Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
Mihaileasco, si noi tot pe lapte de vaca full inca de la varsta de 1 an si 2 luni.
Tu cum mai stai cu dieta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinkav spune:
Iar noi suntem pe niciun fel de lapte, doar impreuna cu cereale, sau din iaurt(asta da, mananca zilnic), dar asa lapte simplu(chiar si cu miere) nu vrea sa bea si gata!
In schimb Alex in 6.5 ani cred ca pot sa numar pe degete cate zile nu a baut lapte!Zilnic bea cel putin o cana mare de lapte!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Si noi la fel |
Si Tudor e fan Bernard. A fost prima desene la care s-a uitat, dar cum nu o prindeam mereu, ne plangea si ne tot cerea Bernard, asa ca am rarit-o cu el. Pe celelalte le avem pe DVD sau Blue-ray si le punem cand sunt cerute, e mai usor asa. Bernard i se pare sotului prostioara si de asta nu vrea sa-l cumpere, plus ca e cam nou si cam greu de gasit deocamdata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Cecilia, ne-a recomandat Lactuloza. Cica inmoaie scaunul dar apoi trebuie lucrat la dieta. ![]() ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
multumesc mult, o sa ma documentez si eu, Cristi nu bea ceai....era mai usor....gasesc eu o solutie.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Teodora, eu i-am scos laptele praf din vara trecuta, se trezea des noaptea, desi ii puneam cereale, cu lapte de vaca nu s-a mai trezit a fost ok....noi bem si acum dimineata o cana de lapte cu "tasea", iar seara diverse combinatii pe bazade lapte.
-dimineata mancam omletica , ou fiert(depinde de zi, ou cam de 2 ori pe saptamana), mezelut de pui, crenvustila de pui, sandvici cu cascaval si castravete/rosie sau branzica topita.....nu face mofturi dimineata.
-la pranz este nelipsita ciorbita cu legume si carnita in ea...si obligatoriu o feliuta de paine.
felul 2 il papa cand se trezeste( aceeasi problema:paste, cartof sau orez, cu orice fel de carnita-mai putin porc)
-seara depinde, gris cu lapte, cereale cu lapte, lapte batut, iaurt....
peste zi multe fructe si alte prostioare
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
da, plec la viena, numa sa ma programeze hematologul acela. E cam somitate si raspunde greu la emailuri.altfel, ma simt ok sa zicem, dar obosesc la treburi. Nu oboseala din aia ca in faza acuta, ci sunt mai moale. Traiesc asa mai catinel.![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Teodora, eu iid au Antoniei lapte de vaca de pe la 1 an si 2 luni, atunci bea ocazional, caci inca mai sugea, dupa ce am itarcat-o la 1 an si 8 luni a trecut pe lapte de vaca. Eu aveam o tanti care imi aducea lapte direct de la sursa, iar acum iau de la ferma de lapte din Pantelimon sau de la magazin daca nu putem sa ajungem.
Referitor la mancarica :
Mic dejun : ou fiert in coaja/in apa cu paine cu unr, iaurt cu cereale/lapte cu cereale – ovaz, grau si fructe uscate/grau/orez bru, paine cu unt si branza telemea sau cascaval si rosi, castraveti, o prajitura facauta in casa + lapte, etc ;
Mai papa cateva fructe in parc
Pranz: supa crema de legume/ciorba de loboda/ciorba de vacuta/supa cu galusti/supa cu taitei (supa nu are chiar in fiecare zi) + felul doi: mancarica de mazare sau fasole verde, peste + brocoli/cartofi, pui cu rosii, lasagna cu spanac, mancarica de spanac, pui/cyrcan la cuptor cu legume, caneloni cu spanac si urda, dovlecei umpluti cu carne de vacuta, pilaf de pui, paste cu pui/ficatei, ficatei de pui cu piuree etc. + salata verde/castraveti/rosii/andiva
In general Antonia mananca la pranz ce gatesc eu cu o seara inanite, mai putin pestele, care i-l las lui mamaie sa il puna la steamer.
Dupa ce se trezeste mai papa cateva fructe sau o prajitutra de casa si fructe.
Seara: orez cu lapte/iaurt cu cereale/mancarica gatita genul celor de la pranz – in general fara carne, paste cu branza
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+ 
Poze
danuta36 spune:
Hello!
Mada felicitari si sa va traiasca bebe David Andrei!
Yaia pupam dulcica mica
Multumim celor care ne-au vizionat pozele 
Si Miruna mai bea lapte Nestle 2+,dar numai noaptea,daca se trezeste...sau spre dimineata.Peste zi Dorna rosu sau altceva,tot de 3,5% grasime.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Am plecat la job...

Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Roxana,vezi ca mi-am uitat mobilul acasa!In caz ca ma suni si nu raspund! ![]() |
Sunasem deja de cateva ori!
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora In alta ordine de idei:ce mai papa puiutii vostri?La toate mesele din zi ma intereseaza ![]() Si alta curiozitate:le mai dati lapte formula.Si daca DA,pina cand aveti de gand? ![]() Noi inca mai bem Nestle Junior 2+ si Milumil 2+.Nu stiu cat sa-l mai tin pe ele.Nici nu am incercat sa-i dau altceva,alt tip de lapte pina acum.Ieri imi luasem eu 2 cutii de Dorna si chiraia pe langa mine:bibe,bibe! ![]() |
Ce i se da la gradi, sau ma rog, o parte. Dimineata sandwich de regula, uneori cereale cu lapte, astea dupa biberon (apropos, de biberonul asta nu scapam neam!). La pranz supa si un fel acolo, ieri sarmale de exemplu. Seara cam haotic, niste iaurt sau budinca, uneori orez cu lapte, uneori mancare. La noi e haos.
Lapte stii ca bea Parmalat, insa bea si Dorna obisnuit. Asta daca nu vede din ce cutie i-am pus.
PS Ieri a mers tot bine cu olita, dar din pricina zugravelii a stat mai putin bona dupa el sa il puna si au fost mai multe accidente. Oricum asta e dupa o saptamana in care se strangea dupa el ca dupa catei. Sper sa il dam pe brazda pana merge la gradi saptamana viitoare.