Regasiri (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Am vorbit ieri cu Mihaela (dastefa). Miruna tuseste de mama focului, medicul de garda i-a zis ca nu poate avea rosu in gat la cat antibiotic face, dar nici nu i-a zis de ce nu mananca... banuiesc ca e ... i-am zis sa incerce sa o hidrateze cat poate si vom vedea maine ce zice medicul lor.... Daria e acasa, maine va face primul Moldamin.... cred ca va fi crunt. La primul nu stie cum e, dar la al doilea.....

Maya, chiar nu am intrebat-o daca i-au facut aerosoli, dar banuiesc ca pana nu vine medicul lor maine, cine e de garda nu ii schimba tratamentul....
Tinem pumnii pentru maine la eco. Asteptam vesti bune.

Bambo, si de la tine asteptam tot vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lacramioara lipsa poftei de mancare e si de la antibiotic, a facut mult prea mult si mai poate fi si din cauza lipsei de fier, banuiesc ca i-a scazut dupa atata spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

poate va era dor de noi
poze gradina botanica si burtica
poze Antonia

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

deci cu Miruna inca nimic nu-i clar, ooof mama lor de medici si ce chiar ma scoate din sarite e ca Daria tre sa ia antibiotic injectabil!! in ce secol traim mai fratilor?

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
poze Antonia

asa de curiozitate, ce inaltime are Antonia, ca eu toata ma oftic cand ii vad cracanii asa lungi! Dani e printre cei mai inalti, si la el in clasa sunt copii care tocmai au implinit 4 ani, dar are scobitori scurte in loc de picioare. Nu stiou unde-am gresit proiectul

Tu esti tare faina,sexy rau, fata rotunjoara, stralucire tipica de gulioara

Dayanara ai inscris flacaul? Silvana doarme bine? o scoti afara zilnic?

iulia poezia aia asa lunga o s-o stie Dani la 15 ani, sau nu...Felicitari micutei, jos palaria!

Lorym multumim c-ai impartit experienta ta cu noi, mi se ridica parul pe ceafa...sa dea Dzeu sa nu mai ajungeti veci pe-acolo

maya deci sunteti proprietari cu acte? pai tre sa dai de baut atunci. Ana ce mai face? la gradi n-ai mai bagat-o nu?

Noi zilele astea am profitat la maxim de aerul cald, de curte si parc si stat cu verisoare si tavalit pe jos prin curte, ca cine mai stie cu timpul asta ...

am pus si niste www.flickr.com/photos/dbunny/4512086064/in/set-72157622739570455/" target="_blank">poze

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
poze Antonia

asa de curiozitate, ce inaltime are Antonia, ca eu toata ma oftic cand ii vad cracanii asa lungi! Dani e printre cei mai inalti, si la el in clasa sunt copii care tocmai au implinit 4 ani, dar are scobitori scurte in loc de picioare. Nu stiou unde-am gresit proiectul

Tu esti tare faina,sexy rau, fata rotunjoara, stralucire tipica de gulioara

am pus si niste www.flickr.com/photos/dbunny/4512086064/in/set-72157622739570455/" target="_blank">poze

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

gulioara? sotul imi zice gogosica ma umflu pe zi ce trece
Antonia are 1 m si 1-2 cm atat avea acum ceva timp...are cracii lungi...dar e si slabuta...14.5 kg nu se prinde nimic de ea..nu vrea sa se mai ingrase
am vazut pozele Dani are o fata de strengar,ce castel frumos aveti in curte...tu ai mai slabit?

n buna

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DAYANARA super nastere !! bravo !!!! sa va recuperati cat de curand !
asa m-au pus si pe mine sa il trag eu pe Andres ,desi nu prea vroiam,dar prea insisstau,eu nu aveam nici o durere,si l-am scos.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara.

Ieri Stefy a primit cadoul promis de la mama mea.... banutii i-a dat la ziua ei in decembrie, dar am zis ca nu am ce face cu bicicleta pana vine caldura, asa ca abia ieri a primit-o. Am zis ca trebuie cumparata cu proba, sa vedem daca o poate impinge, asa ca mama a zis va dau banii si va duceti si luati voi.... La pranz cu greu am dus-o acasa.... ca ea voia sa se plimbe.... si cand s-a trezit a inghitit pe fuga, "sa aiba putere sa impinga" si apoi cu bicicleta afara.... Aseara a picat franta....

Dbunny, Miruna e mai bine, mai fac o radiografie ... asteptam sa vedem ce zice astazi medicul lor. Dar mai are de tras.... dar greul se zice ca a trecut.... sa dea DD. Mihaelei ii e teama sa o i-a acasa, sa nu i-a de la Daria.... desi eu zic ca nu mai are ce lua.....
Multumim pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya iti tin pumnii. Sper din toata inima ca burtica sa fie bine. sa dai vesti imediat ce te intorci.
Bambo da ce fete frumoase am vazut
Fug sa vad si pozicile din spania de la caldurica, ca sa-l vad si pe Dani.
Lacramioara multam pt cafea si vesti. Moldamin de ce? Stefy se pare ca e campioana la poezii.
Dayanara inca o data felicitari mami. Tare frumoasa nasterea ta. Ca la carte. Care a fost senzatia cand i-ai scos piciorusele? Laptic? Cred ca papa bine.
Aelita vad ca si la tine creste burtica.
Roxana maseaua ce mai zice?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dbunny mami da ce-i dai sa manance de-i asa de mare. Zici ca are vreo 5 ani . Si ce freza are baiatul
Mai v-am spus ca eu am o sora prin Anglia si n-am mai vazut-o de 2,5 ani. Ei sunt foarte fericita ca vine sambata pe la ai mei si sta vreo 4 zile. pacat ca eu nu pot sa-mi iau liber, da miera asa de dor...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Roxana, circul s-a numit Circus Americano. Am uitat sa-ti spun cand am postat data trecuta.
Bambo, ce frumos ati crescut, si Antonia si tu si burtica
Dbunny, chiar ca a crescut Dani. Si tare frumusel s-a facut. Mi-a placut trupa lui papuc
Ank, ma bucur ca o sa-ti revezi sora. Adevarul ca nu v-ati vazut cam de mult timp...

Dupa cum spuneam si in postarea anterioara, Iulia a racit. Am fost cu ea la doctor, ne-a zis ca are o viroza si ne-a dat tratament. Noaptea ii tot haraia gatul, dimineata se trezea cu dureri de gat. Duminica pana in pranz i se inrautatea starea aproape de la un minut la altul. Ajunsese sa ii haraie foarte tare gatul, incepuse sa raguseasca si din cand in cand mai dadea sa tuseasca. Eram de-a dreptul ingrijorata, imi era sa nu ajung iarasi la spital cu ea si duminica nici nu reusesti sa dai de nici un doctor.
Ieri dupa-amiaza s-a anuntat o prietena ca vine in vizita pe la noi. Si cum ea este medic la un spital de prin apropiere, am rugat-o sa isi ia stetoscopul cand vine pe la noi. Si ne hotarasem sa o punem sa ii faca si o injectie de dexametazona ca sa fim siguri ca nu ajungem la spital. Ramona ne-a zis ca decat sa intepam copilul ii dam mai bine prednison pastilute, care sunt acelasi lucru, dar pe cale orala. Am stabilit schema de tratament, i-am dat aseara doua pastilute si incepand de la 12 noaptea nu i-a mai harait gatul. De dimineata a spus ca o mai doare gatul putin, haraie deja mult mai putin, dar inca este ragusita. Sa speram ca am scapat de spital.
Am observat ca la noi in spitalele din Craiova si medicii nu recomanda nimeni aerosoli. Chiar nu stiu de ce. De cate ori intrebi pe cineva de aerosoli incep sa se strambe si sa spuna ca nu prea are efect, etc.
Insa ieri am ajuns la concluzia ca este bine sa avem un astfel de aparat in casa. Cum dadeam noi ieri din colt in colt era foarte bun pentru ce aveam noi nevoie. Cat de curand o sa ne luam si noi un aparat de aerosoli.

Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput