Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 9
angi_m spune:
Sa va mai zic vreo trei de la Iulia:
Acum o saptamana, Iulia era pe oala inainte de nani. Eu stateam langa ea asteptand... cand o aud cum canta: "... Vom fi batrani, vom fi mosnegi". Nu mai puteam de ras. Ea nici macar nu stie ce e aia "mosnegi". Mai tarziu am aflat ca versurile sunt din romantza "S-au scuturat toti trandafirii". Nu mai stie tanti ce sa ii cante si a ajuns la romantze.
Sambata seara, ma imbracasem sa merg la chef. Mama mea imi zice:
"Angi, cu fusta aia scurta te duci?"
Eu: "Da, mami."
Mama: "Pai si nu ti se vad chilotii daca te apleci?"
Eu: "Nu."
Mama: "Iulia, ia vezi daca i se vad chilotii lui mami cand se apleaca."
Eu ma aplec, Iulia imi ridica fusta si spune foarte serioasa: "Da, se vad."
Ieri dimineata dupa ce se anuntasera prietenii nostri in vizita. Ii spunem si Iuliei ca vom avea musafiri, la care ea:
"Au copii?"
Mircea: "Nu."
Iulia suparata: "Atunci sa nu le dai drumul sa intre."
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
aelita spune:
BAMBOLETA ti se pare slabuta pt ca e foarte inalta ! Sofia avea 93 ,acu 2 luni,sa zic ca o avea 95,e piticel.
IULIA felicitari pt bicicleta!ce bunica buna!!as vrea si eu sa primeasca ai mei ceva de la bunici...orice.
ANK ce bine ca iti revezi sora!,dar numai 4 zile...
ANGI-multa sanatate !!!
hahaaa ce perle scoate Iulia,si cu mosnegii,si cu chilotii si cu amicii fara copii
21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
mayaione spune:
Am revenit din Bucuresti, bb pare ok, nu am apucat sa discut prea mult cu dr ca se grabea, a ramas sa discutam data viitoare mai pe larg. Dar ma nelinisteste ca scrie la inimioara: 4 camere, regurgitatie tricuspidiana, ce-o mai fi insemnand si asta. La final a zis doar e ok, ne vedem data viitoare. Si pare a fi baietel.
dayanara spune:
maya regurgitarea tricuspidiana inseamna ca valvula tricuspidiana a inimii nu se inchide bine facand ca sangele sa se filtreze catre camera superioara dreapta - auricula, atunci cand camera inferioara dreapta se contracta
oricum eu cred ca e prea devreme pt asa ceva, pt ca intotdeauana la varsta asta gestationala nu e totul format, de exemplu bataile inimii se masoara inutil ca de obicei ies aiurea, copilul fiind perfect
oricum nu e ceva grav ca din ce am citit sunt destule cazuri si la oameni mari cu asa ceva
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mayaione spune:
Dayanara mersi pt raspuns, eco a fost facuta pt dublu test, ma gandesc ca e posibil sa fi trecut doar asa, nu stiu, o sa vad. Sau poate sa-mi iasa un risc crescut sa fac amnio, e criza si costa si aia destul.
Am vb azi si cu Dastefa, din pacate Mirunei i s-a refacut infectia, sper sa ia repede o decizie si sa fie bine. Ne rugam pt ele!
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte..... si o felie de prajiturica....
Noi ieri am facut prajituri.... adica am facut pasca dupa reteta nasei Stefaniei.... cu ciocolata si alta cu branza si budinca de cocos.... Au iesit super.... Daca o vedeati pe Stefy cu sort si cu mixerul in mana.... mama ce mandra era de ea, ca e mare si o ajuta pe mami.... eu turnam una alta si ea ma ajuta.... A fost.... super.....
Am sa incerc astazi sa mai vorbesc cu dastefa sa vad ce s-a mai intamplat.... ieri nu am reusit.... Ne pentru Miruna.
Anka, multumim.
Angi, la Stefy, cand tuseste urat, si aerosoli doar cu ser si tot calmeaza.... Eu l-am cumparat mai demult, ca ea a avut laringite repetate.... si atunci am observat ca si numai cu ser i se mai amelioreaza tusea.... ca sa nu ii dau medicatie dupa capul meu.... Multa sanatate Iuliei
ank999 spune:
Doamne biata Miruna. Sper ca totul sa fie in curand bine. Ma rog pentru ea ca totul sa se rezolve.
Angi super tare Iulia cu replicile. Ce-i trece prin capsorul ala scump. Multa sanatate.
Maya ma bucur ca bb e ok. Sa sti ca din cauza crizei probabil apar "problemele" . burtica.
Aelita las ca atinge si Sofia metrul. Sper ca asta sa fie singura voastra problema
Dayanara da in forma esti mami cu 2 copii si la putin timp dupa nastere. Felicitari.
Lacramioara da mare bucatareasa ai. O ajuta pe mami, nu gluma. Fiemea nu a facut niciodata prajituri (nu a vazut-o nici pe masa facand asa ceva)
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Aseara am reusit sa vb cu Dastefa, azi o sa ia o hotarare, mai intai sa primeasca un raspuns pozitiv din Bucuresti. E normal sa-i fie teama sa plece pur si simplu spre bucuresti cu fetita in stadiul in care e.
Eu ma tot agit ca nu gasesc raspunsuri clare legate de cordul fetal, plus ca la mine mai e si amenintarea cu placenta praevia, toate pe capul meu. Daca o sa ramana praevia, e complicat, vor fi riscuri mari, sa nu mai zic ca nu stiu daca imi permit financiar sa pastrez actualul medic, dar nici sa ma intorc la fostul medic pt ca nici acolo nu au loc nasteri premature in caz de asa ceva. Suntem debusolati complet.
roxana c. spune:
V-am citit dar stau prost cu timpul ca sa si raspund:
Maya, cu placenta praevia: cand eram gravida cu Oana in vreo 4 luni am fost la ecograf, cu o cunostinta care e tot medic, colega cu respectivul dr si pe langa faptul ca mi-a spus o mie de tampenii ( ca am lichid amniotic mult= malformatie, ca nu-i bate bine inima...si alte prostii, parca v-am mai povestit eu, cu Oana am avut risc din cauza listeriozei, si in concluzie mi-a spus ca as face bine sa fac intrerupere de sarcina), mi-a spus si de placenta praevia, ca desi e posibil sa mai urce , tot nu va urca suficient pana la 9 luni si ca praevia va ramane. Ei bine, cand am facut o ecografie la 9 luni...nu era nici urma de praevia, acum....ori primul dr a fost prost, ori placenta aia chiar urcase.
Deci...capul sus si incredere ca totul va fi bine La ce medic mergi?
Cu Dastefa n-am mai vorbit, deci stia ea bine cand am vorbit cu ea ultima data....nu inteleg cum poate sa-i mearga bine cu un antibiotic cateva zile ca apoi sa revina de unde plecase. Doamne ajuta sa scape odata si sa fie bine.
Am vazut poze cu Antonia si cu Dani, si cu burtica de Bamboleta
Sambata am facut eclere, au iesit super, se fac repede, mai mult stai pana le umpli, dar au iesit delicioase, unde nici nu mai facusem de cevea vreme. Ana si Calin erau pe langa mine, mai bagau un deget , mai gustau..
Vreau sa ma apuc iar de cura...ce cura ca nu mai stiu, intai vreau sa ma las de Pepsi, sa trec pe apa minerala ca plata nu aleneca deloc pe gat, sa sar peste masa de seara si....mai vedem. Ideea e ca eu vreau si mult si repede sa dau jos, altfel ma enervez cand vad ca aia nu, aia nu...dar kilele tot pe mine sunt
La circ n-am mai ajuns, cred ca au plecat deja din oras.
Maseaua nu mai e umflata, am terminat aseara si antibioticul, din cand in cand mai imi da cate o sageata ...acum sa vedem joi cand merg la stomatolog iarasi, cred ca imi va scoate nervul si resturile din maseaua de langa, mi-e o frica de nu va zic
Mai voiam sa scriu, nu mai stiu ce, revin poate de la servici, dupa amiaza.
Dbunny spune:
Ieri am scris un mesaj lung care s-a dus pe apa sambetei si bineinteles ca m-am enervat si am inchis pc-ul...
Saraca Dastefa, cred ce e distrusa complect. De cate zile-s in spital?
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta ...tu ai mai slabit? |
La minte!! Dupa 5 luni de sala am dat jos 1 Kg! si am fost fata tare cuminte de Paste, o singura prajiturica am facut...tot mi-au ramas in minte mucenicii tai
Angi, tari perlele Iuliei. De ce mai folositi oala? mi se pare o munca-n plus spalatul olitei...nu-i place la wc? Aerosoli nici pe-aici nu se prea poarta. Am impresia ca trateaza un simptom, nu boala initiala. E mai bine acum? i s-a pus un diagnostic?
maya deci esti proprietara cu acte! tre' sa dai de baut. Eu zic ca daca era grav, iti spunea medicul ceva, nu treceau cu vederea asa repede peste termenii aia...si felicitari pt prelungitor!
roxana dupa cate stiu eu eclerele nu-s dietetice, da's taaaaare bune. Yam. In nici un caz sa nu sari peste mese. Cate kg ai si cate vrei sa dai jos? eu mai am de dat vreo 6.Scosul resturilor e mai usor decat o masea intreaga, cel putin la mine asa a fost. Oricum te anesteziaza cu injectie, nu?
Ieri a avut Paco un mic accident cu motocicleta. Unul a dat in spate si l-a aruncat de pe motor. Ne-am dus la o clinica pt radiografie, chit ca n-are decat o julitura la genunchi. Eu am mai fost la clinica privata, dar ca asta nu. In 40 de minute(ca anume m-am uitat la ceas) am fost gata cu totului. Cu inscris, cu acte, cu radiografie, cu medic general si medic traumatolog. Cat am asteptat acolo o asistenta i-a adus lui Dani acadele, chipsuri, monezi de ciocolata si o mingiuca de guma. O doamna silentioasa cu halat alb statea tot timpul langa noi. Mai tarziu am aflat ca era psiholoaga. Am fost serviti cu cafea si sucuri. Mai pe picioare mai trebuiau sa ne spele. Si ce m-a uimit a fost ca toti pacientii si insotitorii din sala de asteptare au fost serviti cu cafea si suc. Asa ca va invit pe toate la cafea
Si cu toate cate-a primit Dani tot nu s-a purtat bine. In ultimele 3 zile miau sarit capacele de 5 ori. e agitat rau. Fuge mult, sare, se catara, se taraie pe burta-n jos pe intrarea scaunelor cu rotile(e topoganul lui) ok, acasa mi-e totuna, are spatiu si poa' sa faca ce vrea. Dar la spital....ooof, mi-a fost mila de el, ca l-am luat de-o labuta si l-am tinut strans ca deja se uita lumea la mine cu privirea aia de : 'vai ce copil neascultator, vai da'rau e' si eu in mintea mea imi doream sa ma inghita pamantul. Imaginati-va ca l-a apucat fuga tot in cercuri printre pacienti, si cand eu il chemam imi zicea: prinde-ma prostuto! si bineinteles c-o lua la goana...prinde-l daca poti!
Azi e rece, mohorat...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...