Fulgusori Nov - Dec 2009 (56) - HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 12
monica_80 spune:
Hristos a inviat!
Dupa mesele imbelsugate cu friptura, drob, oua rosii si multe altele, de acum voi trece pe salaturi, nu de alta, dar a trebui sa ocolesc cantarul mult si bine de aici incolo.
Lumi yupiiiiiiii primul dintisor din odisee...asteptam cu mare drag cinsteala, nu de alta da dupa ce trec sarbatorile, tre sa umplem colea bancuta. Annabelle cu dintisor si la cat mai putine dureri la urmatorii.
Monis, ma bucur ca te relaxezi si tu un pic la mama. adevarul e ca unde e mai bine ca la mama acasa?
Ralu ati terminat petrecareala? vrem detalii si pozici
Diana, voi ce faceti, cum ati petrecut?
de scump Maria 13.12.2009
Lidia74 spune:
RALUCI pupam micul crestin.
MONIS adevar grait-ai: ”unde e mai bine ca la mama acasa?!”...
Noi am petrecut in familie...am avut si musafiri. La 12 noaptea am fost la biserica...Asa frumoase sunt sarbatorile astea...toate imi aduc aminte de copilarie
ROXY tare dulce e Matei...
DANAN ce ochisori albastri are DAVID.
Ce interesante sunt ouale...cu fel de vopsea le-ai facut?
lili_a spune:
Seara buna les filles!
Trec si eu pe aici sa va las un Redigest pe coltul bancutei, just in case...
monisu pare tare frumos si relaxant acolo la tine, ma bucur tare ca Iulianul e de gasca si de comitet si nu s-a suparat ca i-ati schimbat mediul familiar
lavi, dana.n am vizionat pozici cu baieti frumosi
simina Cum se mai simte Maya? Bunica ce face?
Lumi Ceva noutati de pe frontul dintisoresc?
monica80 cu toatele cred ca intram la dieta dupa sarbatorile astea.Bine, mai putin Monis
mami de Mariuca
Andrecluj spune:
Buna seara, fete dragi. Trec pe bancuta sa va las un pupic rapid, noi abia ce am ajuns acasa, a fost tare frumos plecati de acasa, copila de gasca, buni de gasca, ce mai, relaxare. Doar stressul sterilizatului a fost mai neplacut, degeaba am plecat eu dotata cu de toate. Credeti-ma ca nu e distractic deloc, am ajuns sa-mi doresc la nebunie diversificarea. Monisule Bucura-te puiule din plin, stiu cat de bine e. Dana N. Neaparat gurita deschisa si la decolare, si la aterizare. La noi la decolare a functionat suzeta, la aterizare o scuipa, asa ca am tinut-o de obrajori cu gura cascata si nu au fost probleme deloc. Drum bun si zbor lin pe sambata! Diana Si eu m-am delectat cu pozele voastre. Nu pot sa spun decat ca e maxim, nu cred ca se poate mai frumos de atat. Va pupam pe toate de noapte buna Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
RamonaCopot spune:
Hristos a Inviat! si de la noi,
v-am citit mereu, dar fara dispozitie la scris, stateam si eu in spatele bancutei, asa mai la umbra...
Azi am primit cel mai frumos cadou de Iepuras din toate timpurile. Am fost la prietena mea cu Dominic si acolo alti copii, mamici, l-a luat o mamica in brate pe soricel in timp ce ii pregateam biberonul. Si la un moment dat aud pe copilul meu ca plange in hohote si cu lacrimi de crocodil ce ii curgeau pe la nasuc in jos zicea: "MA...MA...MAH..." Va dati seama ca mi-au dat si mie lacrimile si in secunda 2 l-am luat in brate, scapat biberon pe jos si el in brate la mine a inceput sa rada si sa vocifereze din nou . Am uitat si cum ma cheama si gandul meu a zburat la tati Stefi ca nu e si el sa isi auda comoara silabisind...
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
Lumi, felicitari la printesa pt primul dintisor. Sa creasca mare si sanatos si fara dureri alaturi de ceilalti ce vor iesi.
Si la noi cred ca is pe aproape dintisorii...numai ca am eu o impresie ca vor erupe primii caninii, ca acolo e mai inflamata gingia si se vede dintisorul format. Daca e asa, am inteles ca trebuie scosi caninii, voi ce stiti?
Felicitari si pt recent crestinatul BUBU! Cu mare interes asteptam si noi pozicile.
Monis, vacanta placuta la mami acasa!
Andre . i la diversificare te vei stresa ca nu e destul de sterila lingurita, castronelul...Eu cel putin asa fac! Desi credeam ca o sa-mi placa mai tare diverisificarea, tot mai fain era cand papa numai tzitzi/LP. Azi la prietena mea am avut borcanelul cu pireu dupa noi, dar nu l-a vrut asa ca tot biberon am papat.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
RamonaC - pfoai ce veste!!!!! Soricelul a zis "mama"!
Mi-nu-nat! Sa fiti sanatosi si, pana vine tati Stefi, fa-i si lui o bucurie si invata-l pe soricel sa zic si ta-ta-ta
Monica - spor la salate, ceea ce ii dorim si lu' doamna Lili (eu acuma-s cumva la cura de ingrasat )
Andre - ce bine ca v-a fost bine . Auzi da' chiar ai impresia ca va fi mai usor la diversificare, cand pe langa spalat, curatat, taiat, amestecat, maruntit, gustat, alergat (dupa kupil), spalat iar - sa mai zic?!?! - mai tre sa faci si cumparaturi, sa ai si idei (ma refer mai incolo, pe la 7 luni, cand nu mai poti sa le dai 'spe zile la rand acelasi lucru) si tot asa? Of, of, hai ca ma gandesc la asta dupa vacanta .
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
ionelamaria spune:
seara buna
Si eu va citesc mai din umbra , fara dispozitie.
Bebe meu e bine, papa bine, se ridica in fundic imediat ce prinde ceva in mana sa se ridice... il pun imediat inapoi pe spate si PROTESTEAZA... ramane cu piciorusele in sus ( ca si cum ar continua sa strea in fundic) Se apleaca spre piciorele cand le vede si vrea sa le pape.
Peste toate.... plange cand mananc eu... imi urmareste bucatile de mancare pe care le bag in gura... am ajuns sa ma ascund de el sa pot manca. ar sta numai la mine in brate ( nu se supara daca sta pe pat, dar sa ma vada... si sa ma poate atinge daca se intinde... Molfaie toate jucariile.... si ma strange cu bratele in jurul gatului razand fericit de 10000 de ori pe zi... stie el ca ma topesc atunci cand face asa
Din pacate, nu am reusit deloc sa fiu vesela zilele astea... ieri am fost la tata la spital. E groaznic sa-l vad asa.... nu mai au efect pastilele si traieste intr-o lume a lui... un cosmar in fiecare clipa... as face orice sa-l scot din viata pe care o duce... Mi-am dorit enorm sa-l aduc acasa de pasti... sa fim impreuna... dar nu se poate... si asta imi rupe inima.... ma intreb daca il voi mai aduce vreodata acasa. Nu va spun mai mult, e prea trist...
Incepem sa numaram zilele pana vine acasa tati de Mihnea... probabil ca imi voi mai reveni atunci. In maxim 2 sapt e acasa.... speram
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE