"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 14
tigruta spune:
Bun gasit dragi burtici si mamici..imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum dar saptamana asta atata am umblat ca atunci cand ajungeam acasa vedeam doar patul..sapt trecuta in weekend am avut musafiri:fratele si cumnata, duminica am fost la un gratar(de cand asteptam
) desi vremea nu a fost tocmai placuta dupa amiaza..
ieri am fost sa-mi cumpar de imbracat pt nunta si am zis ca cedez nervos la un moment dat..nu am vrut sa imi i-au rochie, m-am dus direct la pantaloni normali si ma asteptam sa imi fie buni modelele acelea cu talie joasa pt slabaturi
..intr-un sfrasit o pereche mi=a fost buna, negri simpli si o bluzita frumoasa de voal, e putin transparenta dar culoarea e cu maro si negru..atata am probat ca trebuia sa ma decid intre doua bluzite, ca am ajuns acasa si nu mai eram buna de nimic..
Rocsy multumim de griji si vad ca deja ai transmis mesajul meu

Sa inteleg ca si tu ai nunta maine??
Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine..
astazi implinim 33 de sapt
Elena
31+
Luca
enik83 spune:
rocsy..tigruta..ma bucur ca sunteti bine
sa va distrati maine la nunta..

noi facem cumparaturi incet incet..am zis ca pe ultima luna sa nu lasam ca atunci trebuie sa strangem bani pt nastere si celule stem..
chiar..voi recoltati??
blackgirl..iti simtitm lipsa
24+ cu o minune de 
poze
biajitaru spune:
Neata,
Rocsy, Tigruta distractie placuta la nunta. Aveti grija sa nu va obositi prea tare.
In rest un weekend minunat cu vreme faina va doresc
Bia
Bia 31+ 
r_ocsy spune:
O intrare scurta inainte de a merge la nunta , ca sa arunc si eu o ocheada
.
Va doresc weekend placut !
: eu deja am chitul de recoltare acasa de mai bine de o luna !
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 18 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Buna !
Ce mai faceti ?
Eu pe acasa , pierd timpul facand cate una alta, stand ... si asteptand sa soseasca mobila din camera fetei
, care apropo este atat de agitata in momentul asta .... framanta bine toata burta ! Cred ca s-a sucit putin ca nu mai loveste in ficat ci in partea stanga
.
La nunta am stat vreo 3 ore din cauza scaunului incomod, oricum nu imi propusesem sa stau mai mult ... ne-am facut obligatia si am taiat-o . Tigruta, sper ca te-ai distrat mai bine decat mine la nunta !
Cam atat ! Voi ?
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 16 de zile si apare
!
Nicoleta spune:
La noi vremea este urata, de aseara... uf, vroiam tot soare!
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta La noi vremea este urata, de aseara... uf, vroiam tot soare! --------------------------------------------------------- Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti? |
La noi inca este frumos desi am auzit zvonuri ca s-ar strica vremea la jumatatea saptamanii
.R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 16 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Neataaaaa !
Va doresc o zi superba !
Blackgirl : tot pe drumuri ?!
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare
!
biajitaru spune:
Neata fetele,
R_ocsy imi pare rau ca nu te-ai simtit asa de bine la nunta. Unde a fost?
La noi tocmai s-a mai anuntat una in August:deci doua in Mai, doua in Iulie, una in August si una in Sept.

Mai am un pic si vin acasa pe 14 Mai![]()
Tot nu ma pot abtine si mai lucrez cate doua trei ore de acas; daca ma prinde sotul imi da la oase
In rest toate bune, mai fac una alta prin casa si musai sa ma apuc si de bagajul de spital.![]()
Iar in Buc s-a facut cald tare
Bia
Bia 31+ 
child spune:
Buna fetelor, am venit de la medicul de familie, am crescut in ultima luna 1450 g si 5,5 cm. Banuiam eu ca s-a lungit mai mult, ca nu ii mai vin hainutele, acum poarta body-uri de 3 luni si trebuie sa reinnoim garderoba, ca uite, a venit vara si nu prea avem hainute subtiri.
In august vrem sa tragem o fuga la mare, ca sotului ii e teama sa iasa din tara cu bebe mic. Ca daca se imbolnaveste si nu gasim medic? Nu pot sa-l conving, asa ca ramana litoralul romanesc.
Nu stiu ce are fi-miu, ca de 3 seri plange de la 8 seara neconsolat, doar foenul sau aspiratorul il potolesc. Nu cred ca sunt colici, ca nu se chirceste, cred ca de oboseala tipa, ca mai nou nu vrem sa dormim dupa-amiaza, nici afara, la plimbare nu mai doarme.
Si noi am recoltat celule stem, ne-a si venit factura, au recoltat pentru 35 kg. Cam putin, dar si Albert a fost mic si probabil cordonul ombilical subtire. Asta e, speram sa nu avem nevoie sa le folosim. Noi avem contract cu CBC.
Fetelor, ce ziceti de o intalneala? Asa, sa ne cunoastem si in viu, nu doar virtual! Mie mi-ar place, daca sunteti de acord haideti sa fixam o zi.
O zi frumoasa sa aveti, asa cum e afara!
Va pup 
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)