"Mamici si burtici din brasov" (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata!

NICOLETA ce haios, tu de acolo ne spui unde se gasesc produse Bubchen .
Si eu folosesc numai produsele acestea pentru Albert, sunt intr-adevar foarte bune. SI pediatra mi le-a recomandat.

O zi frumoasa sa aveti!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..
child..ma bucur ca micutul Albert s-a mai linistit..

azi maine o sa venim si noi sa ne plangem de una de alta..
abia astept sa-mi vad puiutul..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Chiar ca e haios ca Nicoleta ne spune unde gasim produsele Bubchen de la distanta ; va trebui sa ma uit si eu dupa ele !

Tigruta : nici un semn ? Ce mai faci ?

Eu astazi am avut de rezolvat cateva treburi prin oras si acum tocmai ce ma odihnesc ; problema e ca m-a luat somnul si am de mers la scarbici ... ultimele 3 zile . In schimb Sofia tocmai ce s-a trezit ca loveste din toate partile .
Va doresc o zi cat mai placuta !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eee, pai voi va inchipuiti ca eu sunt aici de cand lumea? In septembrie am aterizat pe aici, anul trecut. Inca imi maiamintesc de unde si ce cumparaturi faceam in Bv.

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Eee, pai voi va inchipuiti ca eu sunt aici de cand lumea? In septembrie am aterizat pe aici, anul trecut. Inca imi maiamintesc de unde si ce cumparaturi faceam in Bv.

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Ma gandeam ca sunteti plecati de mult mai mult timp ... si poate le-ai vazut acum in vizita de la Pati .

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

pupicei fetelor si de la noi..
suntem bine.. miscam de zori.. facem tumbe la mami in burtik..

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

R_ocsy, nu, suntem aici de cateva luni.

Sper ca va place noua mea semnatura :D.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput

Neataaaaaa !
Si a mea bebelina e activa , profita si ea de ultimele zile in burtica .
A terminat in proportie de 95% zugravitul camerei fetei, pana la urma am ales 3 nuante de portocaliu ; ne place cum a iesit ... mai putin soacrei ( nu prea intelege ea vopsitul peretilor in mai multe nuante ). Mai are mici retusuri de facut , curatenie si asteptatul mobilei care ar trebui sa fie gata saptamana viitoare . Abia astept !

Nicoleta : misto noua semnatura !

Enik : ma bucur ca sunteti bine

Blackgirl : tot pe drumuri ?

Ma duc sa fac putina treaba

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 19 de zile si apare !

Mergi la inceput

Am terminat de facut papica si putina curatenie, imi trag sufletul acum bantuind pe net !
Mai stau putin intinsa si ma duc sa ii fac galerie sotului la spalatul covoarelor !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Tigruta : este bine , se pregateste pentru nunta de maine ... apropo si eu am acelasi program maine !
Eu nu prea mi-am gasit nimic pe gustul meu pentru nunta , am sa dau o fuga astazi pana pe Republicii la magazinul de gravide ca sa imi iau o camasuta , care mi s-a parut ceva mai interesanta !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput