"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 16
child spune:
BLACKGIRL multumim de felicitari! A recuperat, foarte bine, acum chiar arata a bebe de 2 luni!
Tu ai, intr-adevar, un program incarcat!
Dragos, sunt convinsa ca e un baiat cuminte si intelegator cu mama invatacel ![]()

Spune tu o zi si o ora de intalnire, ca eu cu Rocsy venim. Poate o chemi si pe Elena cu fetita, sa aiba si Albert companie 
Asteptam sa ni se alature si alte fete! ENIK?
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
ROCSY cred ca e bine sa cauti un pediatru bun in cartier la tine.
Eu m-am inscris in steagu, la medicul meu de familie care e si pediatru, chiar daca nu stau in cartier.
Dar eu am o relatie veche cu doctorita, am lucrat ca asistenta medicala la ea vreo 8 ani, timp in care am facut facultatea si am schimbat profilul.
Unde stai? Poate iti pot recomanda pe cineva.
child
fericita de
biajitaru spune:
Buna,
SI eu sunt pro intalnire. Dar daca nu pot veni la asta o-m mai face si altele nu?![]()
Hmm neaparat inaite trebuie vb cu pediatrul? Ca pe ala o sa-l am cred in Bucuresti.
Bia
Bia 34+ 
Alina_feier spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Anca_Vlad, Alim, alina_feier : cum decurge sarcina ? Nici de voi nu mai stim nimic !Camelia86 , Simo27 , danybv, mmihha, simonna : ce va mai fac puiutii ? V-am trecut pe toate cu absente nemotivate R_ocsy 36 + Ana SofiaAMR 15 de zile si apare ! |
Raspund azi in sfarsit prezent
...am avut niste saptamani mai grele ca sa zic asa...veneam de la munca si picam direct lata de somn...ma trezeam mancam si somn iar...si uite asa vreo 4 saptamani.Acu sper ca am scapat de somnolenta asta si sa raspund prezent in fiecare zi.
Am sa revin maine cu mai multe noutati ....sper ....ca avem progamare la doctor.
Va pup pe toate, si pe ingerasii vostri.
Alina
18+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
Nicoleta spune:
Ce dragut ca va veti intalni! Sa faceti si poze, sa vedem si cele care nu putem veni, ok? Si da, si eu vreau sa vin la intalniri, numai sa fiu in zona.
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
r_ocsy spune:
Neata !
Child : eu pe Vulturului locuiesc
!
Bia : odata ce incepem cu intalnirile e bine sa le continuam
.
Mie asa mi-a zis dr. de familie ca trebuie sa o inscriu inainte de nastere la un pediatru , care va trebui sa vina acasa in primele zile .
Nicoleta : noi te asteptam, cand vei fi prin zona ne vei anunta
!
Am auzit ca maine ploua
, sper sa nu tina o saptamana !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare
!
anca_vlad spune:
Neata!
Suntem si noi prin zona suntem ok am intrat in concediu si am cam incheiat cu serviciu ceea ce pot spune ca pt bb e bine dar pt psihicul meu este dezastru!
Cred ca am facut o mica depresie din cauza asta!
Dar ma vindec eu!
Am zile si zile unele mai bune altele mai putin bune!
Va si va imbratisez`pe toate cu drag!
Eu la bv l-am avut pe vlad la pediatru de pe Berzei dr Litu Alexandrina!
Are experienta si este ok-dar nu stiu daca mai profeseaza atunci avea undeva la 65 ani !
Anca +25s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
enik83 spune:
buna fetelor..vad ca a-ti avansat cu scrisul bine de tot..
noi suntem bine.. miscam de zori la mami in burtik..
mi-ar placea si mie sa vin..dar ii mai dificil
..pt ca eu nu stau in brasov..ci in codlea.. nu am masina ..
eventual sa ma interesez de microbuz..dar nu stiu unde ma lasa ..plus ca nu cunosc brasovul..si mi frica sa nu ma ratacesc..![]()
25+ cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
Anca : eu mi-am luat tarziu concediu prenatal, mai bine zis de cateva zile iar acum am zilele foarte lunnngi ; acum astept cu nerabdare sa treaca cele 2 saptamani cat mai am
.
Enik : hai ca nu e asa de greu Brasovul ... e drept, eu l-am invatat in prima faza mergand cu sotul in diverse locuri . Cred ca prima data ti-ar fi mai greu
.
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile
child spune:
Intru pe fuga, am avut o zi foarte incarcata
ROCSY in zona ta eu stiu de dr. Litu Alexandrina, asa cum zicea si ANCA. Are cabinet undeva pe Berzei.
Intr-adevar, nu stiu daca nu a iesit la pensie cumva.
child
fericita de