Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Carpatina ,am uitat sa-ti spun ca te-am sunat pe 19 martie ,dar n-ai binevoit a-mi raspunde sa-mi auzi vocea dulce si cristalina

Pierderea mea! Oricum iti multumesc de gand!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bine ai venit, David Andrei! Mada felicitari! Sa fie sanatos si sa aiba parte umai de impliiri si bucurii in viata!

Carpatina, imi pare rau ca a fost Ioana bolnava,oricum macar ati petrecut vacanta in 3.

Erina, cam toate servetelele umede sunt pline de chimicale, eu la Antonia le-am folosit doar afara.Acasa o spalam de fiecare data, imi aduceam apa calduta de la baie intr-un vas in dormitor unde era masuta de infasat si o spalam acolo cu vata si apa si sapun de bebe. Incearca sa folosesti servetelele umede cat mai putin, doar afara sau noaptea. Iar scutece, sa te uiti sa nu folosesti din cele care au anumite geluri - stiu ca cele de la Pampers aveau o substanta in plus, noi am folosit Happy si Huggies mai mult.

Eu azi am programat manichiura si pedichiura si apoi ma intalnescu cu o verisoara din Olanda si cu fetita ei, care stau cateva zile in Buc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
Yaiaaaaa,sa va traiasca pletoasa!!!!Moamaaaa,ce plete are!!!!E faina rau ,fi'ta asta!!!

Mersi!
Ma bucur ca ati scapat de roseola! Asa sunt picii cand nu ies afara, se plictisesc si e jale! Noi mare noroc avem cu desenele cand trebuie sa stam in casa (Cars, Cartea junglei, Aristocratele, Happy feet, Regele leu...)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Yaiaaaaa,sa va traiasca pletoasa!!!!Moamaaaa,ce plete are!!!!E faina rau ,fi'ta asta!!!

Mersi!
Ma bucur ca ati scapat de roseola! Asa sunt picii cand nu ies afara, se plictisesc si e jale! Noi mare noroc avem cu desenele cand trebuie sa stam in casa (Cars, Cartea junglei, Aristocratele, Happy feet, Regele leu...)

Si noi la fel:Cars,Madagascar,Bernard,Pisicile Aristocrate!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Despre scutece nu stiu ce sa zic, eu am cumparate din Germania.

Nu conteaza de unde le cumperi, daca au lotiune pe ele. Tudor a facut de la Pampers niste bubite rosii, si i-am pus doar o data, primisem unul mostra. Si de atunci nu am folosit nimic altceva decat Libero, care e fara nicio lotiune. In tara cred ca am cumparat Happy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

In alta ordine de idei:ce mai papa puiutii vostri?La toate mesele din zi ma intereseaza
Si alta curiozitate:le mai dati lapte formula.Si daca DA,pina cand aveti de gand?
Noi inca mai bem Nestle Junior 2+ si Milumil 2+.Nu stiu cat sa-l mai tin pe ele.Nici nu am incercat sa-i dau altceva,alt tip de lapte pina acum.Ieri imi luasem eu 2 cutii de Dorna si chiraia pe langa mine:bibe,bibe!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Noi raciti . Eu am gatul in pioneze, de 3 zile stau pe Strepsils, dar tot nu trece .

Teodora eu i-am dat Elizei lapte de vaca full de la un an si ceva. Si mamicile de la odiseea lui Daniel spun ca e mai mult reclama la laptele asta praf pt copii, singurl avantaj e ca are mai mult fier in el, dar daca copilul isi ia fierul necesar din celelalte alimente de la masa, apai sunt cam bani aruncati pe lapte praf.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ma bucur mult ca Mihnutu e mai bine! Gh bea lapte de vaca de la un an si 10 luni. Carpatina, pupici si sanatate trandafirasei. YAIA, felicitari, esti tare cu scosul silicoanelor. Pana vin eu la bucuresti pliz mai fa poze la frumusetea mica. Alinakav, super planuri aveti. Erinuta, Culcer si Palicari mi-au zis mereu ca de la scadere. Explicatia? Greutatea de la nastere nu e cea reala, abia cand se elimina meconiul si fluidele in exces incepe bb sa creasca de-adevaratelea. Oricum ar fi insa, David e in grafic, asa ca eu continui sa te incurajez cu alaptatul exclusiv si cat mai des. Si gh a avut kk moi mai multa vreme. Dexpre oi, suntem bine, gh tot cu scutece, dar vb din ce in ce mai elaborat, e iubitor si dulce. Sofia e si ea incantata de mu te. Iar eu am 62.3 kg si inca 7 de dat jos.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
YAIA, felicitari, esti tare cu scosul silicoanelor.

Mah.. altele sunt admirate cand cu pusul silicoanelor...

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Iar eu am 62.3 kg si inca 7 de dat jos.

In afara de "bucuria" kilogramelor, te simti bine? Mai pleci la Viena?

=====================

Mergi la inceput