait 2 biscuiti pe la 12 si a mancat jumatate de portie de legume fierte cu cereale speciale pt diaree. Nici un scaun prost de ieri dupa-masa, dar nici nu avea de unde din moment ce nu a mancat nimic. Norocul nostru ca ne-am inteles sa fim cuminti si sa venim numai la tratament, desi momentan stam acasa. trebuie sa il pun pe picioare rapid, luni sunt plecata mai toata ziua.
A si slabit ingrozitor. Ma bucur sa aud ca se rezolva hernia ombilicala a lui bb Albert relativ usor!
Insa mare grija, ca si la planset i se poate accentua. Duminica trecuta am avut parte de o vizita extraordinara: Elena si fetita ei!
Este o scumpa grasalana si papacioasa, spre deosebire de sclifositul meu. Tigruta, imi pare rau de infectie urinara. Urocultura ai facut? Ai primit rezultatele?

R_ocsy, mai ai musafiri? Cum te simti? Mai mergi la munca sau gata: te-ai decis sa stai cuminte?
child spune:
Off, BLACKGIRL, imi pare atat de rau ca Dragos a ajuns la spital cu perfuzii...
Cel mai rau este sa-ti fie copilul bolnav...
Iti trimit toate gandurile bune si sa se puna cat mai repede pe picioare scumpul de Dragos 
Stiu ca hernia se poate accentua la plans, nici nu prea il las pe Albert sa planga, asta e, o sa se invete in brate, dar nici sa planga nu vreau sa-l las.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)