Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 12
Crisnemes spune:
Salutare!
Ei Lexi - si cum a fost intalnirea cu educatoarele?
Si eu le-am intrebat pe educatoare cam cum e Victor la gradi. Mi-au spus ca e un baiat tare istet
, doar ca nu prea stie sa-si rezolve conflictele. In rest am vazut ca stie o gramada de cuvinte in engleza - sunt uimita cate a invatat intr-un timp relativ scurt- doar semestrul 2 se face cate o jumatate de ora / zi cate 3 zile pe saptamana.(numara pana la 10 , stie expresii minimale - cum te cheama? , cati ani ai?, animalele si multe altele)
In rest ce vad si eu acasa - e un baiat foarte bun si darnic. Nu-i place sa-i spui ca are 3 ani - el are 7 - cu un an mai mult decat Dragos
.
Ieri l-am tuns - o sa pun niste poze sa vedeti ce fruos ii sta.
Azi il sun pe medic si sa vad daca ne primeste la operatia de hidrocel prea mult amanata si sa vedem cum facem si cu mersul la control la piciorute.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cris, discutia cu educatoarele a decurs bine, in general am vorbit mai mult de starea de sanatate a Mariei. Mi-au spus ca, la cat de rar vine, nu se asteptau sa invete asa de bine germana. Mi-au spus ca intelege absolut tot ce i se spune si ca stie si cateva cuvinte (lucru pe care il observ si eu acasa, zilnic). Mi-au mai spus ca la inceput e mai timida si mai retrasa (deh, trebuia sa mosteneasca ceva si de la maica-sa
) dar ca pe urma isi da drumul, se duce spre copii (ceea ce ma bucura foarte mult, pentru ca eu nu faceam asta cand eram mica), se implica in activitati si se joaca cu toti. Mi-a spus ca trebuie sa-i dam mai multa independenta, pentru ca stie sa se descurce foarte bine singura. Eu stiu ca sotul meu e hiperprotectiv, dar nu prea am ce sa fac. Daca poate s-o incalte el, prefera s-o faca decat s-o lase pe ea. Aici trebuie sa mai lucrez cu tati, sa-i arate copilului mai multa incredere. Cam asta a fost discutia.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
buna fetelor!
Pufy, ce baieti frumosi ai! sa-ti traiasca! cat despre talentul de pictor, jos palaria pt Alessio!
Cris, felicitari pentru evaluare! noi stim ca avem cei mai frumosi si destepti copii din lume, dar e bine sa reiasa asta si din evaluarea altora...![]()
Dariutza, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Martha, sa va faceti bine cat mai repede!
Despre noi: normal deja, avem probl de sanatate. daria a vomat ieri de 4 ori si nu a mancat nimic. iar alaltaieri a facut diaree. am fost ieri la 9 seara cu ea la budimex, are gastroenterocolita. nici nu e o surpriza, are un tic in ultimul timp, baga degetele in gura intr-una. asa ca nu ma surprinde ca a fcut boala asta. e pe regim, ca tratamentul la aceasta boala este mai mult pt voma si diaree (iar diaree nu mai are).
azi sper sa ajung la aerobic. am fost si luni iar azi este tae bo, iar mie imi place mult. ma simt ca la 20 de ani!
in rest, victor e un frumos si un destept.
fetelor, recunosc ca in ultimul timp daria are o perioada de matzaiala. in continuu este ceva ce o nemultumeste: nu-i plac hainele cu care o imbrac, nu-i place mancare pe care i-o dau. nu-i plac jucariile, este cu fundu-n sus mai tot timpul. ma gandesc ca este o faza si ca vom trece peste, nu-mi fac griji. dar vroiam sa va intreb daca experimentati si voi asa ceva.
va pupam, sa aveti o zi buna
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
tanima_i2002 spune:
Salutare tuturor!
Sunt in mare fuga, la servici. Nu mai am timp de nimic. Am avut niste saptamani cumplite, numai munca munca si iar munca. Ajung acasa numai tarziu.
pentru Daria. Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata. Cristina, mai treci pe la noi. Mi-e dor de postarile tale. Mai da-ne vesti despre voi. pupici Dariei care a devenit domnisoara si lui Vladut care deja cred ca isi exercita drepturi de frate mai mare.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
anangel_lexi spune:
Roxana, multa sanatate Dariutei. Sa stii ca si Maria a a vut o faza de mataiala, acum nu se mai mataie, dar tot asa, greu ii intri in voie. Daca nu-i faci pe plac, isi pune mainile in san, inchide ochii, da capul pe spate si spune "Gata, m-am supaiat". O sa le treaca.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
martha78 spune:
Buna tuturor!
Cris, asteptam pozele cu Victor!
Roxana, si Darius se mataie, destul de mult, nu vrea sa se imbrace decat in albastru, sa fie ca Sportacus
, daca se murdareste de ceva sau se uda, nu suporta, trebuie sa il sterg repede, repede
Acum e bine, parca n-ar fi avut nimic, cu tusea nu-i dam de cap, cred ca e mai mult pe fond alergic si asta trece mai greu
Sanatate Dariei!
anangel_lexi spune:
Buna fetele, haideti la o
.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu un pahar de suc, o bombonica fina si mancarica fierbinte!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, la multi ani!
La multi ani tuturor celor care au in familie Gheorghe, Gheorghite sau alte derivate!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Ancuta_eu spune:
Buna ziua!
Gety - LA MULTI ANI!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica!
Roxana multa sanatate Dariei!
Pufi sa-ti traiasca feciorii! Cat despre talentul la desen ... nimic de zis ...
Lexi si eu am de lucru cu Ioana la capitolul incredere in fortele proprii.
Eu sunt putin incordata intrucat azi am lasat-o pe Ioana pentru prima data cu o vecina si prietena. Mama a plecat acasa - avea tren la ora 13:00 iar eu voi ajunge dupa ora 16:00. Pana acum nu am sunat decat o data sa vad ce fac ... abia ma abtin ... da' pana la urma trebuia sa facem asta odata si-odata... ![]()
Si vreau sa va urez tuturor un weekend asa cum va doriti (nu ma prea pot concentra la nimic azi ... ![]()
u all
http://picasaweb.google.com/ancuta2009