"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 12
r_ocsy spune:
Buna seara fetelor !
Ma bucur sa aud ca sunteti bine , fiecare cu activitatile lor.
Nicoleta : e incantat de lectiile de karate ? Imi aduc aminte ca fratele meu facea judo, ce grozav se mai credea si cum se mai lauda la copii din cartier
.
Child : sa continuati sa papati tot la fel de bine ca si pana acum ; nu stiam ca exista acneea sugarului !
Tigruta si Bia : sa ramaneti cumintele in patut !
Enik : distractie placuta acasa
Despre mine ce pot sa zic, decat ca am o stare permanenta de somn si mai am o saptamana de scarbici si intru in prenatal. Maine mai avem 2 nunti dar trimitem plic, mi-am testat capacitatea de petrecere weekendul trecut si m-am ales cu dureri de burta pentru 2 zile ... deci pas !
Va doresc weekend placut !
Noapte buna !
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
r_ocsy spune:
Neataaaa !
Va doresc o zi cat mai placuta de duminica !
Eu ma pregatesc pentru ultima saptamana de servici
; acum pot sa spun ca imi doresc sa stau si eu acasa ca sa mai aranjez una alta pe ultima 100 de metri
si sa dorm cate o ora-doua in timpul zilei ca noaptea nu prea ma mai odihnesc
.
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
!
Nicoleta spune:
Salutare.
Cam liniste pe aici, se vede ca a venit vremea frumoasa (a venit?)... Noi suntem ok, baietii cu niscaiva muci... dar trec! Lui Stefan i-a placut la karate, miercuri merge iar, apoi lunea si miercurea, saptamanal! Sper sa-l tina!
Sa aveti o duminica placuta in continuare!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
enik83 spune:
buna fetele..
am revenit..![]()
am avut 4 zile superbe acasa..am fost tot plecata in vizite..in plimbari..sambata am fost un pic la cabana..duminica la gratar...ce mai..mi-am incarcat bateriile..
22+ cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
Buna !
Enik : ce weekend frumos ai avut , ma bucur ca v-ati distrat !
Ce faceti de 1 mai ?
Eu la nunta
!
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
!
enik83 spune:
rocsy...de 1 mai cred ca nimic special..sotul o sa fie la lucru
pana pe la 13, apoi mergem cu catelul la tuns
trebuia sa-i tinem ziua de nastere...dar am amanat pt weekend-ul urmator..sa speram ca va fi frumos![]()
22+ cu o minune de 
poze
biajitaru spune:
Buna fetele,
De Vineri am intrat si eu in prenatal
ca de daca nu mai am voie pe scaun nu prea am alta varianta.
Abia o sa apuc si eu sa mai fac una alta. Ma ingrijoreaza faptul ca mai toate lotiunile si sampoanele pt bebi au parabeni
si alte dracii.
In weekend am fost la expo de mate si am rezistat cu greu sa nu plec cu una acasa. Dupa aia mi-am facut damblaua si am fost la Restaurantul chinezesc
Va doresc o zi faina
Bia
Bia 31+ 
child spune:
Buna fetelor!
Ultimele stiri:
Albert a crescut bine, a luat in ultimele 3 saptamani 1 kg si s-a si inaltat, ca déjà nu ne mai vin unele hainute si am trecut la pampers nr.2
Ce ma ingrijora, pana ieri, ca avea scaun la fiecare masa, dar parca acum s-a mai reglat, are la 2 mese un scaun. Oricum, atata timp cat nu sunt diareice, sunt doar grunjoase, nu imi fac mari probleme.
De cateva zile bebeul meu e foarte cuminte, incepem sa ne intelegem, nu se mai trezeste plangand, prefera sa scanceasca si sa-si manance pumnul, asta asa, sa inteleg ca ii este foame
.
Radem mult, zambim, gangurim, ce mai, sunt foarte fericita de evolutia lui.
De vreo saptamana, noaptea, doarme la el in pat, fara multe rugaminti si suspine, a inteles ca acolo e locul de dormit.
Ziua il iau dupa mine prin casa, ori in carucior, ori in scoica si ii povestesc tot timpul, asa ca nu se plictiseste.
Si ne place la nebunie sa iesim la plimbare, adoarme cand ies din bloc si se trezeste cand intru in bloc.
Acum am venit de la plimbare, nu s-a trezit inca, doarme in carucior, cu geamul larg deschis.
Voi cum mai sunteti?
Va pup!
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
Buna seara !
Child : mie mi s-a spus ca prima luna e cea mai grea, pana se acomodeaza bebelul cu mediul exterior si cu regulile parintilor
.
Ma bucur ca ati crescut in greutate si sunteti cuminti . se pare ca va veni si vara in sfarsit la noi si o sa puteti beneficia de plimbarile care deja va sunt asa de dragi .
Bia : exista crema fara parabeni
, mai exista produs 100% natural ? Nici nu mai stii cum sa procedezi in ziua de astazi . Iti spui, asta nu cumpar pentru ca contine ... , asta are ... si tot asa ! Te chinui sa nu ii dai la bebe ba una, ba alta dupa care dintr-o data de trezesti ca este alergic la x, y . Si de ce ? Pentru ca nu mai suntem in stare sa cultivam nici o rosie 100% naturala !!!
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
!
Nicoleta spune:
Salut.
Ca se discuta... produse de bebelusi fara parabeni sunt Bubchen, la noi se gasesc si la Selgros. Sunt nemtesti si ok.
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.