Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Azi i-am facut o baie de soare Mariei, doarme si acum...

AdinaF, Maria nu doarme cu jucarele de plus in pat, asta nu inseamna ca nu tine ceva in manuta la culcare, jucarii mici de plastic de la Mc'D, gen vevelitza, tanti sau altele.

Chiar m-au distrat baietii tai. Aia ca au construit ei locul de joaca... m-a dat gata!

Nu stiu ce-i cu posesivitatea asta la copii. Nici Maria nu lasa strainii tot timpul sa-i puna mana pe jucarele.

Lexi, o tinem saptamana asta acasa pe Maria. Marti mergem din nou la control. Cred ca i se face si ei dor de copii, la un moment dat, noroc ca avem o colega de gradi foarte aproape de noi si se mai intalnesc cand ies afara si se joaca.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor!

Am intrat sa va mai povestesc cate ceva despre noi. Vestile sunt si bune si rele: pe 28 am avut o noua consultatie si ecografia morfologica de trimestru 2. La eco valorile IR-urilor pe arterele uterine si cerebrala au iesit maricele, motiv pt care dr. mi-a dat trimitere la Fundeni, la hematologie, ca sa fac analize mai complexe referitoare la coagularea sangelui. Atitudinea dr a fost destul de descurajatoare. Cu toate ca mi-a zis ca pana acum bb este ok, bine dezvoltat, a adaugat si faptul ca datorita faptului ca sangele meu este mai vascos, bb nu se oxigeneaza si nu se hraneste bine. La Fundeni, rezultatele analizelor au iesit usor modificate. Am primit tratament injectabil cu Clexane (pe care trebuie sa mi-l fac singura in picior) si Aspenter, pe care il voi urma zilnic pana la nastere si inca sase saptamani dupa.

Nu m-am multumit cu explicatiile si parerea dr mele si am cerut si o a doua parere. Am mers la un prof. Dr. de la Spit. Univ. care mi-a refacut ecografia. Parerea dumnealui a fost ca acele valori au fost gresite si ca bb este foarte bine dezvoltat pentru varsta sarcinii.
Intre timp m-am mai documentat si pe net despre tratamentul cu Clexane. Am aflat ca nu afecteaza bb deloc si ca este foarte important sa fie facut atunci cand este necesar. Am decis sa fac tratamentul macar pana la urmatoarea consultatie (pe 12-13 mai) si sa vad cum ies urmatoarele analize si urmatoarea ecografie si ce imi recomanda medicii (dr. ginecolog si dr. hematolog).

Dincolo de toate aceste probleme, ne-am bucurat sa ne vedem baietelul la ecograf. Este asa de frumusel si seamana cu Rares chiar foarte bine. Cand am venit acasa, i-am pus si fratiorului dvd-ul si am comentat amandoi despre bb. Rares a ajuns la concluzia ca bb este stangaci pt ca se tragea de nasuc cu mana stanga. Abia asteptam sa il vedem! Desi stau cu frica in san, sper si ma rog la DD ca bb sa fie sanatos si sa se nasca la termen!

Am tot discutat cu tati referitor la numele lui bb si ne-am hotarat oarecum, avand pana in momentul de fata doua variante : Denis Gabriel sau Darius Stefan.

Rares a fost usor racit saptamana trecuta. L-am tratat cu Imunorezistan junior (pe baza de plante) si cu Plantusin. S-a refacut destul de repede. Intre timp am aflat ca in gradinita s-au depistat cazuri de scarlatina, iar copiii au fost trimisi la analize (exudat) si li s-a prescris preventiv Ospen. Este vorba despre grupele de la parter. Rares este la etaj. Am decis sa intrerupem iarasi pentru o perioada. Astept sa vad daca mai apar si alte cazuri sau nu si abia dupa asta voi sti sigur daca il mai duc sau nu pana la vacanta de vara.

Am pus cateva poze, printre care si una cu BB AICI

Va pup cu drag pe toate si doresc Bucuriilor bolnavioare sanatate multa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
23+ cu

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Princess, ce ma bucur ca ti-am citit mesajul. Desi m-am intristat foarte tare cu problemutele de sanatate pe care le ai.

Dar cineva acolo sus te iubeste si va fia alaturi de tine pana pana te vei vedea cu baietelul in brate. La care baietel am vazut ca seamana la nasuc cu Rares.

Daca a ajutat la pregatit focul pentru gratar, macar a mancat si gratarelul? Ca de alergat am vazut ca a alergat.

Si am admirat si burtica, care pe 26 aprilie este destul de maricica, iar pe 26 martie nu se cunostea sub hainuta deloc.

Te pup, multa sanatate si sarcina usoara in continuare. Si te astept sa ne mai scrii.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Draga Alina, ma bucur ca te-am citit si sper din suflet ca pana la final sa nu mai existe niciun fel de probleme si bebe sa se nasca santos tun iar tu sa te refaci repejor! Multa sanatate lui Rares! Sunteti o familie tare frumoasa!
Gety, voi cum mai sunteti?
Noi am fost azi sa refacem testul sudorii. Nu ni s-a spus decat ca, la rezultatul dat pe loc, a iesit mai bine ca data trecuta. Ramane sa vedem rezultatul din laborator. Dar o stare de neliniste tot am, si tare rau mai e...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lexi, tinem pumnii sa iasa ok rezultatul de laborator.

Princess, multa sanatate! Eu am o colega ce qa facut toata sarcina Clexane, si nu a avut nici o problema. Pe de alta parte, medicul meu obisnuia sa spuna ca aparatul de analiza de la Fundeni este prost calibrat, si ca asta ar fi unul dintre motivele pt care din ce in ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu probleme de acest fel.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc, dragelor, pentru cuvintele voastre frumoase de incurajare! Chiar am nevoie de ele! Pentru o mama cred ca nimic nu este mai important decat copilul/ copiii ei.

Gety, multa sanatate Mariei! Saracutza de ea ce se mai chinuie cu afectiunile acestea respiratorii! Poate ca pe perioada vacantei de vara o mai pui pe picioare cu imunitatea si din toamna sa nu mai fie probleme de niciun fel! Parca am citit ca mergeti la mare o perioada mai mare de timp, nu? Acest lucru ar trebui sa ii faca bine!

Lexi, bafta multa si voua la analize! Sunt sigura ca Maria este ok, dar e normal sa fii speriata cand este vorba de sanatatea copilului tau! Curaj, mami, ca va fi bine!

Adriana, am citit si eu pe net multe lucruri referitoare la problemele de genul celei cu care ma confrunt. Se poate ca la Fundeni sa fie rezultate eronate, nu stiu sincer ce sa zic, dar nu pot sa ma risc ignorand rezultatele si tratamentul dat de dr. Mai bine, zic eu, sa fiu precauta, mai ales ca tratamentul cu Clexane nu ii face rau lui BB, ci chiar il ajuta! pentru Dudu!

Aseara l-am pus pe sotz sa imi faca injectia in picior. Imi venea sa rad de el ca aproape ii dadusera lacrimile, dar, in final, si-a luat inima in dinti si mi-a facut-o! Of, barbatii astia sunt niste fricosi!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
23+ cu

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, intru rapid. n-am citit decat ultima pagina si vreau sa-i rasp lui Princess, dupa care incerc sa revin dupa ce citesc tot. Princess, eu la sarcina lui victor am avut o pata mare pe cod, iar vena (sau, ma rog, vasul de sange) care trecea pe acolo se ingrosase si se facuse chiar mare si dureros. m-a trim medicul la fundeni unde mi s-au facut si mie niste analize. analize care au iesit putin modificate. dupa ce s-au consultat mai multi medici la fundeni mi-au spus ca modificarile suntr pricinuite de sarcina si ca n-ar trebui sa fie motive de ingrijorare. acelasi lucru mi l-a spus si medicul ginecolog. e adevarat ca si la mine coagularea era problema.

n-am urmat nici un tratam special iar victor a iesit sanatos si voios. e calr ca nu poti spune ca este acelasi lucru, doar ca ti-am impartasit experienta mea. dupa ce am nascut umflatura s-a retras treptat si pata de asemenea.

iti urez multa sanatate, nu te panica, urmeaza indicatiile medicului si totul va fi bine. abia astept noul nepotel!

si repede despre noi: daria a avut contact direct cu o fetita cu varsat de vant acum 10 zile. maica-sa credea ca i-au iesit bube de la alergia de pisisca si fetita este cea mai buna prietena a dariei la gradi. astfel incat ma astept la ce-i mai rau, mai ales ca si victor s-a jucat cu fetita respectiva.

in plus eu am o dereglare hormonala ceva incredibil. pe scurt imi curg sanii!!! va vine sa credeti? ma duc joi sa vad ce-mi zice un endocrinolog. de fapt voi face analize si dupa rezultate vom vedea ce fac.

cam atat, ca nu mai am timp. si sunt singura sapt asta, sot plecat in slovenia. ce ziceti de frumoasa mea viata?

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare !

Princess am vazut pozele cu voi si nu pot sa nu remarc ce mari si frumosi sunteti.Rares a crescut mult.
Iti doresc sa duci sarcina pana la capat si bb sa fie un victorios sanatos.

Lexi - sunt cu gandul la voi.Sper sa fie doar niste analize care nu au fost corecte.Va tin pumnii stransi.

Tanima - ma bucur ca ai dat un semn de viata!

Adina - sunt tare comici feciorii tai si ma bucur mult ca au inceput sa se integreze.

Gety - multa sanatate Mariei.

Victor mai doarme cu jucarii de plus - dar doarme cu ele doar ca sa aibe motiv de cearta cu Dragos - cine ce jucarie ia. Saptamana trecuta a luat noaptea un corn a zis ca daca se trezeste noaptea si ii e foame? iar aseara vroia musai sa duca in pat un snitel! Ca norocu ca l-am vazut ca altfel il punea sub perna.

Si noi suntem un pic raciti - dar nu e nimic grav - niste picaturi si un pic de sirop de tuse Favisan si sper sa treaca.

Roxana - mult succes la doctor! Am mai auzit de asemenea dereglare - prolactina era devina daca imi aduc eu bine aminte.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi!

Incepusem sa scriu un mesaj la servici, dar l-am sters, ca intra prea multa lume in birou.

Lexi, si eu am un feeling ca totul o sa fie bine, iar rezultatul de laborator o sa fie OK.

Am venit si noi de la dr. Starea de sanatate a Mariei e spre bine, numai ca ne-am luat si o trimitere la O.R.L.

Dr. a zis ca o cauza a nasului infundat ar putea fi polipii. Sper sa nu fie asa. Cu cat ajung mai repede la dr., cu atat mai bine.

Cam atat despre noi. Va mai scriu de indata ce voi avea vesti.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

haideti la o !

Eu sunt cu gatul in pioneze si ma doare capul ingrozitor , nici sa gandesc nu pot.

Nasol e ca la noi la servici situatia "pute" mai nasol e ca si la Cristi la servici lucrurile nu sunt roz.O scoatem noi cumva la capat.
La voi cum merge treaba la servici?

Gety- ma bucur ca Maria e spre bine. Daca sunt polipii de vina atunci macar ai gasit cauza si e mai "usor" de rezolvat.

Lexi - ziua ta de nastere cand e?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput