Aspirante optimiste > 20 ani (469)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Draguta nu ti-a dat si dozari de facut in z3, 14 si 21?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
draguta spune:
nu, nu mi-a dat sa fac si alte analize, m-am satutat si de doctorii astia, la mine in oras cam toti sunt la fel, mi se pare ca nu sunt specializati in pb. de infertilitate, nu stiu ce pasi sa mai aleg.,
Moni_28 spune:
Buna fetele! Nu am mai trecut de muuuuuult timp pe aici, asa ca nu mai stau sa iau capitolele la citit, ca ma apuca sfarsitul saptamanii! Nu stiu ce noutati au aparut intre timp, asa ca, pentru cele cu bebita, felicitari, pentru cele care presteaza, spor la munca!si sa vedem roadele cat mai repede, normal!
Eu una nu am mai avut chef luna trecuta sa prestez, nici luna asta nu prea am facut mare lucru, asa ca nu le luam la socoteala. M-am hotarat sa ma duc sa imi fac analizele din Z3, Z14 si Z21, ca vad ca, la cati doctori am fost, unuia nu i-a trecut prin cap sa imi ceara asa ceva.
Fetelor, care din voi ma poate ajuta, cine a facut analizele din Z3 (FSH,TSH, LH, Prolactina, Estradiol, Testosteron, T3, T4) (nu ma intrebati ce sunt, nu le stiu pe toate, dar le-am luat de pe net, am cautat ca nebuna)cat costa aceste analize?Aveti idee?Astia de la Synevo sunt buni, ca am mai citit si plangeri la adresa lor....
Nicole, viitoare mamica de Karina
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta nu, nu mi-a dat sa fac si alte analize, m-am satutat si de doctorii astia, la mine in oras cam toti sunt la fel, mi se pare ca nu sunt specializati in pb. de infertilitate, nu stiu ce pasi sa mai aleg., |
pai vino la dr in Bucuresti
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bebelu86 spune:
MOni
eu am facut doar pt z14 si 21, nu imi zisese si de z3.
dar pt z14 am dat cam 80ron si 21 la fel la medsana, dar dc le faceam la medlife era cam 50-60max
poti sa cauti p net preturi. eu am mare incredere si in medlife. niciodata nu am avut probl cu rez analizelor, si am facut o mie de analize la ei.
la medsana am fost k acolo imi daduse gineco trimitere, ca cica numai cu aia lucrau, desi nu erau compensate.
nu ti le face pe toate o data. sunt 3 analize in z14 si 3 in z21
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Talida__ spune:
Moni diferentele de pret de la un cabinet la altul sunt foaaarte mari asa ca mergi si intreaba direct la cab unde vei face preturile.
Eu la Synevo fac analize ( ei au si pe site preturile dar nu stiu daca sunt actualizate ca nu le-am verificat) si din ce am auzit sunt destul de buni.
Succes !!!
Cosmi 3 pe zi si nu au crescut .... ma enerveaza chestia asta . poate face metformin vreo minune
Te cred si te inteleg ca te-ai saturat de medici, controale, tratamente... si eu sunt la fel... dar ce sa facem... avem un tzel nobil. Eu am incredere doar in medicii endocrinologi de la Parhon. In Craiova nici nu am fost pentru ca stiu ca sunt depasiti. O sa ma duc luna viitoare din nou (cred) sa vad ce imi mai spun.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
madutza_bra spune:
cosmi, poti merge oricand la monitorizare, nu cred ca te va chestiona dr de acolo in legatura cu dr tau. Spui ca ai facut tratament si acum tb sa te monitorizezi si punct. Hai intereseaza-te si mergi cat mai repede , e pacat sa ratezi ceva doar pentru ca dr tau nu e disponibil
Moni, intra pe site si la Victor babes, au acolo tarifele si poti calcula totalul. Si cei de la Synevo(Medicover) sunt buni.
Paula, pe mine ma durea f putin burta cand luam AC, adik era suportabila si fara calmante.
JoAnn si eu burtica sa se ia ce ai tu acolo si pe aici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
Draguta acu am vazut k esti din alexandria..aproape
asa k atunci cand ai timp poti sa dai o fuga la buc sa vb cu un doc si sa-ti faca analize
noi2
nunta noastra
ancadragoman spune:
Nico eu cand am facut acum vreo 3 ani am dat cam un mil la Giulesti ,ma gandesc ca acum scapi cu max 3 mil .Dar mai bine suna la ei si intreaba
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Draguta niste analize hormonale nu strica sau macar sa vezi cum stai cu progesteronul dupa ovulatie(z21)Multa bafta!!
Moni bine ai revenit!!!Eu pe analizele care le-ai insiruit tu am dat in jur de 450 -500 ron)(asta in Oradea).Eu zic sa faci doar Tsh-ul si doar daca chiar e nevoie(nu iese bine TSH-ul) sa faci T3 si T4!!!Eu am facut T3 si T4 pt ca am avut TSH-ul aproape de limita superioara.
Multi
Cosmi