"Mamici si burtici din brasov" (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna ziua doamnelor ! Cum o duceti ?
Eu nimic deosebit de raportat !
Blackgirl : cum sunteti ? Si-a revenit Dragos ?
Nicoleta : nu ne-ai povestit cum a fost calatoria si cum ti-ai petrecut sarbatorile .
Enik : si noi am avut o saptamana plina, am ramas cu oboseala ... as dormi in continuu !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

R_ocsy, daca tot a intrebat... noi am mers prima data la o inmormantare... joi, inainte sa plecam noi, a murit bunica sotului meu.. . si in loc sa ajungem la Bv, cum era stabilit, am mers la parintii lui, apoi la tara. Am ajuns in Bv... apoi am mers la parintii mei, apoi iar scurt la Bv si inapoi la V. O calatorie de 3000 de km in 12 zile. La dus a fost foarte greu, frumurile proaste, cu gropi si muuulte curbe. Am facut 20 de ore, cu tot cu opriri. DAR copiii au fost foarte cuminti, doar spre final Matei (in ultima jumatate ora) si-a pierdut rabdarea. Revederea cu rudele si cu prietenii a bucurat pe toata lumea! Copiii s-au simtit bine, si noi, dar noi am fost si tare obositi. La venirea in V a fost mai usor. Am mers pe Sibiu, am facut 14 ore, desi a plouat continuu... si am si oprit de cateva ori sa doarma sotul meu... Per total ok, dar sincer inca suntem obositi de pe drum.

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

R_ocsy, daca tot a intrebat... noi am mers prima data la o inmormantare... joi, inainte sa plecam noi, a murit bunica sotului meu.. . si in loc sa ajungem la Bv, cum era stabilit, am mers la parintii lui, apoi la tara. Am ajuns in Bv... apoi am mers la parintii mei, apoi iar scurt la Bv si inapoi la V. O calatorie de 3000 de km in 12 zile. La dus a fost foarte greu, frumurile proaste, cu gropi si muuulte curbe. Am facut 20 de ore, cu tot cu opriri. DAR copiii au fost foarte cuminti, doar spre final Matei (in ultima jumatate ora) si-a pierdut rabdarea. Revederea cu rudele si cu prietenii a bucurat pe toata lumea! Copiii s-au simtit bine, si noi, dar noi am fost si tare obositi. La venirea in V a fost mai usor. Am mers pe Sibiu, am facut 14 ore, desi a plouat continuu... si am si oprit de cateva ori sa doarma sotul meu... Per total ok, dar sincer inca suntem obositi de pe drum.

nicoleta...mama...ce drum lung.. iti trebuiesc cateva zile sa-ti revii
stiu de cand am fost in grecia..in prima zi cand am ajuns am fost zombie

21+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nicoleta, bine ati ajuns acasa!

Enik, nu te-am mai sunat! Microbuzul m-a lasat fix in fata spitalului! Mai merg o tura joi, luni saptamana viitoare, iar miercuri cred ca voi si dormi o noapte acolo (am si gasit deja cazare). Norocul meu ca mi-am gasit o colega care merge cu masina, mai povestim, altfel trece timpul decat singura ca azi. Oricum, cred ca voi sti Sibiul pe de rost la cate drumuri am de facut in viitoarele 2-3 luni!

Tigruta, am citit in diagonala ca stai la pat! Multi sa treaca repde perioada asta aiurea!

Anca, Simo multumesc enorm de mult pt sfaturi! Le-am notat deja pe-o lista ce sta pe frigider. Lapte praf HN (delactozat) nu am cum sa-i dau, nu accepta niciun fel de LP. Insa suntem pe ceai si pe solutii de rehidratare (Ge-Sol) in apa plata, pe multe legume fierte, de ieri am introdus si carnea de pui pasata bine. A avut si ieri si azi cate un scaun normal! Eu zic ca suntem pe drumul spre bun, mai putin cu greutatea (a slabiiit ). Miercuri am intalnire cu un pediatru si revizuim analizele si schema de alimentatie. Ca-i musai!

Mergi la inceput

Child, dr. Albean este super medic. Mai bine nu puteai nimeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

blackgirl... ma bucur ca ii ok bebelusul tau

21+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata ! Va servesc cu o sa ne trezim putin din amorteala .
Nicoleta : condoleante !
Desi mai scurt, timpul petrecut acasa a fost frumos, sunt sigura ... si eu cand ma duc acasa iubesc atmosfera, se pastreaza exact asa cum o stiam ; imi place sa regasesc sentimentul de siguranta .

Astazi daca nu ploua am de mers la cumparaturi, am nevoie de o pereche de pantofi fara toc pentru ca din pacate la evenimentele de sambata nu ma pot duce in adidasi . Sper sa gasesc pe Republicii .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Raportam si noi o noapte agitata, cu un episod de voma... Dimineata vroia papa, l-am tot amagit cu uscaturi (nu prea a vrut). Acum 10 minute a ras 2 mere mari coapte si 2 linguri de branza slaba de vaci. Sper sa nu fi facut o prostie dandu-i-le... Acum rontaie la o grisina si bea ceai de menta...

Mergi la inceput

Hai ca va spun si eu "Neata", ca azi, prin miracol, sunt acasa! Am recitit postarile din urma, ieri doar le-am lecturat repede.

R_ocsy, dar ce evenimente de sambata ai? Nunti, botezuri, de-astea? Am avea si noi niste evenimente "de-asta", mancatoare de bani, insa cu tristete trebuie sa ne uitam de doua ori in portofel inainte! Suntem oficiali lefteri, in datorii, cu banii arvuniti pe urmatorii 2-3 ani! Doamne fereste de vreo intamplare neprevazuta! Si ma gandesc ca vine si botezul fetitei prietenei mele si cum Doamne iarta-ma sa nu ajungem? Abia astept sa intru in paine sa ne mai revenim!

Mergi la inceput

Nicoleta, off ce rau imi pare! Ai facut bine, de saptamana trecuta sunt "toba de carte" pe acest subiect. Tot mere coapte cu biscuiti rasi si branza de vaci a mancat azi dimineata Dragos. La pranz un piure de legume (ramane sa ma decid ce anume) cu pulpa de pui (insa totul bine pasat). Iar cina mai mult ca sigur ca aseara: 2 iaurturi cu Bifidus cu cereale pe baza de orez. la noi nu merge orezul ca atare. De la ce crezi ca i s-a tras? O indigestie, vreun aliment anume?

Mergi la inceput