Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Lexi - ziua ta de nastere cand e? Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |
Mult prea curand, dupa parerea mea.

Multa sanatate, ai grija de tine. Si succes cu serviciul, o sa fie bine, sunt sigura.

Multumesc si pentru incurajari, conteaza mult pentru mine.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

GETY spune:
Gata, maine avem programare la O.R.L. Dupa servici. Mi se pare tare mult pana atunci, mai ales cand astept niste raspunsuri.
Da, se pare ca o sa mergem ultimele 18 zile din iunie la mare. Sa nu intervina altceva. Nu stiu la cate grade se poate face plaja la mare, pentru ca anul trecut la sfarsitul lui iunie am vazut ca au fost intr 20-25 grade pe litoral.
Eu am mers mai tot timpul in iulie si a fost cald. Intr-un an am prins vreme urata (ploioasa), in rest a fost bine.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Gety- bafta maine la doctor.
Sunt convinsa ca o sa prinzi vreme buna la mare. De obicei in perioada aceea este vreme buna.
Lexi- te-am prins ca nu te-ai trecut pe lista sarbatoritilor de luna asta!

Noi marti avem programare la medicul ortoped. Sunt curioasa ce-mi spune.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Vreme buna, vreme buna, dar o sa putem sta la soare? Macar si imbracata cu un tricouas, adica nu lasata la poponetul gol.![]()
Nici pe google n-am gasit la ce temperaturi se poate face plaja.
Lexi, cu ce te ocuuuuuupi? Unde-i transparenta?
Acum m-am uitat pe lista si m-am vazut penultima aniversata din luna. Tanima e si ea "geamana" ca mine...
Sa stii ca nici mie nu-mi place cand e ziua mea, dar o data pe an nu pot scapa de chestia asta. Imi aduce aminte ca a mai trecut un an din viata mea. Mai degraba ma bucur la ziua altcuiva.![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Pai nici mie nu-mi place, ma gandesc ca sunt cu un an mai aproape de moarte.
De trecut nu m-am trecut nici anul trecut, ma simt ca si cum as cersi felicitari, deci nu, no way!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Acum trebuie sa "sap" prin mesajele de anul trecut, de pe vremea asta, sa aflu data cand esti nascuta. 
Ca sa-ti scriu un La multi ani din toata inima.

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Buna dimineata!
Vine cineva la
?
Lexi, am aflaaaat!
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Gety, ai nas de detectiv?
Multumesc de cafeluta.
Daca ai aflat, pastreaza secretul, pls!
Aici e tare urat, ploua, e frig...parca e noiembrie!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Lexi, nu stiu ce nas am, dar mi-am pus bostanica la contributie.

Pe mine ma doare capul, de la SPM. Am luat un Saridon, sper sa-mi treaca.
Lexi, s-a stricat vremea si prin Spania, parca, am vazut la stiri.
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Fetelor eu va bat!
Nu este important cati ani ai! Important este sa ai sufletul tanar si sa ne bucuram de tineretea bucuriilor noastre!
Lexi - eu stiu cand esti nascuta na si o spun in gura mare pe forum , la timpul potrivit!![]()
Nu e vorba de cersit crede-ma. Eu doar atunci cand am implinit 35 am fost un pic deprimata dar in rest - mereu ca la 20 de ani!![]()
In rest suntem Ok! Cel ami grozv este ca azi sunt fara voce si sunt singura la birou iar cand suna telefonul surpriza
.
Nu ma doare gatul doar ca nu pot scoate nici un sunt - n-am patit asa ceva in viata mea!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album