"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Bia : imi pare rau ca vei avea parte de atatea evenimente, te inteleg perfect . Anul trecut aveam si noi in fiecare luna, una sau dou ; acum am avut 5 in 2 saptamani. Sper sa nu mai avem nici un eveniment cel putin anul asta ca e foarte greu ... si gravida, apoi cu bebe si toate costa si iti vine sa mori nu alta cand mai primesti vreo invitatie !
Child : mie una mi-ar place sa stabilim o intalnire ca sa ne cunoastem
.
Bia , vad ca vine doar pe 14, poate vrea si ea
. Cat despre mine, ar fi bine sa fixam o data ceva mai recent , pana nasc , asadar saptamana asta sau cel tarziu urmatoarea
.
Sa vedem cine se mai inscrie
.
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare
!
child spune:
Super, pai eu as putea dupa-amiaza, ca atunci ies cu Albert si sa ne intalnim intr-un parc, mie imi place parcul trandafirilor sau parcul tractorul. Sau undeva unde sa am acces cu masina.
Sa asteptam sa vadem cine se mai inscrie la intalnirea burticilor si mamicilor brasovence.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
blackgirl0 spune:
Pe scurt: da, sunt tot pe drumuri, vad ca mai mult timp imi petrec la Sibiu decat in Brasov!
Se pare ca pana la sfarsitul lui iunie voi fi tot asa, intercalat cu ceva drumuri la job. Cu Dragos sta cand mama, cand sotul, caci mai nou trebuie sa stau cate 2-3 zile si mi-e greu sa fac naveta zilnic!
Cand sunt acasa, nu prea sunt: adica gatit pt Dragos si pt adulti (caci singura mea pretentie este ca adultul care sta cu puiul sa se joace cu el, sa il schimbe, sa ii dea de mancare si sa il scoata la aer), de spalat, calcat, curatenie si scos afara copilul cel putin 4 ore pe zi! Seara pic lata de oboseala, nici pomeneala de invatat! 
Sunt pro intalnire, vin cu Dragos!
Nicoleta spune:
Salut.
Blackgirl, un lucru nu inteleg: faci atatea organizatorice ca adultul care-si petrece timpul cu copilul sa il aiba numai pe el in prim-plan... dar tu cand mai ai timp sa te joci cu el? :(
La noi se insenineaza... sper sa isi revina vremea! Ca am piciul virusat si brrr, tare greu e!
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
blackgirl0 spune:
Nicoleta, am timp si eu de jucat cu el, cand este treaz!
In continuare are doua somnuri peste zi: unul de 2-3 ore de la 10.30 si unul de-o ora spre 18.30, dar asta ne prinde afara. Treburile administrative le fac dimineata pana in trezirea lui, cand doarme peste zi si nu suntem afara sau seara dupa ce se culca. Adorm spre miezul noptii si ma scol de la 5.30 sau 6.00, mai putin sambata si duminica cand ma trezesc la 7.30. Ma mai ajuta si sotul cu cumparaturile, cu cina celui mic (ca eu sa stau in acest timp sa invat), dar recunosc este extraordinar de greu si abia astept sa treaca cele 2 luni mai repede. Numai pun la socoteala iesirile din fiecare week-end cu familia, intalnirea cu verisorii lui Dragos (ca-i musai!
), mama care mai nou imi reproseaza ca nu o mai intreb cum se simte (cand sa am timp oare?), ca Dragos este obositor (adica sa alerge toata ziua dupa el). Nu am ce sa fac, pe moment este singura mea solutie de stat cu copilul, de asta fac eu totul prin casa numai sa nu ma lase in aer! 
R_ocsy, ce putin mai ai pana la nastere! Cum trece timpul... 
Child, sa iti traiasca Albert de 2 lunite! 
Cand faceti vaccinul? La cine?
Felicitari puiului pt pofta de mancare si parametri! 
Nicoleta spune:
Aaa, am inteles acum. Lasa ca trec si lunile astea si intrati in ritmul firesc, nu?
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
blackgirl0 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Aaa, am inteles acum. Lasa ca trec si lunile astea si intrati in ritmul firesc, nu? |
Nu, din pacate, nu se va intampla asta!
Va trebui sa merg zilnic la job (adica voi incepe in mod oficial munca Multa sanatate lui Matei!
Cand a facut sau face 2 ani?
r_ocsy spune:
Wow Blackgirl ... ce program incarcat ai. Ma bucur ca esti prointalnire
.
Cel mai bine ar fi sa alegi tu o zi ... eu sunt in concediu, Child la fel , sa vedem ce raspunsuri avem si din partea celorlalte fete !
Nicoleta : cu tine ne intalnim cand vei reveni in tara, nu ? ![]()
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Anca_Vlad, Alim, alina_feier : cum decurge sarcina ? Nici de voi nu mai stim nimic
!
Camelia86 , Simo27 , danybv, mmihha, simonna : ce va mai fac puiutii ?
V-am trecut pe toate cu absente nemotivate
.
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Am o intrebare pentru mamici : la ce pediatru v-ati inscris copilul ?
Am inteles ca trebuie inscris inainte de nastere ... deci , mai am 2 saptamani la dispozitie
.
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare
!