Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 13
Crisnemes spune:
Gety-"La multi ani!" Multumim pentru cele oferite 

"La multi ani!" tuturor celor care se numesc Gheorghe, Gheorghite si etc...
Roxana - sanatate Dariei- e tare pacatoasa enterocolita . Cu regim alimentar o sa teceti peste . Pupici
Ancuta sunt convinsa ca e ok.Noi cred ca suntem mai panicare, important este sa o lasi pe maini bune.
WE placut tuturor, va las ca azi merg la stomatolog.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
CristinaGoji spune:
Servus, mamici dragi! Adevarul e ca tare greu mai ajung la comp, iar atunci cand ajung stau putin si gata!
Multumesc pentru urarile de ziua Dariei! Are mama fata mare deja!![]()
Noi ne-am mutat la casa, de cateva luni, copiii s-au adaptat nesperat de bine. Pentru mine a fost mai grea adaptarea. Dar eu ma adaptez mai greu in orice mediu nou. Fratiorii se iubesc, nu se mai bat. Au avut si ei o perioada, de fapt mai mult Vladut, cand o batea pe Daria foarte des, dar cu rabdare si multa intelegere am reusit sa trecem de faza asta si-s bucuroasa, ca uneori mai clacam si eu si urlam la Vladut, ceea ce numa bine nu-i facea. Vladut e foarte protector cu Daria, cand suntem in companie de copii si/sau adulti. Daria e mai timida asa, iar Vladut e atent la reactiile ei si le spune la cei care vor sa vorbeasca cu Daria s-o lase in pace.
Daca vreun copilas ia de la Daria o jucarie, asta imediat se sesizeaza si ii face dreptate sora'sii. Daria si ea are grija de Vladut, cand plange ca vrea ceva, imediat cauta sa-i indeplineasca dorinta. Ultima vreme o inceput sa-l necajeasca, in joaca, doar ca Vladut nu prea gusta jocurile astea: ii intinde jucaria dupa care plange Vlad, iar cand el intinde mana s-o ia, Daria trage mana inapoi si-i spune ca-i a ei jucaria.
Este cand ar vrea s-o loveasca de suparare, in cazuri din astea, dar il iau in brate si ii spun ca nu-l las s-o loveasca, ca o doare, ca mi-i mila de ea si se potoleste la mine in brate. Conflicte mai au si ai mei, dar sunt destul de soft asa, fara sa iasa multe scantei. Mai intru si va mai povestesc. Pupici! 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Cristina, imi pare bine sa citesc despre voi! E minunat ca v-ati mutat la casa. E altceva.
Eu sunt necajita. Maria respira greu noaptea si ma gandesc sa n-aiba polipoza nazala. Trebuie sa merg la un control O.R.L. neaparat saptamana asta, sa vedem cum stam.
Iar proiectul nostru "masina" se pare ca, deocamdata, a esuat.
Doar sa se intample vreo minune sa o putem lua.
Macar daca as rezolva cu biletul la mare, saptamana viitoare.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Nimeni prin zona?
Eu sunt un pic necajita, mai trebuie sa "fur" un pic din taria Roxanei si sa nu ma consum asa de tare cand Maria incepe din nou sa tuseasca, nu foarte tare, cum a inceput de ieri.
Maine mergem la dr.
Mai am o problema cu o unghiuta a Mariei unde intr-un colt tot coace ceva si-i rosu si nu se mai trece. Acum si unghiuta parca da sa cada.
I-am pus: Oxacilina, Fucidin, ceapa coapta, Clorhexin, Spirt, baneocin si tot nu-i dau de capat.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, incearca cu rivanol, stiu ca ajuta sa iasa puroiul mai repede. Imi pare rau de masinuta, dar sunt sigura ca pana la urma veti reusi sa va luati una chiar daca nu o fi sa fie asta.
Cat despre Maria, imi pare rau sa aud ca are iar probleme cu respiratia, ii dorim multa, multa sanatate!
Noi am trecut printr-un cosmar saptamana trecuta. Nu am spus nimic pentru ca nu stiam 100% sigur si am zis ca o sa vorbesc despre asta cand stiu ceva clar.
Cred ca v-am spus ca marti am fost cu Maria la doctor sa vedem care e cauza pentru care a tinut-o tot intr-o raceala din octombrie si pana acum. I-am facut exudat faringian, film la plamani, testul TBC si testul sudorii. Testul sudorii a iesit mai mare decat limita normala admisa ceea ce poate indica fibroza chistica. A picat cerul pe noi cand ne-a spus doctorul treaba asta. Ne-a spus ca trebuie sa refacem testul pe 3 si pe 17 mai. Eu am auzit prima oara de boala asta aici, pe forum, din pacate baietelul Leditiei (fosta noastra colega de odisee, pentru cine isi mai aminteste) sufera de aceasta boala.
Cateva zile nu am mai fost oameni, eram terminati...Vineri m-am dus sa iau rezultatul la exudatul faringian si la film si ne-a spus doctorul ca toate analizele i-au iesit bine, nu are nimic in gatut, plamanii sunt curati, testul TBC e negativ. Ne-a mai spus ca in laborator, testul sudorii a iesit in limite normale, ceea ce ne-a luat un munte de pe suflet. Totusi va trebui sa refacem testul sudorii. Noi insa suntem linistiti acum, suntem convinsi ca Maria nu are aceasta boala, mai ales ca e foarte bine dezvoltata (asta a spus si doctorul) or copiii care sufera de aceasta boala sunt mai putin dezvoltati decat varsta pe care o au.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
CristinaGoji spune:
Lexi ce sperietura ati tras si voi! Bina ca s-a infirmat totusi diagnosticul de fibroza chistica!
Gety eu zic sa intri si pe la farmacii naturiste sa te interesezi de vreun tratament de imunizare pentru Maria.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
anangel_lexi spune:
Cristina, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!
Restul fetelor? Ce-i linistea asta? Ia sa strig eu catalogul, ca nu se mai poate asa:
Alinamoro, Flavia, Yoanna, Roxana01, Ramo, lullabay, mexxa, beatrix, Monique, lakioana, Cata14, pufy, Princess, Mirabela, Sephora, Xandrutza, Lilina, floricel, Tasia, Elenia, Itzy, Eunice, trischa, Adina, mini, Sandra??? Va asteptam!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
martha78 spune:
Salut! sunt si eu pe aici ![]()
Lexi, ma bucur ca Maria e in regula cu analizele si nu are nimic
Gety, imi pare rau pt masina, poate intre timp gasiti altceva, o oferta mai buna
De Mexxa ce mai stiti? N-am mai vazut-o de mult pe aici..