Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!!!!

Lexi, prezent la apel! v-am citit, dar nu aveam lucruri interesante de spus... plus ca ma luptam cu enterocolita si cu neincrederea familiei in mine.... pt enterocolita tratam este mai mult pe simptom... enterol, debridad(t... nu mai stiu cum ii spune...), smecta... eh, familia a sarit pe mine ca nu-i dau mai multe... la noi daca nu te dai de ceasul mortii nu-i bine. si cum eu sunt mai cu picioarele pe pamant si orice boala care trece e o boala ca oricare alta, pentru ei par indiferenta si inconstienta. sa nu credeti ca nu ma ingrijorez, ca nu ma doare sufletul cand daria nu mananca sau vomita, dar sunt constienta ca, cu rabdare si cu regim, o pun pe picioare. ceea ce s-a intamplat, slava Domnului... asa ca, Gety, nu dispera, la mine victor deja cred ca tuseste a ... nu mai stiu cata oara de cand a inceput toamna, anul trecut... plus ca la capitolul muci stam confortabil... or trece si astia...

Cristina, ma bucur ca se inteleg fratiorii. si felicitari pentru casa! mi-as dori si eu una... si, chiar si la noi, victorasul, chiar daca este mai mic, intotdeauna o apara pe daria... daria este mai indulgenta, nu reactioneaza daca este imbrancita in parc sau in locurile de joaca. dar daca observa asta victor, fuge imediat spre copilul care i-a facut rau dariei si-l imbranceste sau se ratoieste la el. dragelor, o sa ma condamnati, dar am ajuns la concluzia ca e mai bine uneori (cand lucrurile nu degenereaza, si chiar nu s-a intamplat asta niciodata) sa il las sa fie ma "barbat", caci, cand o vad pe daria ca isi ia bataie de la altii mai mici fara sa se supere ma cert ca am facut-o atat de intelegatoare.

Lexi, stiu exact ce inseamna expresia "ne-a picat cerul pe noi". ma bucur ca sunteti ok si sper sa nu mai aveti astfel de senzatie niciodata.

noi ne-am jucat alaltaieri prin casa si i-am pozat pe copii. vreti sa-i vedeti? Uitati-ne Acasa

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor!

Hop si eu pe-aici!

Roxana, sa-ti traiasca puiutii! Sunt minunati!

Lexi imi imaginez prin ce ati trecut! Sper din suflet ca sunteti ok, acum cu totii!

Gety multa sanatate Mariei! Si multa rabdare si putere tie!

CristinaGoji ce frumos! Casa pe pamant, doi copii minunati care inteleg bine ... sa traiti, sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti!

Crisnemes multumesc pentru incurajari. Sa stii ca asa e ... noi suntem mai panicoase!

Ioana s-a inteles de minune cu vecina si vecinul (sotul) si sunt intradevar doi oameni minunati in care am toata increderea. Abia am reusit sa o mai iau de la ei, vineri dupa-masa. Si mi-a spus clar ca ea mai sta cu ei fara probleme.

In schimb hai sa ne laudam si noi cu o ... raceala, care a debutat sambata dimineata cu un "Mami, ma doare gatutzu'" pe care eu - ca o mama denaturata ce sunt - nu l-am luat in seama. Am zis ca m-a auzit vorbind cu nasa care avea laringita, i-am explicat ce e cu laringita aceea si mi-am zis ca de acolo e ... sambata a trecut doar cu Propolis C, pentru ca sambata noaptea sa-i dau o doza de Panadol, ca inghitea greu. Duminica a stranutat de cate ori se misca ... si ma rog ... mucozitatile de rigoare ... nu i-am dat decat tratamentul homeopat pe care il primeste cand raceste, iar azi mai avem doar nasul infundat si in rest suntem ok. Sau cel putin asa era pe la ora doua si ceva cand am vorbit ultima data cu mama.

In rest ... eu ma lupt cu mine ... cred ca cer prea mult de la viata ... de la mine ... de la sot ... nu stiu, ma simt asa nemultumita, neimpacata ... o fi vremea asta de vina ... soare, frumos, cald, iar eu stau la birou, in fata calculatorului ...
Dar probabil, si nu probabil, sigur imi va trece si asta ...

Si mai bine ma orpesc decat sa va intristez cu "piticii" mei ...

Mai vorbim ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Ancutza, bucura-te, e frumos afara si o ai si pe Ioana cu tine, deci puteti seara sa iesiti la plimbare, poti in weekend sa faci ce vrei... hai, nu se poate, vezi ce lucruri frumoase ai si bucura-te de ele!

Eu m-am gandit sa-i diversific putin programul dariei, asa ca o voi duce la un spectacol de... balet! din pacate un spectacol pentru copii la opera romana este abia pe 26 mai (Cenusareasa), dar abia astept. voi rezerva din timp bilete, sa fiu sigura ca ajung. mai sunteti doritori de balet?

va pupam, o seara frumoasa! eu de la 6.30 am cardio step, abia astept! am mancat cioco azi, trebuie data jos!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, super pozele, sunt draguti foc cu ochelarii de soare!
Cat despre spectacolul d ebalet mi se pare o idee f buna. Tin minte ca aveam vreo 5 ani cand mergeam cu tata la "Spargatorul de Nuci" (pe care l-am vazut de cel putin 3 ori, atat de mult mi-a placut) si "Micul Pan" (dupa "Peter Pan"). Super. Chiar as fi curioasa daca au mai pus in scena "Spargatorul de Nuci".

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Lexi - imi pare bine ca nu e numic grav si-mi pare la fel de rau ca ati trecut prin asa ceva. Totul e bine cand se termina cu bine. mare pentru voi.

Gety- despre voi imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare.Imi pare rau sa aud si ca ati amanat proiectul.
Despre unghiuta nu stiu ce sa zic - este crema neagra la farmacie care trage puroiul. Dar rivanolul putin caldut cred ca e mai bun si lasat degetelul peste noapte infasurat in bandaj. sa va simtiti mai bine.

Roxana - i-am vazut pe minunatii fratiori.
Noi am fost sambata trecuta la spectacol Petrica si lupul - un spectacol pentru copii. A fost un succes.

Ancuta - vremea asta pacatoasa ne tot pacaleste si nu prea stim cum sa ne imbracam , probabil de acolo raceala Ioanei si starea ta. Ma bucur ca Ioana - a trecut peste raceala cu bine si nu a trebuit sa intervii cu alte medicamente.
Iar tie o bataita cu pupici ca sa-ti revii.

Victor incepe sa-l spuna pe "r". Are momente in care il spune si momente in care il inlocuieste pe 'r' cu 'l' si momente in care spune "i". Depinde cat de repede vrea sa ne spuna ceva.
Aseara am fost la circ cu copii. Victor a fost foarte incantat .I-am facut poza cu un pinguin si l-am intrebat daca i-a placut pinguinul - "NU - pute si e chel!"

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes
I-am facut poza cu un pinguin si l-am intrebat daca i-a placut pinguinul - "NU - pute si e chel!"

Poze

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am fost si noi la circ, dar in cursul saptamanii. Si la Vlad i-a placut foarte mult, a pus mana si pe serpi, si pe crocodil, si pe pinguin, dar fara calificative la adresa lor. El a fost doar incantat, mai ales ca-i plac mult animalele si acum a avut ocazia sa si puna mana pe ele. Ar sta toata ziua cu National Geographic si Animal Planet la tv.

Roxana poate e o trasatura caracteristica pentru Darii sa fie mai indulgente si gingase? asa e si Dariuta mea, dar nu cred ca am facut-o eu asa, ca m-am purtat cu ei amandoi la fel.

Ancuta sanatate!

Gety cum mai e Maria?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cristina noi am fost aseara de la 7 si a durat pina la 9:20 - am crezut ca nu se mai termina odata. Copii au fost super incantati - a fost un spectacol frumos.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nush de ce aveam impresia ca ieri a fost w/e Cristina. Noi am fost saptamana trecuta, joi.
Ieri am fost in Feleac, mama ce ne-a mai batut vantul!!! Eu le-am luat la ai mei tricouri de schimb si pantaloni scurti si a trebuit sa cer imprumut niste geci in Feleac.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor. Poftiti la .
Gety, cum sunteti?
Cris, cat a durat spectacolul de circ si cum au rezistat copiii atata timp? As vrea sa cumpar si eu bilete, vine circul de stat rusesc in oras si e o ocazie sa mergem, dar nu stiu cum va rezista Maria.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput