Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
DBUNNY dar e bine sotul,nu?super conditii acolo!
hahaa ce nazdravan e Dany![]()
DASTEFA ,multa putere si multa sanatate !
nu stiu cum rezistati de atata timp...
21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
iulia-stefy spune:
Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre Bucuresti. Ne
pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....
Lorym spune:
In urma cu 10 zile scriam :
Mi-am promis sa nu mai scriu pe forum dar vazand problema Dastefei nu ma pot abtine sa nu spun: Lacramioara spune-i sa fuga cat o tin picioarele la Bucuresti!
Doamne ai grija de pui!
Lorym spune:
Poate voi fi blamata pentru ce am scris mai sus , dar efectiv am rugat-o pe iulia sa ma bage in lista de mess sa vorbesc cu dastefa.Poate as fi convins-o ca in ciuda aparentei stari de bine a mirunei sa plece cu copilul la bucuresti.Pe forum nu pot reproduce exact ce spun medicii despre acel spital.
Urasc sa vorbesc ce s-ar fi putut face; imi place sa traiesc in prezent si sa fac tot posibilul in acel moment . Poate are nevoie de bani si sa ne mobilizam !
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre Bucuresti. Ne pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
aflati daca au nevoie de ceva,in Bucuresti.Doamne,doamne,prin ce trec !
asa grav este?
mie mi-au dat lacrimile numai citind,dar ce o fi pe biata Dastefa !!!
doamne,ajuta-le ! tinem pumnii sa ajunga acolo cu bine !
of...stau cu inima cat un purice pana mai aflam vesti.
va rugma,dati vesti !

21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
dayanara spune:
saraca fetita ...de dastefa nu mai zic!
citesc cu sufletul la gura , poate poate vad ceva vesti bune
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
roxana c. spune:
Am vorbit si eu cu Dastefa, inca nu au ajuns, se duc la spitalul Marie Curie, au vorbit de aseara cu un doctor caruia i-a trimis radiografiile Mirunei . ( acum nu bag mana-n foc ca asta-i spitalul, se auzea sirena de la salvare si mi se furnicase pielea pe mine).
Lorym
, stai linistita, ca si tine, si eu am mult mai multa incredere in medicii din Bucuresti.
Totul va fi bine, veti vedea!
O voi suna mai pe seara, dupa ce le va face internarea, poate vorbeste si cu medicul pana atunci.
mayaione spune:
Eu am primit un sms de la Dastefa in care-mi zicea ca pleaca spre Bucuresti,la Budimex, am sunat-o apoi dar nu a raspuns, probabil nu putea atunci. O sa incerc spre seara sau maine, banuiesc ca va fi destul de ocupata cu internarea etc. Si eu zic sa o intrebam daca are nevoie de ceva, strangem noi cat putem, cat avem, la cat au stat in spital poate li s-au epuizat resursele financiare. O s-o intreb.
Lorym spune:
Te rog roxana cand vorbesti cu ea spune-i sa lase rusinea si daca putem strange.Sigur au nevoie de bani: eu am cheltuit pana a pleca spre buc doar aici in iasi 2500 ron pe analize tratamente medici si inca vreo 2500 in buc.
Deci sigur au nevoie!Suntem oameni si e normal sa ne ajutam!
Iulia te rog spune-le dincolo la fulguleti cine are suflet si sta prin apropiere poate o ajuta cu o supa calda, cu niste rufe pentru spalat. Incerc sa ma gandesc ce se poate face concret!
Dbunny spune:
Dolores e bucuresteanca!! are cineva numarul ei?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...