Fulgusori Nov - Dec 2009 (56) - HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
Simina - e posibil sa fie de la dintisori scaunul moale si febra.... Cum se simte acum?
Krelia - multumim frumos
La multi ani Arcadia!
La multi ani Romanitza!
Lidia -foarte frumoase ouale cu frunzulite, asa facea si mama mea.
Dana n - si noi zburam joi, am auzit de treaba asta cu urechile si discomfortul bebelusilor, se intampla ca la decolare sa suga pentru ca era agitat sau somnoros (ma refer la Dominic, el a zburat f mult, pt Mateo e primul zbor acum) dar la aterizare de multe ori dormea si nu am sesizat nici o problema, oricum daca simti ca are cel mai mic discomfort il pui la san unde ii e lui cel mai bine :)
Lavinia sa va fie de bine gratarele! Fain Raresul cu mielutul.
Monis - ma bucur ca va simtiti bine, relaxare placuta in continuare, Noi plecam intr-o vacanta prelugita, am mai fost in zona in care mergem acum, cu 2 ani in urma pentru o luna, de data asta intentionam sa stam mai mult.Avem niste prieteni acolo.
Ramona - felicitari!!!Ce emotionant
Andre - vroiam sa zic ca o sa fie nevoie de sterilizare si dupa diversificare, dar am uitat ca de la 6-7 luni nu am mai sterilizat nimic...
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
Lidia74 spune:
IONELA imi pare rau de tatal tau. Doamne ajuta sa vina tati de Mihnea cat mai repede....
laviniablaga spune:
Neatza!
A plecat tati la munca, asa ca ma prezentez si eu la bancutza cu o pregatita cu mare drag!
Monis, ce fain ca Santi s-a adaptat asa usor la bunici.Ma bucur ca iesirea asta te-a relaxat!Nici eu cu Rares nu am fost la inviere...Era un frig afara...asa ca l-am trimis numai pe tati...dar ne-am dus a doua zi dimineata la Biserica!Rares doarme mai bine, zic eu, comparativ cu ce a fost inainte. De la 12.30, pana la 7-8 cu treziri de vreo 3 ori la tzitzi...dar e bine...ma declar multumita.Macar nu mai belim amandoi ochii pe pereti pana dimineata la 3!
RamoC ce veste frumoasa! Esti o fericita!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Maya Andreea de Simina_kin
Dragos Mihai si Emil Gabriel de Ariadna33
Sophia Ioana de LauraB
Maria de Lili_a
Tudor Radu de Mitzi2005
laviniablaga spune:
Multumim de commenturi tuturor.Pupici pentru:Diana, Dankutza,Monica, Lili_a, Crissa, Lylyana si pentru toate celelalte mamicutze dragutze!
Andrecluj spune:
Buna dimineata, completez cafeluta pentru cine are nevoie, inclusiv pentru mine personal in vena. Raportam noapte agitata din motive de vant, in rest totul ok. Ramo, Monisule Nu stiu daca va fi mai usor la diversificare, probabil ca nu, dar ma simt mai echipata, cu alte posibilitati de organizare. Am babycook, deci nu tai, maruntesc, fierb nimic, babycook are vasul lui cu compartimente, lingurita, furculita, biberon, etc., macar pot pleca la drum cu mancarea facuta. LP-ul trebuie pregatit pe moment, nu pot agita in biberonul dr browns ca face presiune si iese tot, pregatesc laptele in avent, apoi trec lapticul in dr browns, apoi incep sa tremur ca se termina biberoanele, unde le spal, etc. La papica ma gandesc eu ca plec cu castronelul plin si gata, macar o zi reusim sa stam afara fara ganduri de astea. Om vedea cum va fi, in mintea mea va fi mai bine. Ionela Nu pot decat sa te imbratisez again. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
ralu_seby spune:
Neataaa!
Raluci, sa va traiasca Bubu crestinelul! Asteptam poze
Ionela, nu pot decat sa va doresc muuulta sanatate (si tatalui si micului Mihnea) si ca Doamne Doamne sa aiba grija de voi toti!
Lumi, dintisorul la controoool
Lavi, frumoase poze! Prima oara credeam ca nu vad bine ca nu esti tu in primele poze cu Raresu
Diana, mi-a placut povestea cu outele de Pasti
Monis, ce bine ca Santi a fost linisit la bunici si s-a acomodat repede cu mediul
Ramona, tare dulce soricelul
Simina, sa iti traiasca ranjita frumoasa la cele 6 lunite! Sper ca se simte mai bine
La multi ani tuturor nascuti in data de 6 ale luniii!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
A_driana spune:
Hristos a Inviat !
Lumi, ce fain ca aveti dintisor
ramoC, ma-ma... cat de frumos poate fi sa auzi asa ceva? abia astept si eu
ionela, imi pare tare rau de tatal tau...
din pacate noi n-am avut Sarbatori asa frumoase, bunica a murit chiar in ziua de Paste...maine ii mormantarea...Dumnezeu s-o odihneasca in pace ...ieri implinea 81 de ani...
A_driana, de David-Andrei
Ramonika spune:
Adriana - condoleante
cuscrelu - imi pare tare rau de tatal tau. stiu ce inseamna sa ai parintele bolnav.
RamoC - cred ca a fost unul din cele mai emotionante momente din viata. te-a rasplatit soricelul pt. tot ce ai indurat cu problemele lui de sanatate.
pe mine de ieri dimineata ma doare spatele de nu stiu ce-i cu mine. cand am pus copilul in patut, parca mi s-a dislocat ceva la spate. durerea e pe coloana cam la mijlocul spatelui. acuma trebuie sa stau cu spatele drept, pt. ca daca aplec capul sau curbez coloana ma doare si mai tare.
ce pot sa fac? ce analgezice am voie sa iau? si cu ce sa ma ung pe spate? diclofenacul e permis in alaptare? sau ce altceva?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dana n. spune:
Neata!
Roxyaly, Monis, Andre, Mihamora, va multumesc ptr sfaturi. Sper sa nu avem probleme. Mai ales ca vom zbura doar noi doi. Tati vine cu masina ca avem bagaje multe...
Monis, sper ca si David sa reactioneze la fel de bine ca Santi la schimbare.
Roxyaly, sunteti doi frumosi.
Lavinia, frumosi si Rares si mieluselul.
Lidia, multumim. Ouale sunt cumparate nu facute de mine.
Diana, sunteti minunati!
RamonaC, ce frumos...cred ca te-a emotionat la maxim...
Ionela, imi pare rau ptr tatal tau.
Adriana, condoleante!
Multumesc feteleor care au comentat la pozicile noastre...am ramas surprinsa cand am vazut comentarii si la abumul de la semnatura. Va pup pe toate.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
dana n. spune:
La cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto