Regasiri (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DBUNNY dar e bine sotul,nu?super conditii acolo!
hahaa ce nazdravan e Dany

DASTEFA ,multa putere si multa sanatate ! nu stiu cum rezistati de atata timp...

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre Bucuresti. Ne pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

In urma cu 10 zile scriam :

Mi-am promis sa nu mai scriu pe forum dar vazand problema Dastefei nu ma pot abtine sa nu spun: Lacramioara spune-i sa fuga cat o tin picioarele la Bucuresti!

Doamne ai grija de pui!

Mergi la inceput

Poate voi fi blamata pentru ce am scris mai sus , dar efectiv am rugat-o pe iulia sa ma bage in lista de mess sa vorbesc cu dastefa.Poate as fi convins-o ca in ciuda aparentei stari de bine a mirunei sa plece cu copilul la bucuresti.Pe forum nu pot reproduce exact ce spun medicii despre acel spital.

Urasc sa vorbesc ce s-ar fi putut face; imi place sa traiesc in prezent si sa fac tot posibilul in acel moment . Poate are nevoie de bani si sa ne mobilizam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre Bucuresti. Ne pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

doamne,ce se intampla??
aflati daca au nevoie de ceva,in Bucuresti.Doamne,doamne,prin ce trec !
asa grav este?
mie mi-au dat lacrimile numai citind,dar ce o fi pe biata Dastefa !!!
doamne,ajuta-le ! tinem pumnii sa ajunga acolo cu bine !
of...stau cu inima cat un purice pana mai aflam vesti.
va rugma,dati vesti !

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

saraca fetita ...de dastefa nu mai zic!
citesc cu sufletul la gura , poate poate vad ceva vesti bune

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vorbit si eu cu Dastefa, inca nu au ajuns, se duc la spitalul Marie Curie, au vorbit de aseara cu un doctor caruia i-a trimis radiografiile Mirunei . ( acum nu bag mana-n foc ca asta-i spitalul, se auzea sirena de la salvare si mi se furnicase pielea pe mine).

Lorym, stai linistita, ca si tine, si eu am mult mai multa incredere in medicii din Bucuresti.

Totul va fi bine, veti vedea!

O voi suna mai pe seara, dupa ce le va face internarea, poate vorbeste si cu medicul pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu am primit un sms de la Dastefa in care-mi zicea ca pleaca spre Bucuresti,la Budimex, am sunat-o apoi dar nu a raspuns, probabil nu putea atunci. O sa incerc spre seara sau maine, banuiesc ca va fi destul de ocupata cu internarea etc. Si eu zic sa o intrebam daca are nevoie de ceva, strangem noi cat putem, cat avem, la cat au stat in spital poate li s-au epuizat resursele financiare. O s-o intreb.

Mergi la inceput

Te rog roxana cand vorbesti cu ea spune-i sa lase rusinea si daca putem strange.Sigur au nevoie de bani: eu am cheltuit pana a pleca spre buc doar aici in iasi 2500 ron pe analize tratamente medici si inca vreo 2500 in buc.
Deci sigur au nevoie!Suntem oameni si e normal sa ne ajutam!
Iulia te rog spune-le dincolo la fulguleti cine are suflet si sta prin apropiere poate o ajuta cu o supa calda, cu niste rufe pentru spalat. Incerc sa ma gandesc ce se poate face concret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores e bucuresteanca!! are cineva numarul ei?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput