Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Aoleu, Cris, ce chestie! Ai grija, poate te ajuta o pastila de gat!
Gety, bafta la ORL azi!
Si eu sunt cu emotii pentru dupa-amiaza asta, offf...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
Buna fetele!
Gety, lexi, bafta la medic! sa veniti cu vesti bune!
Lexi, ne provoci sa-ti cantam la muti ani in fiecare zi, ca sa nu ratam ziua ta! ce zici, incep eu? Multi ani traiasca, multi ani traiasca laaaa muuuuulti aniiii!!!!!![]()

Cris, faza cu vocea am patit-o si eu la 19 ani. eram invatatoare, prima generatie (si ultima...), clasa 1. asa ca, de emotie, de vorbit mult, facui o laringita de toata frumusetea! la prima sedinta cu parintii saracii parinti, dupa ce ca aveau in fata o pustoiaca ce era invatatoarea copiilor lor, nici nu prea au aflat multe de la ea, caci ea (adica eu) nu putea vorbi!
pauza de vorbit e sanatoasa si mai sunt niste pastile homeopate (homeovox sau ceva de genul asta) se gasesc la farmacii. daca iei homeopate, ai grija: fara cafea, fara menta si nu se bea nu se mananca jumate de ora inainte si jumate de ora dupa ele. reguli ca sa functioneze homeopatele.
fetelor, am un somn in mine, ce n-ati vazut! azi noapte am calcat pana la 1 noaptea! parca eram bagata in priza. adevarul este ca se stransesera f multe rufe si, o data inceput procesul, parca nu-mi venea sa-l las. in plus azi la 7.30 a trebuit sa fiu la medic la analize pt hormonii mei care au luat-o razna.
va pup, ma intorc la treaba...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
am uitat cea mai importanta regula la homeopate: nu se ating cu mana, se baga in gura direct din folie!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
Crisnemes spune:
Roxana - haioasa faza cu laringita! Ma distrez ca suna telefonul mobil , ridic si incerc sa vorbesc dar nu iese nici un sunet.
Sincera eu iau homeovox - isi fac efectul mai greu dar din pacate beau cafea si ma spal pe dinti cu pasta mentolata!
Lexi si Gety - bafta azi la medic!Sanatate Mariucilor.
Roxana sper sa dai de capat hormonilor!
Si cred ca sunt lihnita de foame ca mananc la litere!- am incercat sa citesc ce am scris in mesajul anterior![]()
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
CristinaGoji spune:
Cris sa te sun maine? ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
GETY spune:
Buna dimineata!
De la O.R.L. nu am venit cu vesti bune: Maria are adenoamigdalita cronica hipertrofica, posibili polipi, pe care nu i-a putut vedea ca nu avea acolo cu ce.
Asteptam sa deschida un spital privat aici in Iasi, unde o sa aiba dotari mai bune, sa poata vedea polipii, cat sunt de mari, daca sunt de operat. Din cauza ca nu poate tot timpul respira pe nasuc, au de suferit si amigdalele.
I-am luat dimineata un exudat nazal si faringian. Vom vedea ce iese.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Este o perioada mai grea pentru noi, primesc vesti rele din toate partile: bugetarii iar vor avea de suferit, adica si eu.
La sotul meu la servici au de predat o lucrare importanta si s-ar putea sa nu poata merge cu noi la mare. Nu gasesc nici o bunica disponibila sa mearga cu noi.
Ma intreb daca as putea merge numai eu cu Maria la mare. Doar noi doua.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, curaj, capul sus, va fi bine, sunt sigura!
Ce tratament v-a dat pentru adenoamigdalita asta?
Eu am sunat dimineata la spital, pentru ca ieri nu am reusit sa-i prind si mi s-a spus ca rezultatul din laborator la al doilea test al sudorii este foarte bun. Slava Domnului!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Lexi, numai sa fac aerosolii si sirop expectorant. Atat. Pentru amigdalele nimic. Numai tratament pentru traheobronsita ne-a recomandat.
Asa creste Maria Diana
tanima_i2002 spune:
helouuu!!!
Si eu hop pe aici!
Lexi ma bucur ca ai scapat de stres si ca rezultatul este bun. Sanatate in continuare. Si....LA MULTI ANI!![]()
Gety, este destul de greu sa mergi singura la mare cu trenul, poate macar vine tati cu voi pana acolo si daca scapa macar sa stea si el vreo 2-3 zile, apoi sa vina sa va ia. Sau parca tu aveai ceva rude in Constanta, poate te ajuta ele sa urci in tren cu bagajele de acolo si va asteapta tati la Iasi. Sanatate Mariei. dar ce medic e ala de a pus diagnosticul si cum de nu vede polipii, chiar asa greu este sa ii vada?
Noi inca mai negociem cu tati in ce priveste operatia, dar eu maine i-as face sa scapam de parlitii astia de muci (Adriana, stiu parerea ta, nu voi evita sa iti cer toate detaliile la timpul potrivit, acum sunt si eu intr-o criza de timp fantastica).
Cu salariile bugetarilor sunt si eu suparata, daca se aplica legea intru iar in CIC ca atatia bani as lua si daca stau acasa, desi eu ma intreb ce o sa mai ramana din cele 10 milioane care le am acum?
Cris, te pot suna si eu?
Eu anul asta e prima oara cand nu am mai facut laringita dupa mult timp. La mine se datora vorbitului f mult. Eu in invatamant desenez mult la tabla si explic si inghit kg de creta si in fiecare toamna si primavara eram terminata de gat. Anul asta se pare ca am fost mai bine, momentan am scapat. Desi la scoala la noi este frig de stau cu sacou si cand afara sunt 28 de grade si radiatorul bagat in priza.
Apropos, eu ma tratam cu miere cu propolis.
Eu sunt tare suparata ca se pare ca am pierdut toate pozele de pe un calc mai vechi, mii de poze din 2004 pana prin 2008-2009 (inclusiv poze de la nunta si de la botezul lui rares). MAi am o speranta ca mi le va recupera cineva, dar pana nu vad nu cred.
Noi maine plecam la munte si cred ca nu prea avem sanse sa iesim din casa cu vremea asta. Ce urat mi-e de bagaje!!!! Mai este cineva ca mine care pleaca ca melcul cu toata casa in spinare? Eu mai bine nu plec nicaieri decat sa fac bagaje, asa de scarba imi este. Cand aud pe altii ca fac bagajele in 10 min, ma intreb care este secretul, ca mie imi ia 1 sapt sa fac liste si 1 zi sa fac bagajul, inca una sa il desfac la intoarcere.
Acum bantui pe net ca am dat o lucrare studentilor si ma bucur de ceva minute de liniste.
Pupici tuturor si week-end placut.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)