Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 19
Crisnemes spune:
Salutare!
Azi nu am reusit pana acum sa intru pe DC mi-a tot dat eroare.
Cris- ar fi pacat sa ma suni ca-ti consumi impulsurile. Oricum azi mai ies ceva sunete- nu cuvinte (a,e,i o,u)
Gety- ce inseamna mai exact boala asta ca suna tare ciudat?
Sa stii ca eu anul trecut am vrut sa merg singura la mare cu 2 copii- am renuntat doar pt ca Victor era prea mic si Dragos destul de micut sa nu ma asculte. Mi-a fost frica sa nu-i pierd si sa nu pateasca ceva - sa nu-i pot controla. Dar daca esti tu cu Maria eu zic ca e ok- doar ca-ti vine sa urlii pt ca esti nevoita sa mergi singura.
Lexi - ma bucur ca ati primit un rezultat pozitiv. E o veste tare buna.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Mai pe intelesul tuturor: amigdale marite in volum, cu niste gauri e ele. Sper ca m-ati inteles. Amigdalele marite in volum nu sunt bune, pot afecta respiratia normala si hranirea copilului.
Crisnemes, e ori merg acum de la jumatatea lui iunie, ori in septembrie, care mie mi se pare tare tarziu, ori deloc.
Si eu am zis ca m-as descurca cu Maria, mi se rupe sufletul ca s-a intamplat asa o coincidenta nefericita, dar sper sa se schimbe ceva si tati sa vina macar ultimele zile sa stea cu noi la mare.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Tanima, am o singura matusa, chiar in Constanta, a carei sanatate a inceput sa scartaie.
Nu stiu unde ar putea fi plasati polipii respectivi, ca daca te uiti in nasuc, nu vezi nimic. Undeva prin spatele amigdalelor, nu stiu sigur.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Gety- Dragos are niste amigdale mama , mama- cand deschide gura nu i se vad dintii de amigdale - am fost cu el la medic si nu mi-a dat nimeni nici un tratament - mi-au spus ca asa se apara organismul impotriva microbilor si sa nu-mi fac probleme. Adevarul e ca a avut rar probleme cu gatul- norocul meu.
O sa caut niste poze ca l-am prins cu gura deschisa si parca are 2 bomboane in gura
.
Tanima- eu m-am invatat minte si salvez toate pozele pe DVD-uri - nu le las mai mult de 2 luni nesalvate- ca patitul nu stie nimeni
.
Si eu tot miere si vit. C cu propolis bag + tantum verde de supt.
Poze
GETY spune:
Pai nici eu nu vreau sa i le scot. Sa vedem daca i se curata nasucul si respira mai usor dupa ce trece traheo-bronsita.
Nu vreau sa-i scot amigdalele. Incerc sa le "resuscitez", prima si prima oara.![]()
Asa creste Maria Diana
Adriana mica spune:
Gety, multa sanatate Mariei!
Cris, insanatosire grabnica!
Lexi, ma bucur ca analiza a iesit ok!
Noi suntem foarte suparati. Luni ne-a recoltat la gradi pt exudat faringian; la inceput m-am mirat ca s-a luat o asemenea decizie, apoi am aflat ca au mai fost ceva cazuri de copiii in gradi diagnosticati cu streptococ. Astazi au venit rezultatele, si intr-adevar analiza este pozitiva pt streptococ betahemolitic tip A.
Dudu sta oricum de marti acasa; are mucozitati abundente in gat, chiar ma miram ca nu par sa cedeze la tratamentele clasice (naturiste, apoi alopate). Acum am aflat cauza. Din cate am inteles, este vorba despre un streptococ tare pacatos; trebuie tratat pt ca altfel lasa o sensibilitate in organism pt boli ca scarlatina, artrita, etc. Pediatra ne-a zis ca nu ne va recomada repetarea tratamentului daca nu cedeaza din prima (cica se poate si asta), dar daca vom fi in situatia asta, probabil ca vom cere o a doua opinie.
Tratamentul este unic in cazul streptococilor, adica penicilina (Ospen). Ne-a dat doza maxima pt greutatea lui.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Crisnemes spune:
Adriana- imi pare rau sa aflu ca aveti streptococ,intradevar este tare pacatos. Sper sa se rezolve cu o tura de antibiotic ca daca nu e greu tratamentul.
Pup si sanatate.
WE placut va doresc!
Poze
GETY spune:
Asa de tare ma sperii, ca-mi vine sa n-o mai duc pe Maria deloc la gradi. Planuisem sa o duc o saptamana, o saptamana pauza si tot asa pana la sfarsit.
Adriana_mica, ma mir ca a iesit rezultatul pozitiv cu streptococul respectiv din prima.
Multa sanatate lui Dudu si insanatosire grabnica!
Asa creste Maria Diana
CristinaGoji spune:
Tanima asa-s si eu cu bagajele, liste peste liste, adun o groaza de lucruri, pentru toate situatiile posibile si imposibile.
Poate totusi prindeti niste vreme buna 
Va las niste poze, ca demult n-am mai facut-o. Este acolo si o hinta, pe care a mesterit-o sotul meu, si-i tare mandru de el.
http://community.webshots.com/album/577587227keYGOA
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Ora de cafea a trecut asa ca va invit la un pahar cu
.
Astept sa termine masina de spalat, ca sa putem iesi un pic afara. Trebuie sa iesim, sa facem miscare, ca altfel ne ingrasam. Si-asa suntem cam rotunjoare.![]()
Cristina, bine spus ca n-am vazut demult pozici cu copiii tai. Ce fetita mare ai! Cuvantul "hinta" nu stiam
, nu prea se foloseste la noi, dar am vazut ce inseamna. Cred ca a fost mandru si el de ce-a mesterit.
Eu am primit o veste buna ieri. Mama a zis ca merge cu noi si ne ajuta sa ne cazam, eventual sta cateva zile cu noi la mare.
Ne citim mai tarziu. Week-end placut!
Asa creste Maria Diana