Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Eu am sunat dimineata la spital, pentru ca ieri nu am reusit sa-i prind si mi s-a spus ca rezultatul din laborator la al doilea test al sudorii este foarte bun. Slava Domnului!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Lexi, ma bucur ca ai scapat de-o grija! Acum poti sa stati linistiti. Mare stres cand sunt copilasii bolnavi! Sanatate Mariucai!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

e gata, mamici! Eu mi-am terminat trebaluiala de dimineata si acum ma odihnesc.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

??????????????

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hop si eu !

Azi am fost ingropata in acte asa ca abia acum am reusit sa intru pe DC.

Cristina- ce mari au crescut!- bine ca ne-ai aratat poze cu voi - daca va vad in parc? - poate nu va cunosteam de data asta Hinta e super si are de ce sa se mandreasca sotul tau!

Gety - n-ai auzit de Hinta polinta?

E super daca poate merge mama ta cu voi si cateva zile macar.

Pentru noi we a trecut tare repede- am fost sambata la o petrecere , apoi acasa l-am sarbatorit pe socrul meu iar duminica am fost la plimbare pe dealuri - il tot intrebam daca ii e greu si daca vrea sa luam o pauza - EU SUNT BALBAT si merg singur!
Victor a cazut sambata si s-a lovit destul de rau la mijloc, asa mai sus de apendic- e tare julit saracul.

Noi maine mergem la dr. ortoped - abia astept sa vedem ce spune.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Gety - n-ai auzit de Hinta polinta?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Nep'.

Multa sanatate lui Victor! Bafta maine la dr.

Cris, ati avut un week-end ocupat. Pe la sfarsitul lui mai vreau sa plec si eu pe la tara, cand pleaca tata. Sper sa ne nimerim cu programul.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu am o mare problema: nu mai reusesc sa intru pe forum de la servici. E posibil sa-mi fi blocat astia accesul (astia adica serviciul IT de la noi) cu toate ca nu pe DC stau cel mai mult cand sunt la servici. Cum vreau sa intru pe forum imi apare o eroare "Internet explorer cannot open..." si site-ul. Daca insa vreau sa navighez pe site, pe DC e OK, pot citi articole, etc. O sa intreb adminii daca ma pot ajuta.
Totusi, daca nu reusesc sa remediez situatia voi intra muuuuult mai rar decat pana acum, de acasa practic nu reusesc sa intru deloc.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput