Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Salutare! Va mai aduceti oare aminte de noi?
Nu avem noutati....crestem(adik cei mici), evoluam.....
Am pus 2 albume interesante :
http://picasaweb.google.ro/pufymic1/TablouriAlesioSiNicolas2009#
http://picasaweb.google.ro/pufymic1/DeseneAlesio5Ani#
Enjoy...si nu va sfiiti sa comentati!
GETY spune:
Pufyyyyy, ce sa mai comentez? Mi-au placut si m-am mirat cat de frumoase pot fi desenele. Cred ca m-am mirat mai tare si din cauza ca Maria nu are rabdare sa deseneze sau sa picteze
, poate ma mosteneste pe mine care-s un "antitalent".
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
pufymic spune:
Multumim de aprecieri.
Tablourile piticilor sunt facute de cineva din Cluj dupa cate o fotografie a lor. Mie imi plac fff mult....sunt mai deosebite....
Dar cel mai tare ma mandresc cu talentul lui Alesio pe care cu siguranta nu l-a mostenit de la noi....
Chuny spune:
Bonjour :-),
va multumesc pt urarile de ziua mea, mi-a facut placare sa le citesc chiar daca nu mai sunt activa pe topicul bucuriilor.
Despre Vladi nu am prea multe de spus, cine are timp mai poate citi una alta pe blog, ne bucuram si noi de ce putem
.
Toate cele bune si sa stiti ca inca va am in gand.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
martha78 spune:
Pufy, cu siguranata nu te-am uitat! Mi-au placut tablourile si desenele tare mult, se vede ca are talent
Sybille, bine ai revenit!
Roxana, acum avem diagnosticul..se pare ca are bronsita si ceva puroi in gat
Iar o luam cu antibiotice, cu siropuri, spray-uri...sa speram ca trece repede
Gety, merci de informatii, chiar uitasem complet de fenobarbital, luminal..e bine sa le avem in caz de nevoie sa nu se ajunga la convulsii
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va scriu de acasa, am concediu azi. Am avut si ieri ca am mers cu Maria sa-i fac niste analize.
Pufy, ma bucur mult ca ai scris. Am ramas cu gura cascata cand am vazut ce talentat e Alesio la desen. Bravo lui, felicitari!
Iar tablourile cu ei doi sunt superbe! I-ai lasat parul lungut lui Nicolas?
Sibylle, ma bucur ca mai scrii pe la noi, chiar daca mai rar. Eu ma gandesc mereu la voi, sa stii, si te citesc pe unde te vad.
Martha, multa sanatate lui Darius!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Pufy- ti-am admirat flacaii. Ideea cu tablourile lor e excelenta. Unde in Cluj le-ai facut?Si cat au costat?
La fal nu pot ramana indiferenta de desenele facute de Alessio- sunt extraordinare.
Stiu ca e greu dar cand ai timp mai treci pe la noi. 
Pe ai mei copii nu ii mai duc la pictura desi imi pare tare rau - a fost un loc unde sau simtit extraodinar si invatau lucruri frumoase- nu au mai vrut ei sa mearga - nu-mi dau seama ce s-a intamplat.
Martha- imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Va doresc insanatosire grabnica . 
Daria - surioara de Vladic a lui Cristina Goji - iti urez "La Multi Ani!"- sa cresti sanatoasa si sa fii iubita toata viata.
Cristina - te asteptam sa ne mai povestesti de voi!
Lexi- cum e in concediu?
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Buna ziua!
"LA MULTI ANI, DARIA!"
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa fii iubita de toata lumea!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Daria, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Cris, sunt in concediu de nevoie, nu de placere din pacate. Ieri am fost cu Maria la gradi, azi am avut evaluare la gradi, m-am intalnit cu educatoarele sa imi spuna de Maria cum evolueaza.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AdinaF spune:
LA MULTI ANI! Daria!
Sa cresti mare si fericita si sa fii iubita!
Cristina pune niste poze mai recente , sa vada fetele ce frumusetze de fetitza ai
.
pufymic, mi-au placut mult pozele, in portrete arata tare chipesi baietzii tai, si desenele sunt foarte reusite pt un copil de 5 ani.
Noapte buna!