Regasiri (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita merci

pai n.am dat vestea ca la ce varza sunt...citeam ce scrie lorym de virusul pioceanic care habar n.am ce e da m.a luat plansul

chiar si asa daca va vine sa credeti ma gandesc la bebe 3 :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym
Confirmarea finala ca totul e bine a venit din rez. analizelor: s-au repetat exudatele si nu a mai iesit bacilul piocianic. Iar daca inainte de operatie la timpanograma tensiunea in urechi era frecvent -450, -540 , dupa operatie tensiunea 0 in ambele urechi. Plangeam amandoi in hohote pe holurile spitalului de fericire si ria nu intelegea ce se intampla. Sunt cu iulian de 11 ani si l-am mai vazut cu lacrimi in ochi cand am aflat de bacilul piocianic.
ma bucur ca a iesit totul bine !! bravo!
Sa fiti fericiti si uniti mereu !

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vorbit cu Dastefa si era putin suparata: de dimineata Miruna nu mai mananca bine, asa s-a intamplat si pana sa-i descopere pneumonia aia, dar eu banuiesc si sper sa fie vorba de rosu in gat sau...ma rog, ceva luat de la alti copii, n-are cum sa fie tot pneumonia cu streptococul ala din moment ce a raspuns bine la tratament, incepuse sa tuseasca...etc. Din ce-mi amintesc eu, bebelusul nu mai mananca in momentul cand il supara ceva, poate e rosu in gat, asta sper. O voi suna mai pe seara, ca tocmai venise dr la vizita si n-am mai putut vorbi.
Daria e acasa, merge la tratament , ea si Miruna oricum mai stau in spital din ce am inteles aprox 14 zile pe tratamentul dat. Of, sa fie totul bine si sa vina mai repede acasa.

Lorym, va veni si la voi bebe 2 cand nu va veti astepta, ia sa vezi

Dayanara, ai nascut normal? Ii dai san? Ivan ce spune de surioara lui?

Fug sa ma pregatesc sa plec acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DAYANARA daca te gandesti deja la bebe 3 inseamna ca fericirea e mai mare decat poate fi depresia,asa ca ai sa te descurci,esti o puternica !

povesteste-le si fetelor nasterea frumoasa pe care ai avut-o !

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Aseara am reusit sa vorbesc cu Mihaela (dastefa). Vestea buna e ca nu mai sunt la terapie intensiva, dar acum Miruna tuseste foarte rau si are si nasucul infundat. Cat am vorbit la telefon, numai gurita ei se auzea.... ceea ce pana acum nu se auzise.... I-am spus ce mai stiam eu pentru nasuc infundat, daca mai aveti idei spuneti....

Am avut ieri o zi....
Poezia e ... poezia preferata a Stefaniei... o spune de doua zile.... de nu mai aud nimic altceva, am invatat-o .... acum vrea sa invete si restul.... dar e mareeee.......
Versurile sunt din "In tara lui Mura-gura" scrisa de Nina Cassian, iar de invatat a invatat-o cu mama mea... eu o invat acum de la Stefy....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lacramioara nu au pus-o pe Miruna la aerosoli? Fiind in spital banuiesc ca au aparate mai profi si imediat o desfunda, cu ser si dexametazona. Batista bebelusului are la ea? Ar ajuta-o mult. Saracuta are organism bun de a luptat atat, sper sa isi revina complet cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita nu prea ma pricep eu la povestit :)
dar nasterea asta a fost intr.adevar o experienta frumoasa
ce e de spus e ca am plecat pe la 7.30-8 dimineata din casa cu contractii, pana la spital fac 5 minute, aveam dilatatie 5 deja , a venit imediat anestezistul sa.mi puna epidurala, dar chiar si asa in timp scurt m.am dilatat repede si urlam de durere, dupa ce mi.a pus anestezia aveam dilatatie 9-10 deja...de acolo durerile mari!
ce e frumos e ca in sala de expulzie am impins de 2 ori si gata a iesit, de fapt cand a tras.o moasa si pana sa mi.o puna pe burta, pe piept de fapt cum se procedeaza, mi.a zis sa o apuc si cand am apucat.o sa mi.o pun la piept, am simtit ca.i ies si piciorusele :) practic am scos.o eu la sfarsit :) dar am putut colabora asa pt ca nu aveam dureri si totusi simteam cand trebuie sa imping...intai mi.au lasat.o la piept s.o vad s.o mangai si pe urma au luat.o s.o cantareasca, in aceeasi camera normal si a stat tot timpul cu mine
oricum fata de prima nastere asta a fost ca la carte :)
cred ca si de aici depresia, la ivan nu.mi mai ardea mie de asa ceva :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna

Suntem bine..am fost plecate la bucuresti cu treburi..cu ocazia asta am luat patut si leagan pt bebe strumf ,in rest burtica creste...am luat 6 kg pana acum,bebe e din ce in ce mai miscaret
Antonia e domnisoara maretoata ziua se aranjeaza...isi pune margele,isi face parul..nu iese nicaieri fara poseta,margele,clame

Dayanara-sa-ti traiasca printesa ,refacere rapida si mult laptic ,ce n-as da sa scap si eu repede la nastere
Lorym-bine ca ati scapt de cosmarul prin care ati trecut
Iulia-multumim de vesti,Miruna ne gandim la tine si sa te faci bine cat mai repede
Maya-ce mai face burtica?

weekend placut

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lorym , ma bucur pt voi!
Bambo luni aflu cum mai e burtica, ma sperie putin dimensiunea, a crescut f mult raportat la varsta sarcinii, 13 sapt. Zici ca sunt in 5 luni si, asa arat. Am emotii mari pt luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Maya-eu merg miercuri la ecograf...tin pumnii pt luni..sa stii ca si eu am burta mai mare decat la prima sarcina...acum am 20 sapt si toti zic,ca am 6-7 luni

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput