Fulgusori Nov - Dec 2009 (56) - HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
La multi ani! cu intarziere pt. Romanitza si Arcadia
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
Buna dimi
Multumim inca odata pt toate gandurile bune, poze abia astept si eu, cred ca joi primim ceva, vedem. Oricum bubu a rezistat foarte frumos, nu a zis saracul nimik a fost in toate mainile a stat frumos la poze, la biserica la fel, a carait nitel ca i se face somn si l-am adormit asa ca am stat linistiti. acasa agitatie multa, lume nici nu ziceai ca suntem doar 20, am avut impresia ca suntem 100, fu bine, bubu a primit multe cadouri, ustensile de papa si www.vtechuk.com/_download/display.aspx?type=image&id=7187&productpage=4343" target="_blank">ajutor de mers, papusi de spus povesti, pian, o sa pun poze trebuie sa-mi fac curaj sa le descarc.
Doresc La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si La multi ani sanatosi sarbatoritilor de astazi, si www.youtube.com/watch?v=g9HH3AyAM0k" target="_blank">special pt Simina
Monis - ma bucur ca sunteti bine.
Va pup pe toate, revin
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
DianaR spune:
Neatza buna mai pe la pranz, asa! Nu ca nu as fi treaza de la 6 jumate ci ca acu am apucat sa intru.
Apa plata e servita.
Multumesc pentru comentarii si aprecieri, m-au uns la suflet.
Adriana, condoleante.
Ionela,
Ramonika, naspa sa te doara spatele. Ce poti lua? Pai Paracetamol, daca nu-i suficient atunci si Ibuprofen, unguent local cu diclofenac (nu se absoarbe chiar asa mult) sau si mai bine unguent cu ibuprofen: Ibuprofen-gel, Urgo-ibuprofen gel, Ibalgin, etc. si mai poti lua si calciu. Ai mai putea folosi Neuriplege unguent (miorelaxant) si Bengay-unguent.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
lili_a spune:
Niatza! Desi, la cum se arata vremea, ar trebui sa va zic noapte buna
Ce face fetele?
RamonaCopot soricelul vorbaret
raluci eu vreau si poza cu pianul, sa vad si eu cum devine Bubu micul Mozart
Adriana condoleante!
ionela imi pare tare rau pt situatia cu tatal tau
Ramonik pe Diclofenac scrie ca nu e voie cind alptezi , incearca cu unguent cu arnica, e unul de la Boiron care e foarte bun.
In rest, centura, baie calda, d-astea babesti...
EDIT: vad ca ti-a raspuns diana mult mai bine, sa treaca
Andre cred ca de-acu n-o sa mai fie usor cu mincarea piticilor ever,nici cind s-or pune singurei la masa n-o sa ne convina, ca pun pariu ca tot o sa ne stresam ca nu maninca cum trebuie
mihamora distratie placuta in vacanta!
gentile coquelicot te-ai facut ghem sub capisonul de ploaie?
K ce face tzutzupidu?
lavi mi-am adus aminte, nu ne-ai zis si noua ce note ai luat la examenele la care te-ai dus cu Raresu in masina
ralu_seby spune:
Fetele, am o intrebare: atunci cand bbeii vostri fac kk, mai gasiti in scutec "bobitele" din acelea? Ca la Matei nu mai gasesc asa ceva...prea putin si rar. In creierii mei asta poate insemna 2 lucruri: stomacelul lui proceseaza mai bine lapticul sau nu mai am laptele asa gras (citisem undeva ca aceste bobite reprezinta grasimea din lapte). V-am spus ca nu mai suge asa mult, ca perioada, si ma gandesc ca poate si din cauza asta nu a mai luat asa mult in greutate (asa se vede cu ochiul liber), pe 15 mergem la dr pt vaccin si control.
Si inca ceva..face cam 4 scaune pe zi, mai apoase parca si putin cantitativ, nu i-am dat absolut nimic, dar nu stiu dc o avea vreo problema?! El nu pare deranjat sau schimbat...
Ceva pareri, sugestii?!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
simina_kin spune:
Am fost la Budimex. Se pare ca a gustat ceva ce i-a facut rau la stomacel..... ma intreb ce anume i-o fi pus "cineva" pe buze??
Avem tratament 10 zile si lapte fara lactoza
AM O INTREBARE.......CUM AI PREPAR OREZUL CU MORCOV???????....retinusem de la Dymomo ceva ff complicat..cu pus la inmuiat de seara...asa se face???
eu trebuie sa-i fac ceva acum ca sa pape la 14
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Simina, uite ce am salvat eu din ce spunea Dymomo, dar e vb doar de apa de orez, nu stiu daca facea si cu morcovel orezul..paremise ca morcovelul era cu carnita combinat....nu mai stiu exact ..:
"APA DE OREZ 5%
apa de orez 5%. De seara se pun la inmuiat 50 de g de orez(din ala cu bobul scurt si fainos nu din ala sticlos cu bob lung) spalat in trei ape intr-un litru de apa. Dimineata se fierbe orezul in apa in care a stat timp de o ora. In paralel pui la fiert apa intr-un ibric si adaugi continuu apa astfel incat la final sa fie tot un litru de lichid. Pentru apa de orez se strecoara iar pentru mucilagiu de orez se paseaza orezul. In mod normal se indulceste cu glucoza tot 5%(adica 5grame la 100ml de lichid). Eu la Danut il indulceam pentru ca nu e prea bun la gust fara dar daca Maria aceepta far e ok. Multa sanatate.
Apropo reteta e de la Asistenta sefa de la nutritie de la Sfanta Maria. Pentru celelalte formule 3% sau 8% se procedeaza la fel cu 3 respectiv 8 grame orez la 100 ml de lichid."
(Dymo sper sa nu te superi ca te-am 'citat')
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laviniablaga spune:
Lili, am scos rezultate bune...tinand cont ca nu m-am prea prezentat la cursuri...insa avantajul e ca la noi, se pune amprenta pe ceea ce citesti si pe lucrarile de seminar pe care le pot trimite pe mail domnilor profesori si asistentilor. La 3 examene am luat 10, la doua 8, si la unul 7...dar ma declar mai mult decat multumita!
Ralu_seby !
Raluci, ce cadou fain a primit Bubu...oare cand o sa inceapa sa il foloseasca?
laviniablaga spune:
Ralu_seby, referitor la scaunul poponitzului. Sa stii ca au fost zile cand si Rares facea kk cam de 3-4 ori, si nu intotdeana avea particule din alea. Nu stiu daca laptele e mai gras sau nu! De fapt eu am mai spus ca mi s-a explicat faptul ca nu exista lapte de mama rau...sau slab calitativ...laptele de mama e intotdeauna bun si potrivit pentru fiecare bebe in parte. Eu zic sa il urmaresti pe Matei sa vezi daca e irascibil, marait...etc...faptul ca nu mai sta asa mult la san nu reprezinta neaparat un motiv pentru a crede ca nu are sufucient lapte!
A_driana spune:
fetele, multumesc
am si eu o pb...(pe langa ce aveti unele dintre voi asta cred ca-i apa de ploaie )...sa va expun pb...de cateva zile david nu mai doarme nici ziua nici noaptea, ziua doarme cam de 3 ori dar maxim maxim jumate de ora, apoi maraie, geme, se freaca incontinuu cu capu de patut, isi intoarce capu de pe o parte pe alta (el doarme pe burta), da cu picioarele in patut, si cand ii treaz face asa parca se screme cu tipete, desi pe el nu se vede ca s-ar incorda sau sa se roseasca ca si cum ar face kk, tot urla ziua....seara dupa baita si papica si zicem ca doarme de la 21, la 12-1 incepe fosfoneala incontinuu, ii dau suzeta, adoarme putin, iar incepe si tot asa, pe la 3 ii dau papica adoarme vreo 2 ore si iar incepe fosfoneala pana dimineata...m-am gandit ca nu-i ajunge laptele (citisem intr-o revista ,,alimentatia bebelusului pana la 1 an'', ca unul din semnele ca poate fi inceputa diversificarea si ca nu-i mai ajunge laptele ar fi ca se trezeste f des noaptea, dupa ce o perioada a ,,uitat'' s-o faca), el pana acuma dormea f bine noaptea, cu o sg trezire de seara,la 4 pt papica si apoi pe la 8-9 dimineata...
or fi dintii? o fi papica prea putina? il doare ceva?
mai ales ca pediatru mi-a zis ca ar trebui sa nu mai manance noaptea, sa incerc sa ,,intind'' masa de noapte macar pana se lumineaza, pe la 5-6 ar fi ok...dar n-am nici o sansa....si ca as putea sa-i dau seara cereale si apoi lapticul meu, sa fie mai consistent, sa doarma mai mult...
care ati mai patit asa? ce sa fac cu el? nu-mi dau seama ce-l deranjeaza/doare...
A_driana, de David-Andrei